Unde te poți angaja cu facultatea de inginerie mecanică sau mecatronica sau inginerie industraiala si robotica UPB? Parere despre cele doua? Cat de grele sunt (pentru o fata), cat de viitor? Vreau...? (mai mult)
Voiam sa va întreb pentru un prieten, care sunt cele mai bune culegeri de teste la biologie( anatomie) și chimie pentru admiterea la medicina? Culegeri care sa conțină cât mai multe grile!
Neața, am o întrebare. Sunt student de anul 1 la fac de politehnica la ingineria de aerospatiala și sunt la buget. Eu nu știu sigur dacă pot rămâne la buget și în următorii ani. Trebuie sa am...? (mai mult)
De ce nu mai este posibil ca turul 2 al alegerilor prezidențiale să fie reluat?
Buna! Știti că acum este site-ul cu biblioteca virtuala? Ei bine eu nu inteleg cum ma pot conecta si am mare nevoie pentru scoala pentru ca am ca tema sa ma loghez pe Edulib
Salut TPU am si eu o intrebare, care este termenul limita pentru care iti poti schimba buletinul actual cu cel electronic?
Krita este cel mai bun program free pentru desenat cu tableta grafica? GIMP mi se pare greu de folosit.
Am și eu o întrebare! De 5 zile ma tot înțeapă în zona inimii sunt și fumator, as putea sa am o problema cu inima? Dar când pun mana pe inima și apas simt ca am o febra la mușchi...ce poate...? (mai mult)
Aseara mi-a fost luat talonul motocicletei pentru ca aveam ITP expirat și trebuie sa ma duc la RAR. știți cumva un preț cat m-ar costa rarul?
V-ati pensat vreodata sprancenele foarte subtiri? Daca da, in cat timp v-au crescut la loc?
Salut TPU, voiam sa va intreb daca puiul se cantareste inainte sau dupa ce este prajit, mulțumesc.
Va rog frumos. Am avut probleme cu timpanul si auzul implicit de cand eram mic. Acum la 22 de ani am o cultura muzicala deficitare. Totusi mi- a fost redat auzul datorita tehnologiei medicale si as dori...? (mai mult)
Salut. Dacă pun arcuri M pe telescoape normale știți cumva câți cm o să se lase mașina?
Salut TPU! Am o intrebare, in armata romana este adevarat ca ofiterii stau mai mult la birouri semnand hartii, iar subofiterii fac treaba de teren? Sunt clasa a XI- a si as dori sa ma indrept spre o ...? (mai mult)
Am facut un examen coproparazitologic helyobacter si mi-a ieșit pozitiv sunt foarte disperata si suparata daca o sa mor? Mi e frica se trateaza?
Buna ziua! Am retras o suma de bani din contul de SuperBet pe cardul de la CEC (card Visa). Cei de la SuperBet au aprobat tranzactia, insa banii nu au ajuns in contul bancar. Pe extrasul de cont imi...? (mai mult)
Salut. Am un BMW e90 2006 cu sistem de muzica hi-fi. Vreau sa ii pun subwooferele de logic 7. Oare merge sau trebuie sa fac ceva modificări la stație
Nu îmi mai merge cablul de la laptop ca să îl încarc. O sa cumpăr altul dar acum mi s- a închis laptopul și nu mai merge să îl deschid pentru că e descarcat și nu încarcă cablul. Ce să fac...? (mai mult)
Salutare. Am un Motorola Edge 30 Pro și de ieri imi apare așa cu orice încărcător ce incarca si alte telefoane ce le dețin in setări la secțiunea baterie Conectat, Încărcare rapidă apoi se ...? (mai mult)
În momentul când cumperi un apartament sau o garsoniere poate veni ANAF-UL sa te întrebe de unde ai banii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marie308 întreabă:
sabin89 întreabă:
Elelena65 întreabă:
ItachiUchiha69 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!