Buna seara. As dori si eu niste casti pe conexiune balansata 4, 4 mm Dețin un fiio m21 si ceva sa sune bine. Rog doar cei care cunosc in domeniu. Eu am încercat doar conexiunea 3, 5....? (mai mult)
Heii, as vrea sa va povestesc ceva. Am fost cu un băiat 8 luni, ne cunoaștem de 2 ani, dar a fost foarte greu. Am plâns foarte mult în 8 luni, mi- a greșit și el mult, dar m- am implicat mai...? (mai mult)
Salut. Intampin si eu o problema cu un Audi a4 b8 2010. Cand deschid masina din telecomanda, se deschid normal. Iar cand sa le inchid, usa din spate stanga ramane deschisa. Nu se aude nici acel zgomot...? (mai mult)
Am o aplicatie android de modificat, apare o reclama intr- un banner pe centru care merge sa ii dai sa nu mai apara, merge sa- i dai x si pe ea are un text cu un link. Cand dai click alaturat se duce...? (mai mult)
Salut, de 3 zile iau Bromelaina capsule cate 2, intre mese. Motivul pentru care iau este ca ma ajuta cu Peyronies, adica am tesut cicatricial in penis, dar abia am aflat asta la maturitate. Pe Reddit...? (mai mult)
Citesc românii articole despre știință și inovație? Ma refer la românii din mediul urban mare, la sate și orașe mici este mai greu!
Ce manuale se folosesc la matematica pentru clasele 5-8? De la ce edituri?
Buna! Avem probleme cu niste vecini chiriasi (noi). Saptamanal dau petreceri cu muzica ce se aude in tot blocul. Si asta noapte au terminat dimineata la 5, 45. Se imbata, se drogheaza, nu se poate...? (mai mult)
Am observat ca sunt foarte multe persoane care au conturile de Instagram suspendata pe motiv ca nu respecta regulile instagramului. dar e ciudat rau. Deja vreo 4 prietene și- au pierdut conturile fara...? (mai mult)
Vad ca exista tot felul de practici si conceptii sexuale in relatii, de exemplu relatii unde persoanele fac swinging. Pe scurt sunt intr- o relatie/casnicie, dar e o relatie deschisa unde fiecare se...? (mai mult)
Hey hey TPU :* M- am vopsit si eu direct peste parul meu saten cu o vopsea mov ca voiam sa arat si eu asa mai anime style ca in jojo si aventura lui bizara daca stiti, insa mi- a iesit culoarea roscat...? (mai mult)
Am 15 ani, împlinesc 16 în noiembrie. Aș vrea să mă angajez pe perioada verii și mă întreb dacă am șanse, având în vedere că nu am experiență. M- ar interesa un job în retail sau, dacă...? (mai mult)
Salut TPU, o intrebare, pe tiktok studio poti face live in timp ce te uiti la un film? Gen, film de pe browser, nu de pe platforme online
Credeți că meditația e un păcat? M- am gândit să încep să o practic pentru că de 2 ani am probleme cu anxietate şi îmi e foarte greu să mă concentrez la şcoala. Când încerc să învăț...? (mai mult)
Poate cineva sa mă ajute cu o problema în legătură cu un laptop? Va rog sa îmi scrieți in privat daca va pricepeți.
Bună, m- am vopsit si stand cumva cu capul, am patat canapeaua din piele ecologică putin. Nu e o pata mare, dar fiind bej e puțin observabila. Cu ce as putea sa o scot? Spirt am incercat, tapotat...? (mai mult)
Salutare, sunt adolescent, am 17 ani, aproape fac 18 si nu este prima data cand simt problema asta. Mai exact, simt senzatia de sufocare si trebuie sa casc ca sa- mi reglez respiratia, am facut fotbal...? (mai mult)
De ce oamenii care au o relație nu se întreabă, de ce oare soția mea, soțul meu m- a înșelat cu persoana respectivă sau de ce soțul meu, soția mea îmi vorbește cu tonul ăsta agresiv, vulgar,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Lucrez la un proiect pentru facultate despre tenisul de masă și mi- ar prinde foarte bine opiniile voastre, mai ales de la cei care practică sau au practicat acest sport, dar și...? (mai mult)
Una de weekend! Pentru trolii care folosesc AI cu scopul de a genera...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!