Buna seara, in urma cu 10 zile am facut o extractie de masea, azi s- a desprins o parte din cheag format pentru protectie.Credeti ca se poate intampla ceva rau? Ar trebui sa contactezi urgent medicul...? (mai mult)
Salutare, De curand am achizitionat un generator DeWALT DXGNP85E (8KW) pe care il folosesc intr- o locatie fara posibilitatea de bransament la retea. Generatorul este folosit pentru a alimenta sistemul...? (mai mult)
Este ok Loctite 243 pentru prezoane cu dublu filet la masina?
Am o intrebare, daca ma inscriu la facultate Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica pe specializarea Inginerie management constructii la finalul acestui...? (mai mult)
Buna…a lucrat cineva ca vanzator la ccc? Daca ma angajez baga cineva care sa iti explice ce si cum ASTEPT PARERI
Salut, dacă are cineva iphone 16 pro max, a pățit sa îi înghețe ecranul pentru câteva secunde, adică sa nu i se deblocheze?
Bună, are cineva acest aspirator? O părere despre el. https://verdatools.ro/industrial/39-aspirator-umed-uscat-profesional-de-spalat-tapiterii-mochete-si-covoare-1600w.html
Salut. Sunt inainte de inscrierea la scoala de soferi si am o nelamurire destul de mare. Nu pricep acele situatii in care eu vin de pe un drum sa zicem local (zic ipotetic pentru ca in 99% cazuri nici ...? (mai mult)
Va mai lua Nicușor Dan un mandat? Îl veți vota și pentru al doilea mandat?
Salut. Cine mă poate ajuta sa fac dintr-un video de pe YouTube un ton de apel?
Hey…as vrea sa ma angajez sunt baiat am 18 ani si nu am lucrat niciodata vreau sa fiu pe banii mei sa nu mai cer de la ai mei ca ma simt eu aiurea as vrea ceva ok si sa imi placa plus e un dezavantaj...? (mai mult)
Daca am trimis admiterea la facultate online la ora 16:01, iar termenul era la ora 16:00, se mai ia in considerare? Adica inteleg care termenul dar e un minut sa fim seriosi... Tind sa precizez ca facultatea...? (mai mult)
Salut,caut si eu un episod din Trăsniții În nato in care comandantul isi lua în fiecare zi la 7 bătaie de la hoții iar soldați nu ajungeau la el
Salut, deci azi am mers pe jos cam 2km și mi-a venit amețeală gen m-am dus în partea stângă dintr-o dată, să fie din cauza la vitamine sau că am mâncat puțin la oră 12?
Moisil sau Loga mate info? Sunt nehotărât între cele două licee. Am pus postare și pe reddit, dar acolo unul spune că profesorii de la moisil nu mai sunt atât de buni, alți spun contra și nu...? (mai mult)
Bună! Aș dori și eu să știu, mai exact, ca este diferența dintre secția de chimie medicală și cea de chimie farmaceutică de la Facultatea de chimie din București. Mulțumesc!
Bună! Am citit ca la Facultatea de chimie, din București, se intră 100% pe baza mediei din bac. Totuși, indiferent de secție, de ce sunt atât copii cu medii mari în bacalaureat (cu media peste...? (mai mult)
Doresc sa-mi achizitionez un atv intre Cfmoto si Linhai pareri care ar fi mai ok la intretinere si pret de achizitie?
Buna, am pe picioare niste bubite rosii ca, cosurile doar ca nu se sparg, acestea apar pe tot piciorul cand e frig dar cand e cald sunt mai putine. Eu ma fac cu bic dar le am si daca ma epilez sau nu,...? (mai mult)
Am de rambursat suma de 2900 de lei si am facut o refinanțare asta nu înseamnă ca trebuie sa primesc inca o data suma asta de 2900 si se prelungește durata de rata si ratele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Shin0bi întreabă:
Vali215 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
Aurora736 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?