Salut, am un manetou farasin care de la un timp de vreme nu mai are putere sa salte brațul gol, daca il accelerez il salta cat de cat.
Salut, TPU La inceputul lunii octombrie mi am luat masina, un Renault Laguna 1998 1.6i benzina, 107 CP. Am mers ce am mers cu ea, parea ca merge bine, si la un moment, dupa vreo 1 luna si ceva apare...? (mai mult)
Buna tuturor. Am spălat o geaca manual, cu mâinile (nu am mașină de spălat și nici gaz 1 săptămână - 2 ) și m- am chinuit sa o spăl într- o postava dar nu am mai putut sa o storc foarte...? (mai mult)
Crăciunul este peste o săptămână! Ce fel de brad este mai bun, natural sau artificial?
Are cineva un numar de telefon de la Sameday Vaslui?
E nevoie de o anumita suma de bani cand iti creezi propriul site web?
Salut! Am un audi a3 1.9 tdi 2007 problema este ca de cand am loato, ori ca baga rece ori ca baga cald clima merge bine dar cand o dau la maxim sau la penultima treapta de viteza merge dupa se opreste...? (mai mult)
Buna tuturor! Maine mă duc să îmi schimb culoarea părului la salon, imi puteti spune daca are ceva daca ma duc machiata? Am majoratul fratelui meu si nu mai am timp sa ma pregătesc… Mulțumesc...? (mai mult)
Bună tuturor! Ajutați- mă vă rog cu un sfat! Mâine mă duc pentru prima data la salon să imi schimb culoarea părului. Vreau să vă întreb, mă pot duce machiată? Adică un fond de ten,...? (mai mult)
Buna ziua.Doresc sa ma angajez la pasă undeva.Nu vreau sa fiu angajat prin firmă de pază. Doresc sa fiu angajat direct de societatea unde lucrez.Stie cineva unde angajeaza sau unde sa caut? Va rog sa...? (mai mult)
Bună seara, poate mă ajută cineva cu un răspuns? Am un TV Panasonic, il aprind și rămâne cu imaginea blocată, care ar putea fi cauza? Va mulțumesc.
Are cineva idee cum as putea reseta "Martorul presiunii a rotiilor" daca nu am optiunea "Tire pressure monitoring" in "Car" la Audi a4 b8 2010?
Bună seara, dacă pe hotărârea de la judecător scrie autoritatea părintească exercitată de comun acord de ambii părinți și eu n- am drept de vizita că nu scrie nimic de vizită, pot lua și...? (mai mult)
Bună seara! Am auzit la știri că, acum 2–3 săptămâni, s- ar fi spus că peștele la conservă ar fi otrăvit. Este adevărat? Știți ceva în legătură cu asta? Mie mi- e teamă să mai...? (mai mult)
Care este Principiul de Functionare al intregului Univers? Este logic sau hazardic? Ne putem gandi la existenta unui Creator?
Salut, unde pot gasi pe cineva care se pricepe la coduri Python de introdus in telegram cu plata bineînțeles?
Cât o sa mai îndurăm taxele astea și scumpirile in lanț ce nu se mai opresc? Cât mai tolerăm? De ce nu iese revoluție?
Bună, TPU! Am o problemă. Am făcut o comandă pe Altex de două candelabre pe data de 23 noiembrie, iar pe 26 am făcut retur la unul din ele. Au acceptat returul, mi- au trimis un curier, am dat...? (mai mult)
Mda, acum ma prindeti: nu am televizor. Totusi, in ultima saptamana am stat la niste rude si seara aveam televizorul la dispozitie. Intrebarea mea este: chiar toate canalele, la (aproape) orice ora...? (mai mult)
Impozitul pe dobânda la depozite e în jur de 40%? Asa mult sa fie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?