Buna ziua. Mama mea a decedat acum 4 ani de zile. Am găsit in dulap un un abonament STB pe numele ei. Am validat cu acest card si scrie abonament pachet 12 pensii. Îl pot folosi eu acest card?...? (mai mult)
SE CAUTĂ PERSOANĂ CU INFORMAȚII Căutăm o persoană care a fost la MISA, în BUCUREȘTI (preferabil la începutul anilor ’90, dar orice perioadă este binevenită), care ne poate ajuta cu...? (mai mult)
Trendyol! Vreau sa vad specificatiile unui produs. Electrocasnice. Apare numai pe Trendyol si nu pot vedea nimic pana nu descarc aplicatia. Dar nici asa nu vad mare lucru. Doar pot sa comand. Chiar ...? (mai mult)
Bună ziua! Dețin un imobil într- un oraș în care am rezidența, dar ieri am aflat de pe ghiseul că am de plătit impozit pe încă un imobil (despre care bănuiesc că ar fi casa părintească,...? (mai mult)
Unde credeti ca este indicat sa locuiti locuim:la casa sau la bloc? Argumentati de ce!
Ce parere aveti despre:Liberte,egalite, fraternite?
Comunismul ca ideologie nu era o ideologie ideala? Ma ne referim la comunismul Italian, francez sau spaniol nu la cel sovietic, desertic sau romanesc.
A incercat cineva bb cream- urile coreene din gama Lioele? A fost favoritul meu ani de zile, se topea pe piele zici ca nu aveai nimic si acoperea foarte bine. L- au scos de pe piata, nu stiu ce s- a...? (mai mult)
Bună. Fundă pentru cine mă poate ajuta. Vreau să mă înscriu la examenul pentru traducător și am o mică dilemă. Întrebarea mea este: Când mă înscriu, trebuie să mă înscriu pentru...? (mai mult)
Vreau si eu să întreb persoane care au făcut sala si au luat creatina, ce s- a întâmplat după ce v- ați lăsat de ea? Si cum era când luați? Eu unul sunt mic, am 15 ani 173cm si 53kg si fac ...? (mai mult)
Bună TPU! As avea o curiozitate, dacă merg noaptea în câmpuri/lanuri de porumb exista vreo posibilitate ca entitatea Slenderman sa vina după mine?
Un passat b7 2012 merită să îi fac tuning?
Știe cineva unde in Timișoara pot gasi haine gothic/alternative? De preferat magazine second hand. Aplicația vinted nu mi se mai deschide deloc si nici pe play store nu imi mai apare, asa ca din pacate...? (mai mult)
Ce părere aveți despre parfumul Lataffa Khamrah? Eu așa șmecher cum se vorbește? ( Persistenta, siaj)
Sunt student și realizez o cercetare despre impactul inteligenței artificiale asupra dezvoltării cognitive și emoționale. Dorința mea este să colectez cât mai multe informații (ANONIME!) pentru...? (mai mult)
Am un baiat nazdravan de 11 ani si ma gandesc serios sa il trimit intr- o tabara de iarna, ceva cu ski sau snowboard, ca sa isi consume energia intr- un mod frumos. Problema e ca vreau sa fie un loc ...? (mai mult)
Se poate dezactiva definitiv noua optiune de inteligenta artificiala (AI) din motorul de cautare google? Daca da, cum se procedeaza?
O persoana care in copilaria ei a cunoscut saracia, lipsurile, apoi dupa ce si- a gasit un job foarte bine platit a asistat multi ani neputincioasa la alte probleme de familie (certuri si situatii tensionate...? (mai mult)
Daca ma uit la filmari vechi facute in Romania in urma cu 40, 50, 60 de ani, mie mi se pare ca nu se vede chiar deloc rautate, invidie, ura, prostie, nesimtire pe fetele oamenilor. Cam cat de adevarat...? (mai mult)
Buna seara. Tot incerc sa vorbesc cu un operator despre cardul de sanatate. Formez 4 apoi 0, astept 15 min. si nu raspunde nimeni.Stie cineva cum pot intra in legatura cu ei? La telverde card de sanatate,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!