Salut! Sunt elev în clasa a XII- a. Vara trecută m- am transferat de la un liceu cu pretenții la unul considerat mai lejer, dar pe parcurs am realizat că nu mă adaptez și că mediul actual nu mă...? (mai mult)
Este safe site-ul Henry Morgan din cehia pentru a-mi cumpara vape-uri cu hhc?
Va cadea vreodata regimul comunist in Coreea de Nord? Acolo au cele mai ciudate legi, ii greu de crezut ca exista o astfel de tara in sec. XXI. Acolo internetul nu exista, au un internet dar facut de...? (mai mult)
Mă pot înscrie anul viitor în clasa a 9 a liceu privat dacă o să fac 18 ani? Sau pot doar la seral? Am fost absent atâția ani de la liceu din cauza unor probleme de sănătate.
Te poți înscrie la un liceu privat dacă ai 18 ani? Precizez că m- am lăsat de liceu din clasa a 9 a deoarece am avut niște probleme de sănătate, iar la anul când vreau să mă înscriu la liceu,...? (mai mult)
In contextul geopolitic actual, in care declarațiile belicoase și agresive ale unor puteri primează, iar sferele de influență ruso- americane se re- contureaza, cum vedeți evoluția situației...? (mai mult)
De ce multi care sunt violenti cu femeile, le umilesc, isi bat joc de ele, tocmai aia au noroc in relatii iar ceilalti care stiu sa se poarte sunt aruncati la gunoi? Sincer e usor sa fi un nenorocit,...? (mai mult)
Din punct de vedere cognitiv, sunt jocurile de societate mai benefice decât jocurile video?
Bună ziua! Starile de tristețe, plâns te slăbesc? Dacă plângi slăbești?
La mulți ani! Îmi cer mii de scuze că trebuie să vă deranjez dar am nevoie de ajutorul vostru. De la o vreme eu îmi văd de treaba mea dar cu toate acestea oamenii tot îmi reproșează că greșesc...? (mai mult)
Am momente când nu îmi găsesc cuvintele, am deseori lapsus, și în ultima vreme ( rareori) uit sa sting lumina! De la anxietate nu e că în casa nu am anxietate. O fii de la depresie? Singurătate?...? (mai mult)
De ce România contribuie cu 50 de milioane de euro la apărarea Ucrainei, în timp ce unii români mor de foame?
Are cineva email pe Outlook? Cum se poate șterge?
Salut! Poate pare nerealist dar vreau să ma ajutați, cum pot cumpăra o stație de tren completă? Și cum pot cumpăra o stradă completă?
Pana la urma ce o sa se intample? Ce se va intampla cu razboiul din Ucraina? Atata tam- tam atatea plimbari cu avionul in America pana la Casa Alba pentru niste discutii de 2 lei atatia bani dati si ...? (mai mult)
Am reușit până la urmă să rămân însărcinată din câte știți din întrebarile anterioare am avut ceva probleme și nu am putut rămâne acum am un bebe care peste 2 săptămâni o să împlinească...? (mai mult)
Păreri despre Rick and Morty? Ce subect credeți că mai poate adopta în următorul sezon (9), promis pentru anul acesta?
Am împlinit 20 de ani în Octombrie iar acum 4 luni am cunoscut un băiat cu care am o relație acum 3 zile ma cerut în căsătorie încă nu am dat un răspuns și i- am spus că o să mă mai gândesc...? (mai mult)
Pot schimba bani la casa de schimb/ banca la care am cont(BRD) dacă sunt minor? am 14 ani și buletin.
Salut. Vreau sa fac bani online de acasa cine imi poate da si mie niste siteuri serioase?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a