Salut, mi-am luat niste pleoape auto pentru skoda octavia 2. Are cineva idee cum se monteaza pleoapele? Nu au niciun sistem de prindere sau cleme sau ceva
Exista cineva care ma poate ajuta cu linkul de la John Deere unde găsești schiță tehnică pentru combina?
Salut. Am un iPhone 16 pro, folosesc un incarcator original si cablu si am putin timp de cand l- am cumparat. Uneori cand il incarc nu merge imediat, trebuie sa aprind display si imediat incarca. Ce ...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu o nelămurire: am folosit hotspot- ul de la telefon(Orange) pentru a avea internet pe laptop. Merge destul de bine, dar filme nu pot vedea, nu se deschid. Este viteza prea mica, ...? (mai mult)
Salut, maine am programare la Drpciv piatra neamt sa inmatriculez masina care am luat- o. As vrea sa stiu daca numerele preferentiale le scoate in aceeasi zi deoarece as veni cu masina ca nu am pe cineva...? (mai mult)
Salut! Am inceput școala de șoferi pentru CE (camion) și în același timp mi- am căutat de muncă în tot orașul meu și am fost sunata și acceptată în două locuri de munca KFC și Lidl. Prietenul...? (mai mult)
Aveți birou/ masă vanity? Rezista în timp? De unde l ati cumpărat?
Mama mea m-a ajutat o perioada cu bebe acum s-a supărat că i am rărit vizitele și nu știu cum să procedez
Exista vreo explicatie pentru asa ceva? Cunosc pe cineva la care i- a murit tatal, gen tatal a murit pe 23 noiembrie si peste o luna pe 21 decembrie a murit fiul, dar acel tata a avut mai multi copii,...? (mai mult)
Ce s- ar întâmpla dacă, de mâine, tot mai mulți oameni ar decide să protesteze pașnic pentru a schimba sistemul și conducătorii? Dar nu prin violență, nu prin manifestații în stradă, ...? (mai mult)
A mai luat cineva pentru câine pastila pentru purici căpușe și altele? E Eficienta ca pipeta sau mult mai ok?
De ce economia României a ajuns așa de prost.Adică în ultimii 10 ani ne- am dublat PIB- ul, suntem și membri UE, și am ajuns aici.O să mă afecteze cu bursa, ca viitor student.Cred că nu se pot...? (mai mult)
Pentru cunoscători, cum o cheamă pe cea roșcată și creață de la ANP Oradea? Am niște treabă cu o angajare.
O simpla intrebare, este legal ca si magazin online sa vinzi munitie neletala (peleti de plumb pentru arme cu aer comprimat) unei persoane care nu are permis de arma? Nu i se cere permisul de arma pentru...? (mai mult)
Am fost răcită la începutul lui mai, iar apoi am observat un lichid apos ce curge din urechea mea. Am zis ok, va trece în curând. Dar nu a fost așa. Până acum am început să observ ca lichidul...? (mai mult)
Ce preparate faceți vara pentru a va răcori ( limonada, înghețată de casa ), aveți un mod propriu de a face aceste preparate, iar dacă da care sunt rețele voastre?
Salut, sunt și eu într- o dilemă. Am dat acum 2 săptămânii proba de bacalaureat la română. Am avut: • Subiectul 1, punctul A pe baza textului la care se iau puncte cel mai ușor •...? (mai mult)
Cum s- a ajuns ca frustrarea patronilor să fie atât de mare, încât în loc să ajungă la un acord cu românul și să- i dea un 4500 de lei, preferă să angajeze un nepalez (tot un fel de indian),...? (mai mult)
Salutari.Am fost la medic cu problema cu coloana, am 16 ani.Am fost si mi s- a spus ca am scolioza si se poate trata.Mi s- a dat sa fac o radiografie si un posturatest si maine sa ma prezint la el cu ...? (mai mult)
Oare de ce elevul nu are dreptul de a i se trece nota mai mare după contestație? Ce bine ar fi să nu mai există riscul unei note mai mici.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Lazarggg întreabă:
ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?