Bună! Facem secret santa la școală. Îmi puteți da câteva idei de cadouri pentru un baiat de 13 ani care adora fotbalul?
Salut, a luat cineva oferta de la temu de 8 cadouri? E legit sau nu?
Buna seara TPU! am o nelamurire Am dat o comanda pe etsy acum ceva timp, am platit asa si sunt notificata ca o sa mi livreze coletul cei de la royal mail bun acestia nu au nr meu de telefon si nici...? (mai mult)
Salut, am și eu o situație și chiar nu știu cum să o iau. Suntem împreună de 3 ani, amândoi studenți. Eu am norocul să stau singur în apartamentul fratelui meu, deci am casa liberă, iar...? (mai mult)
Ce alegeţi între CFR cluj sau U cluj? De ce?
Cum vi se pare că Donald Trump a primit premiul FIFA pentru pace? Îl merită sau nu? Am auzit că ameninţă Venezuela cu bombardamente!
Bună,știe cineva daca nu mai am numărul de telefon mai.pot recupera contul de whatsapp daca am doar adresa de e-mail? Mulțumesc pentru răspunsuri
Cum imi recuperez contul Instagram? acum s- a complicat procesul de recuperare, nu mai merge sa recuperez contul ma chinui de mai bine de 2 luni sa recuperez contul, nu mai merge ca inainte sa recuperez...? (mai mult)
Pe unde vă mai plimbați voi, constănțenii? Eu mă plimb pe la Cazinou și prin Portul Tomis, dar vreau să știu și pe unde alte locuri aș putea să ies.
Ce difuzoare pot pune pune pe un casetofon auto de 4x45 fară amplificator
Salut! Sunt a8a si situatia nu e cum ma asteptam.Am schimbat scoala anul ăsta pentru că la cealaltă școala nu s- au luat note asa mari la E.N. (acum sunt la cea mai buna scoala din tot orasul dupa ...? (mai mult)
Rog seriozitate! Știe cineva ce pot face daca am caderi de par mai masive? Înainte aveam parul foarte des si frumos si acum abia imi mai ajunge de o coada împletită, sunt vopsita de jumate de an dar...? (mai mult)
Sub limba mia ieșit ceva gen abces e o umflatură un pic cam tare la apăsare habar n-am ce poate fi ma doare și fără sa ating nu știu de la ce ar fi
Salut, daca am hipermetropie (dioptrie +4) si port ochelari pot da la politie, sau armata?
Am găsit pe Aliexpres acest bluray player Giec g5300, și m- ar interesa și părerea voastră dacă ar fi ok sa- l achiziționez în detrimentul că nu îl găsesc în topurile făcute de specialiști...? (mai mult)
Buna! am si eu o întrebare, o nelămurire destul de importantă am împlinit 18 în luna mai. eu sunt la liceu, în mai când am împlinit 18 ani diriginta m- a pus sa fac un dosar de prelungire ...? (mai mult)
Dacă sunt angajata ca contabila încă nu sunt membra CECCAR acum îmi fac stagiul pot sa îmi fac asigurare profesională? Asa simt ca ar fi corect fata de angajator.
Deci. E prima dată când pun murături, mix de murături, și nu știu sigur dacă este totul în regulă cu ele. Azi e a doua zi de când se murează iar în prima zi, când le- am mutat din sufragerie...? (mai mult)
Salut, , Am un PS5 și după aproximativ o oră de joc a început să învârtă discul din senin timp de 30–40 de secunde. Jocul este Resident Evil 5 de PS4. Se aude încet, ca un vâjâit ușor. E...? (mai mult)
Salut, Am un PS5 și după aproximativ o oră de joc a început să învârtă discul din senin timp de 30–40 de secunde. Jocul este Resident Evil 5 de PS4. Se aude încet, ca un vâjâit ușor. E normal...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?