Bună ziua aseară după ce ieșisem din duș am văzut că mi s- a facut un furuncul la subraț care e roșu și când apăs ma doare, am dat cu un unguent de coșuri dar nu a avut nici un efect, nu...? (mai mult)
Casa de marcat îți arata si rest?
Bună ziua pentru Galați mai există internet pe stick. Mă interesează pentru un TV și laptop. Mulțumesc.
Vreau să zugrăvesc. Am cumpărat o vopsea albă lavabilă care lasă pereții să respire de la Danke, 15 litri+ 4 litri amorsa. Le amestec împreună sau dau prima dată cu amorsa, aștept 3 ore apoi...? (mai mult)
Bună, Având în vedere faptul că Mina este un nume bărbătesc, nu ar fi fost normal ca fetele și/sau femeile să poarte varianta feminină a numelui adică Minuța?
Ce parere aveti despre telefoanele Pixel de la Google?
Cum aflu codul de backup de Instagram daca contul este securizat
Fotbal. Ce echipe credeți că vor câștiga: - Premier League - LaLiga - Serie A - Bundesliga - Ligue 1 - SuperLiga României - Champions League - Europa League - Conference League ...? (mai mult)
Ce va place mai mult dintre Farscape si Star Trek (sa zicem TNG)?
Am gasit in sertar o cartela veche. Ce pot face cu ea?
Ceva păreri? Este o varianta potrivită pentru a pastra monezile? https://photos.app.goo.gl/4TfHMFoV6un4EPkX6
Salut,pot intra in poliție daca am hemofilie sau deficit de factor 7?
Mi s-a încarnat unghia de la degetul mic la mana si ma doare, ce pot face?
Am o trotineta lex go r8x lite și nu merge nfc ul știe cineva cum sa fac pe direct că ncf îl are 6 fire
De ce Opera Mini din 2008 este de mezzo, aplicatia Google din 2014 este de mezzo, Chrome-ul din 2011 este de carrefour si de ce radio fm de la telefonul meu Samsung gio este de carrefour
Buna. Acum zece minute m-a sunat un numar de telefon romanesc de 5 ori la rand. Am refuzat apelurile de patru ori apoi acum 3 minute a sunat iar. Ce pot sa fac
Ce marca de telefoane va place?
Ce telefon ati alege dintre Iphone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S25 Ultra si Google Pixel 9 Pro
Bună! Pentru a face un contract nou la Digi pentru servicii de cablu și internet este nevoie de prezenta proprietarului apartamentului? Puțin context: mătușa mea este proprietara apartamentului...? (mai mult)
Buna Am o întrebare legată de profilul filologie Este un profil greu complicat? Se studiază franceza și engleza mult? La ce materii ar trebui sa le studiez bine și să învăț bine pentru bac? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Hamilton întreabă:
qgenius153 întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!