Pot lua diluat(?) acel albastru de metilen din fagmacie pe xare scrie"uz extern"? Acu 100 de ani cand a fost descoperit era pe piata de uz intern si extern? Multumesc
Salutare dragilor. As vrea sa lucrez de acasă ca si job. Ce recomandări aveți daca aveți rude sau cunoștințe care lucrează de acasă? Mulțumesc anticipat.
Salut TPU. Ma gândesc ca în vara ce vine sa încep o micuța afacere. O afacere în care sa cumpăr ceva lucruri de pe aliexpress și să le vând pe olx mai scumpe. Ce ar fi cel mai bun?
Buna ziua. Vin cu o intrebare. Stie cineva un liceu de stat pentru frecventa redusa in Iasi? si daca da si stiti, puteti atasa un numar de telefon/site/data de inscriere. Multumesc anticipat
Buna ziua! Scriu aici deoarece nu am cui sa ma descarc si sunt pusa intr- o situatie cam delicata Pe scurt sunt intr- o relatie de aproape 5 ani de zile, avem un copil de aproape 3 ani, dar ca in orice...? (mai mult)
Cum se poate explica diferența de rase omenești, și animalele sunt in general la fel peste tot?
Buna TPU! Am iesit din ultima relatie in Decembrie, de atunci pana in ziua de azi nu am mai iesit cu nici-un baiat. Ce sfat imi puteti da in acest sens? Cum pot sa imi reincapat increderea?
Bună seara! Ce ceaiuri chinezesti știți că sunt pentru revenirea mirosului și a gustului?
Deci mi- am luat acum 10 zile un hamster pitic rusesc de la zoo center.În primele lui zile a fost mai activ, dar a început să devină mai liniștit și să sape din ce în ce mai mult în rumeguș....? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate da cineva niște exemple de piese de la Deliric in genul piesei "Lasă"(tot de la Deliric)
Buna :) erau mai demult la Lidl niste aperitive grecesti ardei si masline umplute cu branza in ulei de masline, am fost recent si nu am mai gasit are cineva idee daca se mai gasesc poate nu am cautat ...? (mai mult)
Orez deroni 100 de grame și paste barila penne 100 de grame dacă le consum zilnic în alimentația mea, sunt rele? Au carbon răi?
De ce ne plac multora atat de mult cartofii prajiti? Nici macar nu sunt dulci si nici nu sunt fructe!
Salutare! Dacă mi-a fost hăcuit contul de Instagram, mai pot sa îl recuperez sau nu? Are cineva idee?
Telefonul S22 poate instala cea mai recentă versiune One UI și Android? Deci dacă telefonul S23 are cea mai recentă versiune Android, telefonul Samsung S22 va putea să instaleze de asemenea, cea...? (mai mult)
Salut as avea si eu o intrebare. Daca esti 0/ la matematica si te apuci de meditatii cu un an inainte de bac, se poate lua bac-ul?
Buna! As vrea sa ma apuc sa invat informatica singura pentru bac. In momentul de fata am cunostinte foarte reduse, avand in vedere implicarea profesorului de la clasa. Ma puteti ajuta cu vreun site care...? (mai mult)
Salutari TPU ceva cunoscătorii de mecanica... Ford fiesta mk4 2000 1.3 benzină. In sarcina indiferent de treapta/turatii/panta/drum drept daca apas acceleraita un pic mai tare motoru da rateuri nu poti...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am 21 de ani și am o problema care nu îmi dă pace. Doresc să mă înscriu la facultatea de litere din Iași (sp română- eng). Am Media la bacalaureat 8.13. 1.Pot intra la buget? ...? (mai mult)
Bai bietilor, mai am 17 ore pana la examenul care imi va decide viitorul si care ma va ghida in viata aceasta minunata plina de peripetii. Va rog frumos invatati- ma cum sa invat materia predata timp ...? (mai mult)
În iunie încep școlile de vară la Fundația Calea Victoriei
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Inspirație de mai la Fundația Calea Victoriei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Moni_Moni_Si_Dani_1980 întreabă:
LarisaChe07 întreabă:
Anonymusq134 întreabă:
goggixy întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!