Hei TPU! Deci..mama mea e prea rasista! Efectiv nu o mai suport! Prietena mea cea mai buna are pielea putin inchisa la culoare.Atunci cand ii cer mamei mele voie sa merg pana la ea acasa sa povestim, ...? (mai mult)
Buna dragilor! M- am tot certat cu o verisoara pe tema diplomei de sfarsit de 12 clase. Ea mi- a spus ca a primit diploma care atesta sfarsitul studiilor liceale in acelasi timp in care a primit si diploma...? (mai mult)
Bună! Întrebare pentru cei ce au terminat o postliceala amg sau sunt studenți și știu, pentru ca Oammr sa iti elibereze adeverita de concurs trebuie sa plătești nu știu ce cotizație anuala. Nu...? (mai mult)
Hei TPU! Am o situație mai jenantă. Eu împlinesc imediat 14 ani și trebuie sa imi fac buletin. Eu de cand era mica am fost crescută de bunica, mama mea a plecat în Spania iar pe tata nu îl cunosc....? (mai mult)
Buna TPU! Care este procesul de cumparare a unui apartament? Unde trebuie sa te duci si ce anume sa faci? Cum este procesul cu intabularea imobilului etc? (Bucuresti)
Salut TPU! Ce slefuitor pentru lemn imi recomandati la un pret pana in 150 lei? Ma tot uit pe eMAG si pe alte site- uri si nu ma pot decide sau ma opresc la review- urile altor clienti nemultumiti ca...? (mai mult)
Merita un sistem glisant cu bariera termica pe exterior la un dormitor, raportand la conditiile climatice din Romania?
Am nevoie de un microscop. Îmi trebuie la biologie celulară, în special pentru celule, bacterii și țesuturi. Este ok dacă îmi iau unul cu un obiectiv de mărire 1600X? Țin să precizez că vreau...? (mai mult)
Buna! Apar ca fiind neasigurata la CNAS desi sunt studenta in anul III. Am cerut deja document doveditor de la medicul de familie precum ca sunt neasigurata si am si adeverinta precum ca sunt studenta,...? (mai mult)
Bună! Am o cățelușa care are 1 luna. Astăzi, am observat că la o ureche are niste chestii care seamănă cu susanul alb. Menționez că are problema doar la o ureche! Ce credeți că are? Este ceva...? (mai mult)
Salut! Rog sa raspunda doar cei care chiar stiu. In 2022 am de lansat o racheta. O racheta fara pilot ce va decola si va intra in orbita pamantului. Doresc sa stiu ce autorizatii si de la cine sunt necesare...? (mai mult)
Știe cineva un service/magazin care se ocupă de reparații - mentenanță pentru mașini de scris, în Timișoara?
Acum 3 ani au fost date fotografiile mele la acces direct cum m- as fi spanzurat. Bunica mea si tatal meu s- au speriat foarte tare. Fiind minor si tatal meu neavand o situatie prea buna financiar...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
S- a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct...? (mai mult)
Sărbătorim împreună 1 an de #FCVonline
Salvați Copiii vă invită să creăm împreună „O lume fără...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TheDarkDragon întreabă:
Geani645 întreabă:
Marfil31 întreabă:
Faina pentru cozonac este faina tip 000. Faina pentru paine este de obicei de tip 650. Faina tip 000 creste mai mult decat faina tip 650, la aceeasi cantitate de drojdie adaugata. Diferenta ...... (mai mult)
Buna, din cate am auzit, la Evozon sunt salarii un pic mai mari, iar mediul de lucru e fain. La Bosch ar fi o idee sa lucrezi daca pe viitor iti doresti sa te muti alta tara, exista posibilitatea relocarii...... (mai mult)
Daca cineva zvoneste lucruri false despre tine, nu prea ai ce face. Lumea isi va schimba parerea in rau probabil, iar cei care te vor cunoaste mai bine, isi vor da seama. Tot ce poti face este sa incerci...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?