Care e cea mai buna culegere de teste pentru gimnaziu la limba și literatura romana ( peste un an o ruda de Evaluarea Nationala)?
Salut, o intrebare.Am infiintat un pfa. Daca am sediul social gazduit la cineva la o adresa, si am declarat ca nu prestez servicii, trebuie punct de lucru la onrc si domiciliul fiscal la anaf? oare ...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă am 6 clase mă pot înscrie la școală din nou?
Știți ceva informații despre Soy Luna 4? Având în vedere ca actrița Karol Sevilla, care o interpretează pe Luna a anunțat în Octombrie ca iese Soy Luna 4 în 2025?
Salutare, am si eu un vecin care are gaini si cocosi( vorbim de Bucuresti ) si mi se pare incredibil ca in 2025 sa ai gaini in curte in capitala tarii... nu vreau sa fac rau dar efectiv nu mai suport ...? (mai mult)
In urma unei stiri auzite, vin cu o intrebare: Pot fi numite persoane defavorizate cele care dau toti banii primiti pe tigari, bautura si droguri?
Buna ziua, vreau sa cumpăr o mașină, ea vine fara ITP și asigurare. Întrebarea mea ITP se poate face acum cât încă e pe proprietarul vechi sau trebuie sa o trec pe mine după care să îl fac? ...? (mai mult)
Daca sunt atacat de o persoană și ripostez și ai las vânătăi poate sa Ami facă ceva
Salut TPU, am 23 de ani iar de cativa ani nu mai am par pe picioare in unele zone si la gambe se vede f urat zici ca am picioare de pui de gaina in unele zone am par in altele nu, oare pentru ca am purtat...? (mai mult)
Daca dau de A2 la 19 ani pot sa dau de A la 21?
Buna. Am un logan 2024 si cand sunt conectat la carplay si incerc sa fac o filmare muzica se incetineste si imi apare in stanga sus iconita de microfon, ca si cum ar fi inregistrat ce se aude in masina....? (mai mult)
Nu am mai gasit loc pentru prelungirea numerelor provizorii in Iasi. Trebuie neaparat programare online sau se poate si fizic fara programare?
Buna seara, sunt femeie am 28 de ani si un copilas de 6 anisori, am relatie de 1 an.nu pot spune ca e cea mai roz relatie dar nici groaznica, de vreo 2 saptamani am aflat ca am HPV, pap bun fara modificari,...? (mai mult)
Salut TPU vin și eu cu o întrebare care este cablu de remout la un Sony DSX-A410BT vreau să îmi montez un subwoofer și nu știu care este cablu de remout vă mulțumesc
Daca nu pot să îmi fac o relație de iubire pentru că nu am o stare emoțională solida și puternică este o problema mare? Fetele mă refuza pentru că nu sunt "pe măsură lor".E rău la vârsta ...? (mai mult)
Buna TPU, Cei care ați avut căpușe, in jurul mușcăturii poate apărea o vânătaie? Încă nu știu sigur ce a fost, rana (mai mare decât capul unei căpuși)este cicatrizată complet dar am o...? (mai mult)
As vrea sa stiu pana in ce clasa este posibil sa ma transfer la alt liceu? Eu sunt la Liceul Dimitrie Negreanu din Botoșani in clasa 10 la mecanic( proiectant tehnician CAD) si vreau la Liceul ...? (mai mult)
Bună, în legătură cu ejobs la nivel de studii în care ma încadrez dacă am făcut liceul de arta și am luat și bacul?
Buna seara, bebe 10 luni, mănâncă putin și rar, momente când mănâncă câteva linguri in fiecare zi după 2/3 zile nu mai mănâncă nimic, este alăptat exclusiv la cerere, a fost răcit cu...? (mai mult)
Salut! Am creat un grup de Facebook pe care l- am crescut pana la 25.000 de membri am făcut din mare prostie 4 administratori în loc de moderatori și unul din administrator mi- a șters accesul de administrator...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Arthurrrr întreabă:
Elelena65 întreabă:
AlexandrulS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!