| UserName250000 a întrebat:

RASPUNDETI-MI ODATA! Nu stiu ce am facut, dar cand dau dublu click pe installer-ul aplicatiei nu mai apar privilegiile de administrator desi am activata chestia cu User Account Control, si l-am dat la maxim. Va rog, ca ma plictisesc sa dau mereu Run As Administrator. Mereu de exemplu cand dau pe Photoshop si selectez limba, privilegiile nu mai apar cum apareau inainte. Cand incerc sa rulez un joc pe steam, nu imi apare niciun privilegiu. Am scanat pentru virusi, i-am eliminat si tot nu apar privilegiile. Va rog ce sa fac? M-am saturat sa dau de atatea ori Run As Administrator. P.S: Am Windows 10 Enterprise LTSB 2017.

3 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

In loc sa zbieri, cerand o rezolvare a unei probleme pe care ai creat-o singur, mai bine ai face un efort sa cauti o solutie. Nu esti singurul cu aceasta problema, si la o simpla cautare Google ai gasi zeci de forumuri pe care sunt oferite solutii.

Uite aici, doua metode (asta in cazul in care nu ai vreun malware, ceea ce este cel mai probabil): http://www.isumsoft.com/......ws-10.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata! Na!

| francut a răspuns:

Nu tipa asa! Inseamna ca nici unul dintre userii logati nu cunosc raspunsul. Iar cine l-ar putea sti, nu este pe TPU. Ce mare problema ca te plictisesti tu! Ai rabdare.