Cum sa faci orezul asa fiert fara sa se prinda de oala?
Ce site-uri de matrimoniale serioase știți si care v-au ajutat să găsiți persoana cu care v-ați făcut familie ulterior?
Știți grupuri de telegram cu băieți care fac sală?
Aș dori să știu dacă pentru a face masterul de, , contabilitate, diagnostic și evaluare, , ar trebui în prealabil sa ai licența în contabilitate sau dacă poți face față chiar dacă ai avut...? (mai mult)
Mai erau 4-3 la semafor și se făcea galben, am accelerat să prins verde dar s-a schimbat în galben, risc vreo amendă chiar dacă nu sunt camere de luat vederi
Buna! Vreau să returnez câteva produse la Orsay, însă pe site- ul lor este menționată doar o adresă de returnare, fără număr de telefon. Am încercat să găsesc o firmă de curierat care ...? (mai mult)
Salut,a încercat cineva să alimenteze la benzinării cu cardul de bonuri pluxe și dacă merge?
Bună. Sunt anul 2 la ASE management și urmează sesiunea. Știe cineva pe ce ar trebui să mă axez mai mult pentru examen la metodologii manageriale? Sau ce fel de studii de caz și întrebări deschise...? (mai mult)
Bună! Am o problemă cu sprâncenele mele. Le- am pensat anul trecut si de atunci au inceput sa fie foarte, foarte despărțite. Am incercat sa folosesc ulei de ricin însa nu vreau sa fiu vazuta cu ...? (mai mult)
Cum mă las de fumat? Salutare, în ultimii 6 ani m- am lăsat de țigările tradiționale și m- am apucat de fumat Iqos. Fumez cam vreo 3 pachete pe zi.Am reușit să mă las pentru 4 luni cu ajutorul...? (mai mult)
Salutare! Am 30 de ani Vreau să întreb dacă a mai trecut cineva printr- o situație asemănătoare: mă confrunt cu erupții asemănătoare acneei pe tot corpul (față, piept, spate, brațe+ eczema+...? (mai mult)
Buna seara, Hristos a înviat! De ce dacă eu am doua telefoane, cu aceeași versiune de android și aceeași versiune de camera foto, unul dintre ele scoate poze mai clare decât celălalt, de ce?...? (mai mult)
Am probleme cand ma trezesc din somn de exemplu uneori ma trezesc cu batai de inima Mari si la tample am venele umflate si dupa cateva minute de la trezire mi se dezumfla acele venea si inima nu Mai bate...? (mai mult)
Bună. Nu știu ce problema am la colon dar dacă nu încep încet dimineața, să stau 30 '- o oră pe marginea patului - nu ies afară. Dacă stau mult în picioare - la fel - tranzit greu, ies...? (mai mult)
Salut! Pot face voluntariat in partide politice (de ex. Sens) fiind minor? Am 17 ani (fac 18 in septembrie).
Bună, ce părere aveți de o mamă toxică? Vă rog. precizez ca sunt trecută de vârsta de adolescentă.
De ce au hotărât Donald Trump și Javier Milei ieșirea SUA și Argentina din OMS? Ei nu par sa aibă încredere în OMS și ONU! Am înțeles ca si Nicolas Maduro vrea ca Venezuela sa iasă din OMS ...? (mai mult)
Va salut am o dilema la gofl 4 am avut o problema cu vasul de apa după ce a fiert apa în mers am oprit iar un amic mi- a desfăcut capacul la apa și a sărit din el pe mașină puțin apoi ciudat mi...? (mai mult)
Buna, am citit conditiile de Work Visa pentru Australia, si pe langa ceilalti termini, am vazut si termenii de sanatate. Unde scrie ca trebuie sa ti faci analize pentru HIV, Hepatita etc... Nu vi...? (mai mult)
In serialul românesc "Adela", Paul Andronic in ce sezon și episod va afla că de fapt Adela este fiica ei, ci nu Andreea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
BoboBobo6717 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
StefanescuDaniel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...