Poate cineva sa mă ajute cu o problema în legătură cu un laptop? Va rog sa îmi scrieți in privat daca va pricepeți.
Bună, m- am vopsit si stand cumva cu capul, am patat canapeaua din piele ecologică putin. Nu e o pata mare, dar fiind bej e puțin observabila. Cu ce as putea sa o scot? Spirt am incercat, tapotat...? (mai mult)
Salutare, sunt adolescent, am 17 ani, aproape fac 18 si nu este prima data cand simt problema asta. Mai exact, simt senzatia de sufocare si trebuie sa casc ca sa- mi reglez respiratia, am facut fotbal...? (mai mult)
De ce oamenii care au o relație nu se întreabă, de ce oare soția mea, soțul meu m- a înșelat cu persoana respectivă sau de ce soțul meu, soția mea îmi vorbește cu tonul ăsta agresiv, vulgar,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Lucrez la un proiect pentru facultate despre tenisul de masă și mi- ar prinde foarte bine opiniile voastre, mai ales de la cei care practică sau au practicat acest sport, dar și...? (mai mult)
Una de weekend! Pentru trolii care folosesc AI cu scopul de a genera...? (mai mult)
Bună ziua. Acum câteva luni, o persoană apropiată mie a comis niște infracțiuni pe internet. Persoana în cauză a comis infracțiunile pe teritoriul românesc, infracțiunile fiind comise în...? (mai mult)
Buna tuturor. Pentru o companie de transport persoane, ne gandim sa recrutam soferi cat. D + E. Stie cineva procesul? In ce tari gasim personal mai profesionist pentru acest domeniu? Costuri? Poate...? (mai mult)
Voi cum ați face să vă lăsați de un viciu sau un obicei prost?
Ce setari fac la Monitor Gaming LED Fast IPS AOC 24G4XE, 23.8", Full HD, 180Hz, HDR10, Boxe, negru sa se vada frumos?
Am primit un ordin de protecție 5 zile provizorii pana la instanta, acum s-a fixat termen peste o luna, victima vrea sa retraga si sa urgenteze procedura, ce trebuie facut? Ca sa nu stau atat timp?
Cum pot face o programare online pe drpciv? Imi arata numai sa ma conectez cu contul meu, dar nu am cont si nici nu pot crea unul.
Pot face asigurarea pe un parinte care nu are permis dar care e trecut ca proprietarul masinii mele?
Cum va mențineți imunitatea iarna?
Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
Bună ziua, caut un mecanic pentru masinii electrice sau hibrid in zona Sibiului. Am o problema pe invertor si nu găsesc pe cineva sa vrea sa repare. De preferat cineva care lucrează pe volvo. Mulțumesc...? (mai mult)
Bună, cer și eu păreri și sfaturi despre somnul și mâncare bebelușului are 10 luni! De la 6 luni s- a schimbat complet avea un program bine stabilit de mese de somn și ziua și noaptea și de ...? (mai mult)
Unele proaste în afara de web și sexting si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente, dar ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
Buna TPU, daca am 25 ani pana acum am intalnit fete doar fata in fata care chiar radeau la glumele mele, totul ok. Pa internet cum ar trebui sa procedez ca nu am subiecte sa cunosc o fata necunoscuta,...? (mai mult)
Bună guys (*˘︶˘*).。*♡ Deci acum o perioada foarte mare de timp gen cam vreo 5- 6 ani, am văzut un film la pro tv și evident că i am uitat numele✌???????? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?