Salut TPU, la sgp (soldat gradat profesionist) ce program ai? poti avea cel de 24/72?
Cum numesti o persoana căruia nu-i pasa de nimeni altcineva înafară de persoanele drage?
Salut TPU! As dori un pic de ajutor de la cineva care se pricepe in imobiliare mai exact pe partea de mobila Recent imi doresc sa- mi cumpar un apartament si am gasit unul destul de ok, fix in zona pe...? (mai mult)
Dacă ați avea posibilitatea, în ce țară v-ați muta dintre Norvegia, Luxemburg și Danemarca? De ce?
Am vrut si eu sa vad serialul Fructul Oprit cel mexican din 2009 pe Voyo si nu am traducerea, nu am pus- o eu ca nu stiu cum sau nu o are? Iar daca nu o are cum nu o are? Ca omul plateste abonament de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre utilizarea inteligenței artificiale pentru verificarea informațiilor în timp real din surse video? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...? (mai mult)
Sunt elevă în clasa a 11- a (pe profil tehnologic, protecția mediului, am făcut fizică – doar ani 9- 10 și tic până în prezent). Aș dori să aflu mai multe despre șansele mele de a intra...? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie urgent de ajutor. Sunt în clasa a 11- a la seral la un colegiu tehnic energetic (Remus Răduleț, jud. Brașov dacă ajută acest detaliu). Și am observat că orarul meu conține...? (mai mult)
Stiu ca poate e o intrebare stupida, dar ce facultati ati recomanda? Anul trecut am terminat liceul, nu m- am inscris la facultate deoarece eram foarte nehotarata, plus ca situatia financiara nu prea...? (mai mult)
Buna, de cateva luni am in minte sa dau la tehnica dentara in Bucuresti, dar nu stiu daca inca e o alegere potrivita avand in vedere multitudinea de pareri care se invart in jurul acestei meserii, am...? (mai mult)
TPU caut si eu un film de comedie era, ca sa avanseze la job 2 cupluri erau puse sa- si aducă bărbații la o petrecere in aer liber si 1 din ei era lingusitor rau si seful alegea cealaltă pereche ca...? (mai mult)
Am o problema. Ca nu mai pot sa descarc nimic de pe Youtube. Stie cineva ceva?
Unde gasesc un anticariat online care sa aiba carti la pret mic?
Daca vreau sa vand ceva prin livrare olx, vine curierul singur la mine la data și ora programate? Nu stiu cum se procedează pentru ca am încercat sa mai predau odata coletul si nu a venit curierul ...? (mai mult)
Buna seara. As dori si eu niste casti pe conexiune balansata 4, 4 mm Dețin un fiio m21 si ceva sa sune bine. Rog doar cei care cunosc in domeniu. Eu am încercat doar conexiunea 3, 5....? (mai mult)
Heii, as vrea sa va povestesc ceva. Am fost cu un băiat 8 luni, ne cunoaștem de 2 ani, dar a fost foarte greu. Am plâns foarte mult în 8 luni, mi- a greșit și el mult, dar m- am implicat mai...? (mai mult)
Salut. Intampin si eu o problema cu un Audi a4 b8 2010. Cand deschid masina din telecomanda, se deschid normal. Iar cand sa le inchid, usa din spate stanga ramane deschisa. Nu se aude nici acel zgomot...? (mai mult)
Am o aplicatie android de modificat, apare o reclama intr- un banner pe centru care merge sa ii dai sa nu mai apara, merge sa- i dai x si pe ea are un text cu un link. Cand dai click alaturat se duce...? (mai mult)
Salut, de 3 zile iau Bromelaina capsule cate 2, intre mese. Motivul pentru care iau este ca ma ajuta cu Peyronies, adica am tesut cicatricial in penis, dar abia am aflat asta la maturitate. Pe Reddit...? (mai mult)
Citesc românii articole despre știință și inovație? Ma refer la românii din mediul urban mare, la sate și orașe mici este mai greu!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Mirela0522 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!