| Vreausăștiu008 a întrebat:

Hei, câți bani trebuie sa strâng pentru botez și să închiriez un local pentru băiețel. În 3 luni se va naște și vreau să ne pregătim tot. E primul meu copil. Scuze categoria dar aici sunt mai mulți activi.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In situatia in care nu aveti bani, nu te intinde mai mult decat iti poti permite. Nu-ti baga carnea in saramura si in imprumuturi, pentru ca, increstinarea copilului, se poate face cu parintii copilului si nasii la biserica, dupa care, serviti gustari sau o masa obisnuita, acasa.
Atata fala si cheltuiala pentru cineva care nu-si permite, mai ales ca-s cheltuieli masive dupa aceea, cu cumpararea lucurilor pentru copil samd.
Invatati-va sa traiti modest si sa va limitati la cat va permiteti, ca-i mai important sa aveti ce manca si platii facturile lunare, decat sa va dati in stambe, in fata prietenilor.

| 223kkk a răspuns:

Pentru botezul copilului?
Pai hai sa îți spun adevărul, gândește bine la ce îți spun iar dacă nu ma crezi citește biblia nu e de jucat cu lucrurile astea dar trăim într-o lume fără credință în Dumnezeu. Nu are nici un sens sa botez copilul la vârsta la care el nu ii conștient de ceea ce vrea sa facă.
Dacă vrei ca copilul tău sa ajungă în rai, trebuie sa te rogi pentru el și sa ii vorbești despre Dumnezeu pentru ca în Biblie Cuvântul Lui Dumnezeu spune "Cine va crede și se va boteza va fi mântuit".
Ia în serios ceea ce îți spun și dacă nu știi textul în Biblie unde scrie "oare va mai găsi Isus credinta când are sa revină pe pământ" gândește-te ca acum din toți oamenii de pe glob mai puțin de 1% mai au credință în Dumnezeu, dar nu cred ca știi ce însemna credință.
Apropiete de Dumnezeu tu și familia ta pentru ca El te iubeste și te aștepta ca să vii la El. Citește biblia și îl vei cunoaște pe cel ce a creat tot ce se vede și ce nu se vede. Sunt multe lucruri de spus, dar cel mai important apropie-te de Dumnezeu ca nu cumva cândva sa fi despărțit pentru totdeauna.
Sper ca te-am făcut sa te gândești la aceste lucruri.
Dumnezeu sa fie cu tine omule și sa îți arate adevărul, dar poate și tu o sa îl respingi după cum spunea "oare va mai găsi credință pe pământ când o sa revină"? Eu cred ca nu.