Salut, TPU! Merita sa faci o facultate de drept fara freceventa? Am intrat la drept, la UAIC si ma aflu intr- un impas. As vrea sa devin notar, dar ma tenteaza si gandul de a- mi lua un an pauza cu ...? (mai mult)
Știți unde pot găsi roți dințate în Constanța, în magazin fizic? Sau ceva kit Inginer Constructor?
Dacă îmi cumpăr o mașină din Germania și vreau sa o pun pe numele fratelui meu, trebuie sa meargă și el în Germania sau pot avea copii după documentele lui?
Telefonul Orange nu se conecteaza.. plata efectuata, am rezerva si rezerva nu e consumata dar nu pot face cinectivitateapoate e necesar de implimentat cartela?
Salutare! Dintre un M4 F82 (2012-2019) și un M340i (2020-2022), care mașină vi se pare mai interesantă?
Salut! Daca aplic la academia de poliție A.I.Cuza la poliție de frontieră, după terminarea celor 3 ani de studii am posibilitatea de a alege să lucrez în aeroport? As dori un răspuns mai detaliat...? (mai mult)
In fiecare dimineață mă trezesc cu o durere de spate, de ce?
Salut! Municipiul Tulcea este sigur? Sau ai crimă?
Buna! Intre browserele Brave si DucDucGo, ce recomandati?
Cum pot accesa pe Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G Engineer Mode total? Nu Customer User? Vreau să schimb în debug level să fie Engineer Mode. Ms fundă
Salut! Am o intrebare, deci sa incep: Am avut pe card 624 lei, am dat de pe eMAG comanda de cateva chestii in jur de 300 de lei. Cand am intrat pe aplicație am vazut că mi- a mai rămas 100 de lei....? (mai mult)
Este cineva de aici in stare să își observe respirația fără să o influențeze sau să o controleze în vreun fel?
Salutare! Ce părere aveți despre fetele/femeile care vorbesc urât?
Salutari.Am 1.90 și 65 kg sunt slab știu.Recent de 7 zile fac exerciții de kinetoterapie și seara fac sala de forță acasă.(flotări genfolwxiuni gantere, tracțiuni abdomene).Mi am luat creatina...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva dacă, în cazul în care ai două rezervări separate – una pentru dus și una pentru întors – acestea apar împreună în sistem atunci când ești verificat la graniță...? (mai mult)
Aș vrea să știu de un pot achiziționa en-gros pahare pentru un cocktailbar la un preț decent
Pe un doking station cu 2 sau 3 hdd uri si functie de clonare, cand pui hdd in slot 1 2 sau 3 pc ul le vede indiferent de slotul ocupat ca hdd extern normal? Ce model bun de doking station ar merita ...? (mai mult)
Https://ibb.co/TMh4b5CK Cine poate sa îmi spună ce scrie pe aceasta recomandare, Trebuie sa fac și niște analize, Sumar urina, hemoglobina glucozată, ... Sincer mi- a spus dar nu le am reținut,...? (mai mult)
Salut! Ce părere arere aveți despre compania ultra low cost Ryanair? Este bună?
Bună! Am aplicat la Facultatea de Geografie și Geologie Iași, cu dorința de a intra la Geografie, dar am ajuns la Geografia Turismului, la buget, din cauza unei erori din partea mea când am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MAteiLaAjutat întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Bianka27 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
E?ti microbist? Hai s? vedem ct de multe ?tii despre UEFA Champions League!