Ce aș putea să iau pentru a avea energie? Chiar dacă dorm suficient și nu ma culc la ore târzii mă trezesc obosit si de multe ori cu dureri de cap si obosit sunt toată ziua.Nu beau cafea, energizante...? (mai mult)
Nadal,Djokovic sau Alcaraz.Cine credeti ca va castiga turneul de la Roland Garros? Poate aparea al 4 lea care sa faca surpriza
Cum poți sa înveți logic la o materie fără a memora?
. Salut TPU.Stiu ca poate suna ridicol ce voi spune dar de vreo 2 zile de cand cineva mi- a spus de "deochi" tot casc incontinuu si nu ma pot opri. Treaba e ca nici nu reusesc sa casc corect, adica se...? (mai mult)
Am o întrebare de ce în cartea funciara "CF" nu îmi apare Metri pătrați? iar la primăria de care aparțin îmi apare 457 Metri pătrați + 857 Metri pătrați arabil? Și când scot CF- UL nu îmi...? (mai mult)
Buna ziua! O sa sustin probele pentru jandarmerie in toamna si nu stiu unde sa merg. Adica la Falticeni sau Dragasani Distanta este relativ aceeasi si as vrea sa stiu diferentele Cati stau in camera...? (mai mult)
Un student poate deveni rezervist voluntar in timpul facultatii? Nu stiu cum e perioada de instruire, am auzit ca e de 3-6 luni, ma intereseaza sa stiu daca se poate face intr-o vara?
Unii oameni au pe frunte multe puncte albe. Ce sunt si de la ce se fac? Nu ma refer la cosuri. Sunt mici.
Ce sanse are Irina Camelia Begu sa o invinga pe Jessica Pegula in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros? Pana acum cele doua s- au intalnit de doua ori, ambele meciuri fiind castigate de...? (mai mult)
Stau la casă și mi- a dispărut motanul de marți la prânz.Este un motan tânăr care pana acum n a lipsit de acasă mai mult de o zi.O să se mai întoarcă? Sau ce metode ați putea recomanda pentru...? (mai mult)
Deficitele senzoriale precum miopia acută și fotofobie (grad ridicat de miopie peste - 9 dioptrii) se transmit dpdv genetic? Adică copilul respectiv s- ar putea să sufere la fel de tare sau mai...? (mai mult)
Oare aș putea rula winXP in VirtualBox cu următoarele specificați pe care le are laptopul meu?: 4gb ram Procesor Intel Celeron 2957u OS:Win7
Buna Care site il recomandati pentru parfumuri originale dar si la preturi bune?
Daca un copil se naste cu handicap mintal si hermafrodit, ce beneficii are? Primesc parintii ajutor de la stat?
Salut, cred ca s eu prea tampit sau lumea prea fudula sau pretentioasa. Am vb cu o fata cateva zile totul ok si azi seara trebuia sa ne vedem dar se pare ca i- am luat cheful cand am intrebat o daca ne...? (mai mult)
Hello guys!Am mai pus intrebarea asta, dar au disparut raspunsurile :))As vrea sa aud parerea voastra avand in vedere urmatoarele argumente in legatura cu situatia actuala intermationala. ...? (mai mult)
Mi-am luat un Amstaf si nu stiu ce nume sa-i pun. Ma ajutati?
Laptisorul de matca e bun pentru arsuri superficiale?
Salut, o intrebare doar pentru cunoscatori va rog, e ceva serios. Varul meu a lucrat la o firma de curierat, si a fugit din Romania tocmai in UK, cu o suma de 30.000 lei. Nu are de gand sa se mai ...? (mai mult)
Salutare, cata memorie maxima poate avea un floppy drive?
Bună ziua!Dacă sunt amenințat cu bătaia pe Facebook și pe Instagram,...? (mai mult)
Ce poți face dacă ești o victimă a agresiunii sexuale?
Ce trebuie să faci pentru a preveni agresiunea sexuală?
Cum poți preveni agresiunea sexuală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LupusDei1993 întreabă:
Mosotti întreabă:
alexandradlr întreabă:
In primul pas spre vindecarea depresiei este dorința de a "iesi din depresie". Trebuie sa te concentrezi si pe alte lucruri din viața ta, nu numai pe lucrul care te supara și te amăgește. Ieși la...... (mai mult)
Soia, tofu, linte, fasole alba, neagra, verde, naut, quinoa, alune, , quinoa, edamame, seitan, etc, astea au multe proteine. Cauta retete cu ele. In comert se gasesc si carnati vegetarieni,...... (mai mult)
Salut, si eu am avut probleme mari de vorbire care au inceput pe la 4- 5 ani. Nu puteam deloc sa pronunt anumite cuvinte, in functie de litera cu care incepeau ( C, P, M erau cele mai dificile) iar...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?