Bună ziua, îmi este foarte rușine dar nu știu de ce, de exemplu eu trebuie sa ma duc sa fac poze la diferite evenimente cum ar fi nunti, brad, majorate chestii și mie îmi este foarte rușine ...? (mai mult)
Salut Cum stiti voi ca se pot stabili drepturi de autor pentru o fotografie...in care nu apar oameni ci doar un peisaj? Se poate stabili cine a facut o? Ms
Salutari TPU! Am o intrebare, se poate face PFA pentru centru inchirieri ATV? Si cam ce acte ar trebui? Multumesc mult!
Bună ziua! Merită să faci facultate de geografie? Este de viitor?
Bună! Știți cumva dacă pot să plătesc cu cardul de Banca Transilvania în străinătate (Europa)? E card normal, de acela galben.
Bună! Ce laboratoare, in București, recomandati pentru analizele uzuale. Cu decontare CAS
Salut, am un opel meriva 1.7 tdci din 2004. Am o problemă cand accelerez masina ca schimb viteza simt ca nu mai trage cam de la 1800 de turatii si se aude in masina ca si cum ar da aer afară de la...? (mai mult)
Bună ziua, am primit acasă o recomandata. Când am ajuns la oficiul poștal doamna mi- a rupt foaia respectiva si mi- a transmis ca au trecut 5 zile lucrătoare și nu mai au plicul respectiv. Ideea...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt elev, clasa a VII- a, și la două materii am doar o notă, deoarece am avut probleme medicale în perioada în care s au dau teste. Deci două materii la care nu se pot încheia mediile,...? (mai mult)
Am o problemă. Pisica mea a născut 3 pui, acum i- am dat deoarece sunt deja destul de mari și nu am ce face cu atâția pisici. Problema este că pisica încă mai face lăpticul ăla pentru pui și...? (mai mult)
Hei TPU! Am o intrebare. Ce pot face dacă sunt abuzată verbal de către tatăl meu? Îmi este frica sa vorbesc cu cineva despre asta, nu vreau nici pe tata sa îl bag in Belele dar simt ca nu mai sunt...? (mai mult)
Buna ziua, daca trebuie sa schimb talonul auto unde trebuie sa merg si de ce acte am nevoie? Multumesc!
Știe cineva dacă există periuțe de dinți electrice în miniatură(bune pentru călătorii)? :)Sau poate chiar unele pliabile, dar doar electrice.Am încercat să caut pe net, dar nu am ...? (mai mult)
Buna ziua! eu is corigenta la 2 materii si ambii profesori is in greva de 3 saptamani. Nu stiu cum sa fac sa nu raman. Am vorbit cu diriginta, dar aparent nu se stie ce se va intampla cu corigentii si...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau la facultatea de inginerie mecanică și mecatronică. Se merită să merg pe o astfel de ramură? Este de viitor?
Auzisem o chestie mierea aplicata pe fata intra in piele? Sau doar ramane la suprafața epidermei?
Vreau sa cumpar masina din Germania dar cu numere de Romania. Intrebarea este, cum imi da vanzatorul fiscalul? Eu stiu ca trebuie de mers cu contractele la primarie in Romania sa le stampileze.
Acum 2 zile mi-am luat o trotineta și suspensia din spate a început sa scârțâie
Salutare, am 13 ani, fac baschet de 2 ani și ieri când am mers în parc pe terenul de baschet m- a bătut unu rau de tot la joc și m- am enervat și l am împins mai mult în gluma, el a venit spre...? (mai mult)
Sunt la inceput si m as apuca sa fac 100 flotări pe zi si niste exerciții cu gantera de 10 kg, păreri?
Mozart și jocul de oglinzi
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
În iunie încep școlile de vară la Fundația Calea Victoriei
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
dianamjv16 întreabă:
IonelaIasmina întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă:
Anonim întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?