Salut, am un iphone 11 si am o problema cu el, cand se incarca si trece de 80, prin zona aia intre 100%, imi apare un mesaj, ca este lichid in conectoru de incarcare si nu se poate efectua incarcarea,...? (mai mult)
Am un a3 2.0tdi 2006 si la plecare de pe loc trepideaza foarte tare la rece iar la cald nu am nici o problema. Volanta suna dar kit ul de ambreiaj a fost schimbat acum 3 luni
Nu mai pot întra pe contul meu de gmail deoarece am uitat parola și nici nu am pus număr de telefon dacă de poate cineva sa ma sfătuiască cum o pot recupera
Buna Am o mică dilema și aș fi profund recunoscătoare daca cineva ar putea să mă ajute Deci ..sunt studentă Feea și trebuie să am la sfârșitul acestui an universitatea o perioada de practică...? (mai mult)
Bună, stie careva, site-uri unde îmi pot promova contul de onlyfans, sunt noua și nu prea ma descurc.https://onlyfans.com/u77433905
Buna seara, am si eu o nelamurire, daca sunt propriul angajat al firmei mele, sunt obligat legal sa virez banii din contul firmei mele in contul personal lunar, sau doar contributiile lunare la stat,...? (mai mult)
Ce job-uri pentru studenti recomandati in Bucuresti (part time)? fara food delivery, ridesharing. Multumesc
De ce este periculos energizantul?
De ce ariciul nu trebuie hrănit cu lapte?
Ce alimente nu au voie să consume câinii?
Unde as putea sa studiez psihologia artei/terapie prin arta ca program de studii universitare de licenta? (preferabil in Romania sau cel putin in europa)
Buna ziua, anul acesta media anuala la o materie se rotunjeste la sfarsit de an? clasa a 12-a
Ce soluție îmi recomandați pentru a încălzi o cameră, acolo unde se va muta o bunică(casă nouă dar e provizoriu și va sta singură în casă)
Buna TPU! Mă pot transfera la alt liceu având in vedere ca mai este un modul?
AJUTOR! Am mancat niste spaghete cu sos de rosii si dupa am baut un pahar cu cola, acum tot am diaree din 5 in 5 minute, ce pot face?
Cum pot reconditiona niste manere de mobilier cromate la care s-a cojit cromul de pe ele?
Salut! Am o baterie externa pe care as dori sa o duc intr- o cutie din aceea amenajata de la supermarket pentru reciclare. Poate fi aruncata la compartimentul de baterii? Intreb pentru ca nu stiu daca ...? (mai mult)
Am o amica obeza care nu vrea sa slabeasca ca sa se opereze de fibrom, medicul a zis ca nu poate s- o opereze nici daca vrea si ar trebui sa slabeasca si pentru ca e suspecta de diabet, dar ea refuza...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt clasa a 12 a la profil uman si sunt foarte nehotarata in ceea ce priveste facultatea Initial am inceput sa ma pregatesc pentru admiterea la facultatea de asistenti dar primind multe pareri...? (mai mult)
BN ce părere aveți despre telefonul Nokia 1 mai e cv de capul lui?
Avataruri hristice în titluri celebre din opere
Cursuri pentru minte și suflet, în martie, la Fundația Calea...? (mai mult)
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
x2gk9r întreabă:
Sppin întreabă:
anonima282413 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Spune- i tot în față, faptul că nu mai vreți să vorbiți și dacă mai insistă, iei alte măsuri. Nu e normal să- i dai block și să te cicălească de pe alte numere. Schimbă numărul. Dacă...... (mai mult)
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?