Care este cea mai fiabila masina cu costudì aproape inexiststente la reparatii si cu un consum mic, longevitate eterna de care alte marci sunt invidiosi
Bună ziua! Vreau să devin medic, dar nu știu ce specializare(mă gândesc la cardiologie, chirurgie, medicină legală). Oare îmi puteți spune salariul și dacă au timp liber. Desigur, nu mă...? (mai mult)
Buna ziua, imi puteti recomanda un service (DIN BUCURESTI) pentru o revizie la o cutie de viteze S tronic? Am deja 80k de la ultimul schimb (facut de fostul proprietar cand masina era in garantie) si ...? (mai mult)
Bună,care e diferența dintre anemie și cancer la ficat?
Se poate vindeca hipermetropia? E o problema de vedere gravă? Cu ochelari se poate corecta?
Va salut, vin si eu cu o intrebare probabil nerealista insa cu un deziderat foarte mare. Imi doresc sa plec din Romania...mi s- a dus viata si nu mai vad nici o perspectiva de viitor, salariile sunt...? (mai mult)
Merită să crești un copil în ziua de astăzi? Cât de greu este comparat cu deceniile trecute? Mi se pare că pe cât trec anii, pe atât de greu este să crești un copil. Acum, de exemplu mi...? (mai mult)
Ce inseamna rezervist si de ce sunt chemati? Si ce varsta au acestia minim si maxim care trebuie sa se prezinte?
Cum gasesc un site similar cu Netflix?
Bună! Am o întrebare. Sunt clasa a VII- a și nu știu dacă ar fi trebuit să fac până acum (în clasele anterioare) lecția numită distanța de la un punct la o dreaptă, care spune faptul că...? (mai mult)
Daca mă duc la ubb pe fizică tehnologica (inginer fizician) și fac un master fizica corpului solid sau fizica energiilor înalte ce opțiuni am. Știu că cu primul master as putea lucra în semiconductori...? (mai mult)
Buna seara, sunt anul 2 la facultate la ub. nu am apucat sa fac modulul psihopedagogic din primul an. voiam sa intreb daca se poate echivala cumva fie dupa ce termin facultatea fie in timpul masterului...? (mai mult)
A auzit cineva de programul de work and travel de la CAEP? Ei se ocupă și de programele h2b visa de tip work and travel, și aș dori să știu dacă a colaborat cineva cu această companie? Vă...? (mai mult)
Sunt indecis și nu prea știu ce sa aleg intre digi si Orange pentru un internet fix si stabil, Orange are un abonament cu Netflix/hbo, dar ma intreb daca nu cumva platesc mai mult pentru aceste abonamente,...? (mai mult)
Salut! Daca am facut un credit in Irlanda la o banca de 20.000 de Euro si nu l-am mai platit, afecteaza cu ceva in Romania? Pune poprire sau sechestru pe bunuri?
A incercat careva Mounjaro? Se poate slabi rapid cu aceasta soluție injectabilă? Poți avea probleme de la soluția asta? Vad că e pentru diabet zaharat, dar unii o folosesc sa slăbească. Știți...? (mai mult)
De fiecare dată când reinstalez Windows- ul, instalatorul creează niște partiții mici (EFI, Recovery etc.), iar cele vechi rămân pe SSD. Nu le șterg fiindcă mi- e teamă să nu confund discurile...? (mai mult)
Credeți ca acel document electronic care trebuie descarcat pe telefon de către cetățenii din țările europene din afara UE din 2026 este pentru a încuraja mai multe state sa adere la Uniunea...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum pot afla dacă titlul pe care vreau să îl folosesc pentru lucrarea de licență a fost deja utilizat? Un simplu search pe google ajută? Sau poate este vorba despre un site specializat?...? (mai mult)
Trebuie sa am niste coduri de validare pentru eliberarea buletinului la Iasi? Chitanta asta e degeaba la mine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
farcry444 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!