Bună, Cui ii plac cărțile lui J.R.R. Tolkien?
Pentru a renunța la cota parte dintr- o moștenire ce trebuie să fac? pe net zice că termenul este un an de la deces, printr- o declarație solemnă la notar. Dar au trecut 15 ani de atunci, iar succesiunea...? (mai mult)
Hello, in momentul de fata sunt clasa a 12- a si inca nu m- am decis sigur la ce facultate vreau sa merg, nu pot spune ca- mi place sa fac ceva anume care sa ma ajute in alegerea facultatii. De o perioada...? (mai mult)
Vă salut pe toti! Vreau sa intreb daca o sa mai fie reduceri si in luna februarie la M3 Outlet din Polgar? Si daca a fost careva sa îmi zică câteva păreri despre acel magazin?
Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa dau admitere la o postliceala de politie de frontiera din Oradea, îndeplinesc majoritatea condițiilor de admitere, mai puțin una... am 2 cheloizi pe umărul drept, unul pe umărul...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru cei pasionati de albumele de fotbal cu stickere... Care este diferenta intre firmele producatoare de stickere TOOPS/PANINI
Am dat sala astazi si am fost admisa, dupa rezultat mi- a aparut pe ecranul calculatorului data si ora la care sa ma programez pentru traseu, am apasat renunta din greseala si m- am programat ulterior...? (mai mult)
Bună TPU. Oare știe cineva cat ar costa să schimbi proprietarul casei? De exemplu părinți mei vor să îmi dea mie o casă și m- ar interesa cat costă toată treaba. Acum câțiva ani( în jur de...? (mai mult)
Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
Salutari, in seara asta am dat niste gauri intru- un perete pentru o polita. Stau la bloc. Ultimele gauri date burghiul a intrat ca in branza. Inauntru e loc ca intr- um gheu cat am reusit sa vad si vine...? (mai mult)
Vreau sa scriu un e- mail de pe telefon, si textul apare continuu, pe ce tasta trebuie sa apas, astfel incat dupa "Buna ziua" textul sa se duca pe urmatorul rand, si sa nu apara in continuare la "Buna...? (mai mult)
Salut TPU! Astazi am picat in teapa agentiilor de modelling care iti cer bani promitand ca ti- i vei recupera garantat de 10 ori mai mult prin proiecte. Intr- un moment de neatentie, printr- o decizie...? (mai mult)
De ce unii oamenii sunt asa de prefacuti? De fiecare data se prefac ca nu aud ce vorbesti, la telefon unii nu raspund niciodata la numere straine, unii daca raspund nu vorbesc absolut nimic prin telefon...? (mai mult)
O întrebare, dacă plec cu erasmus la munca ma pot întoarce cu mulți bani? Ca auzisem ca doar cu work and travell te poți întoarce cu mulți bani
Salut TPU. Am o pisică (are vreo 7- 8 ani deci nu e chiar exagerat de bătrână) care are o problema de piele: năpârlește (pierde blană) ca vara, doar că acum e foarte frig aici, (am avut și-...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre Jurnalism? Este o meserie de viitor? O să îi ia locul inteligența artificială?
Bună! Am nevoie de păreri despre Jurnalism, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Iași. Din ce cunoașteți, ce părere aveți despre acest domeniu? O să fie înlocuit de inteligența artificială?...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu Telegram? Observ că nu poți folosi Telegram decât dacă plăteşti. Oricum era o mizerie.
Exiata printre voi cineva care cunoaste utilizatorul asra de Telegram:harry332733?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului