Salut TPU. Am o pisică (are vreo 7- 8 ani deci nu e chiar exagerat de bătrână) care are o problema de piele: năpârlește (pierde blană) ca vara, doar că acum e foarte frig aici, (am avut și-...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre Jurnalism? Este o meserie de viitor? O să îi ia locul inteligența artificială?
Bună! Am nevoie de păreri despre Jurnalism, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Iași. Din ce cunoașteți, ce părere aveți despre acest domeniu? O să fie înlocuit de inteligența artificială?...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu Telegram? Observ că nu poți folosi Telegram decât dacă plăteşti. Oricum era o mizerie.
Exiata printre voi cineva care cunoaste utilizatorul asra de Telegram:harry332733?
Ce placă de bază mi ar trebui pentru un procesor i3 9100f și să aibă slot pentru rami ddr3?
Sunteți pro sau anti psihiatrie? De ce?
Buna ziua. cum sa anulez programarea la preschimbare permis strain?
Mi- am luat zilele astea un iphone 14 pro de pe flip, cand mi- a ajuns l- am deschis si textul "hello" era in lag, dupa ce l- am configurat mergea ok, putin lag, avea ios 26.1 pe el, dupa o zi doua...? (mai mult)
Știți cumva unde mă pot angaja la 16 ani în Iași? Cu program de dimineață până maxim 13-14?
A inchiriat cineva toalete ecologice? Daca da, de unde si pe ce perioada? Ce costuri mai sunt? Firme serioase?
Dacă vara asta vreau să mă transfer de la turism și alimentație pe filologie, luând în vedere ca voi trece clasa XI, la ce trebuie să dau examenele de diferențe? Acum am: română: 3 ore pe...? (mai mult)
Buna TpU! Sper ca am ales bine categoria. E vreo cineva de a fost admis la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" Falticeni?
Cam cat mai costa acum o casa batraneasca la tara impreuna cu pamant?
Exista posibilitatea sa pot sterge din watsap o conversatie pentru ambele parti daca nu s- a vazut?(nu a vazut cui am trimis)cea pe care am trimis in 16 ian am fost lasata sa sterg pentru ambele parti ...? (mai mult)
Care e motivul pentru care unii oameni traiesc mai mult ca altii? Porunca a 5 a din practica crestina pare aplicabila general, o arata studiile si chiar inteligenta artificiala, dar exista exceptii. ...? (mai mult)
Deci am intrebare stie cineva hackuri pentru acordul parental pe Android? In special pentru a debloca telefonul din limita de noapte si pentru a debloca o aplicatie rămasă fara timp.Dar orice fel de ...? (mai mult)
Este posibil sa merg de la liceu de mate info la facultate la UPT in Timisoara? Vreau să învăț cât mai multe despre maşini, asa ca ma gandeam ca la facultate sa merg la UPT. Totusi, inca nu ...? (mai mult)
Buna! Mă poate ajuta cine cu un pin la un casetofon vw Touran? Serie VWZ1Z2C6046548
Salut TPU, am și eu o problemă și tare aș vrea să știu ce opinii aveți. Am 16 ani și nu am avut niciodată pe cineva să mă iubească pe bune. Ce înseamnă asta? Am avut 3 relații, unde 2...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?