Cum pot transfera bani de pe revolut pe pay pal
Dacă am luat o mașină în Germania cu credit cum pot înscrie în România mașina pe România, precizez ca talonul mare e la banca din Germania. Vreau să precizez ca am luat mașina de la Toyota....? (mai mult)
Bună ziua, am un VW golf 7, și mi s- a întâmplat o chestie eram al semafor am vrut să plec de pe loc, nu mai țin minte exact dacă am băgat treptat 1 sau treaptă 3 dar mi s- a blocat ambreiajul...? (mai mult)
BEC a validat candidatura celui care vrea să-i jupoaie în piața publică?
Bună ziua. Unde pot face reclamație unor persoane care au furat pozele unor copii bolnavi de leucemie din străinătate și cer bani in numele lor pentru diverse operații. Am identificat adevărați...? (mai mult)
De ce se consuma ananasul in mod excesiv de unele persoane?
Buna tuturor..stiu ca o sa vi se para ciudat sa cititi asta doar ca am o problema si vreau sa stiu parerea mai multora..ideea este ca mama s- a recasatorit si am un frate vitreg..doar ca noi avem o relatie...? (mai mult)
O mica problema la chiuveta din baie nu mai curge deloc apa rece de vreo sapt inrest la cada si la bucatarie apa rece Ce e de facut m-am trezit din senin ca curgea putin pe urma s-a oprit de tot
Daca mă înscriu la școală de șoferi, cam in cat timp mă programează pentru examenul teoretic?, am înțeles că înainte să dai examenul teoretic, trebuie sa faci ceva ore la aceea scoală?...? (mai mult)
Salut! Am incercat sa postez o recenzie pe google dar îmi spune : "Contul pe care-l folosești nu are permisiunea de a accesa această pagină." Ce ar trebui sa fac?
Salut TPU, având în vedere ca pe 20 martie buletinele electronice vor fi disponibile în Cluj, și în maxim 2 luni vor fi disponibile în toată tara, care este termenul limită pentru care îți...? (mai mult)
Salut, mi- a căzut telefonul un IPhone și jumate din display s- a dus, și a luat o razna touch ul, eu nu pot face nimic pe el dar el apasă aleatoriu peste tot. Mi a băgat singur codul de deblocare...? (mai mult)
E adevarat ca daca vreau sa cumpar un telefon de pe flip cu baterie inlocuita(, , Baterie noua'')in loc de cea standard imi vine telefonul cu baterie veche si cu un cip intre telefon si baterie care pacaleste...? (mai mult)
Dau medalie *** Va rog sa imi spuneti care sunt noii pasi pentru a posta in story pe Telegram? Ce s- a schimbat de nu mai pot posta? am urmatorul mesaj " No post yet. Publish photos and video to display...? (mai mult)
Bună ziua, am 22 de ani și aș vrea să renovez casa(casa este făcută acum 8 ani este pe BCA, aș vrea să îndrept rigipsul, voi ce îmi recomandați să fac? Să dau rigipsul jos sau să îl mai...? (mai mult)
Bună! Dacă nu sunt asigurată și nu am nici card de sănătate, la controale pot merge și fără bilet de trimitere?
Aseara, m- am lovit la genunchi destul de tare, ieri nu ma durea asa tare, dar astazi e o durere destul de mare, mi s- a umflat, iar cand incerc sa stau doar pe piciorul drept(cel lovit), pot sta...? (mai mult)
Buna! Am o tema de rezolvat pentru sora mea, dar nu am nici o idee. Ce obstacole poate intampina un copil de 10 ani? =)) Nu am nici cea mai mica idee, tema fiind asta: Povestește- ne, în caietul...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca pentru a slabi este ok sa mananc 170-200 proteine zilnic? Am 15 ani, 1, 77m 83 kg si fac sala de 6 luni. Daca nu, credeti ca trebuie sa mananc mai multe proteine? Mulțumesc.
Dacă vine curierul iar eu nu sunt acasă, însă coletul e plătit, îl pot ruga să-l lasă la ușă/poartă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marie308 întreabă:
sabin89 întreabă:
Elelena65 întreabă:
ItachiUchiha69 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!