Am un coleg/prieten care, orice aș povesti, reușește să găsească ceva rău în ce zic. Mă afectează mai mult decât mi- aș dori. Cum faceți voi să vă protejați psihic fără să vă certați...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca ma pot inscrie online la universitatea UAIC daca buletinul meu e in schimbare insa am o poza cu cel vechi care nu este expirat(a fost nevoie sa l schimb din anumite motive).
Ce pot să fac ca să scap de durerile menstruale? NU MAI POT!
Care este comisionul pe care îl ia o agenție când cumperi o garsoniera?
Bună ziua, am și eu o problemă, am cumpărat o mașină, iar proprietarul m- a mințit ca- mi dă fiscalul. Este treabă de acum 2 ani, acum de curând am uitat să plătesc o rovinieta la mașină...? (mai mult)
Cum se scapa cel mai ușor de un cuib de viespi dintr-un pod sau veranda?
Cum pot să îmi fac prieteni pe social media în 2025? Simt că e greu să leg prietenii reale online. Majoritatea doar dau like sau răspund scurt, dar nu se creează o legătură. Cum pot să cunosc...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare despre liceu pedagogic Cluj Napoca, oare pe profilul științe sociale am nevoie de probe? Ca sa intru?
Cum obișnuiți sa investiți banii economisiți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Shin0bi întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
Vali215 întreabă:
Aurora736 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!