Salut, am un U445 din 92, de export. Tractorul a fost cumparat de nou de catre bunicul meu. Este intr o maneta si sare din R1, R2 si a 4- a( cand sare din a 4 a ramane intre viteze). Din R2 si a 4...? (mai mult)
În primul rând, sărbători fericite! Acum, cât de mult contează media de la bacalaureat in ceea ce privește admiterea la Şcoala de Subofițeri de Pompieri?
Buna seara. Aici e singurul site unde am reusit sa fac cont. Si intreb: de ce pe siteuri ca softpedia, romedic, avocatnet (altele nu mai stiu) nu reusesc sa-mi fac un cont?
Salut, TPU! Acum ceva timp am cumpărat o tastatură de la Altex, mai exact pe data de 07.11. 2025. Am comandat- o online, iar astăzi am observat că are niște defecte. Întrebarea mea este: pot...? (mai mult)
Bunaaa! Stie cineva cat costa sa stai la caminul Belvedere la ASE pe perioada vacantei de vara? E acelasi pret ca in timpul anului?
Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Am un titlu de proprietate, pentru un teren, insa in el nu este trecut numar cadastral, ci doar numarul de tarla si de parcela. Stie cineva cum as putea sa aflu unde...? (mai mult)
Pot filma oameni (straini) din locuri publice, intamplator? As avea nevoie sa filmez locuri publice (strazi, cladiri, etc) si nu am cum sa evit capturarea video a unor fete, trupuri, etc.
Bună ziua! Hipotrofia staturo-ponderală afectează organele? Pana in 2018 eram cea mai înalta, iar de atunci am stagnat!
Salut, îmi puteți da niste sfaturi pentru Olimpiada de Istorie.Sunt Clasa a X-a. Mulțumesc frumos anticipat!
Buna tuturor. Pe YouTube, am vzt un film alb negru ( cred ca de prin anii 50- 60) despre un jaf. Tot ce imi aduc aminte este ca actorii sunt mai in vârstă si ca unul din ei este prins din cauza...? (mai mult)
Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
Salut, vreau sa fiu instructor de fitness si sunt curios daca o sa fiu angajat doar cu facultatea de educatie fizica si sport absolvita sau am nevoie neaparat si de un curs in urma caruia sa primesc un...? (mai mult)
Cum se poate creea un videoclip Ai? Am vazut o gramada de videoclipuri Ai, cu pisici care conduc masini, care fac mancare, care bat cuie, cu porci care zboara, cu babe care merg cu carute trase de...? (mai mult)
La o casa de vacanță cum ar trebui făcut construcția în asa fel încât pe timp de iarna sa nu înghețe țevile instalate la temperatura foarte scăzute?
Salut! Vreau să îmi fac o husă personalizată de calitate. Care este cel mai bun site pentru așa ceva?
Bubă, vreau să vă cer o părere despre următoarea situație eu vorbesc cu un băiat de aproape 2 luni pe messager și ne am întâlnit doar de 2 ori, a doua oară când ne- am văzut sa întumplat...? (mai mult)
Bună TPU, Vreau să întreb, fiica nașei mele in ce s-ar categoriza? _. Adică, sub ce nume ar pica, că nu îmi vine nimic in minte la cum ar fi denumirea.
Dacă vreau sa comand ceva cu tag de 18+ de pe eMAG, o sa imi ceara buletinul la easybox.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)