TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
AlTheConquerorOfHeaven
în 4 Aprilie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Am gasit motivul pentru care Dumnezeu nu mai face nimic pentru om si anume nu mai are un Templu pentru ca i-a fost distrus. Ar trebui evreii sa se apuce sa-l reconstruiasca nu credeti?

8
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 4 Aprilie | DaciaRomania întreabă:

Daca nu tii tot postul Paștelui, ci doar sa zic mananc de post doar miercurea și vinerea e ok sau nu?

4
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 3 Aprilie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Are Dumnezeu drept sa ne ceara socoteala pentru faptele noastre din moment ce traim asa putin?

6
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 1 Aprilie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Voi ce credeți ca se intampla de fapt în viziunea ortodoxa după ce murim? Am auzit de mult ori despre cele 24 de vămi ale vazduhului și cum ți se arata după moarte toate păcatele nespovedite și...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 1 Aprilie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Conform Bibliei exista 3 lumi. Pamantul celor vii unde locuim noi acum, iadul sau locuinta mortilor si raiul unde sunt ingerii, Dumnezeu, sfintii, etc. Ca si locatie unde se afla iadul sau locuinta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 1 Aprilie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

De ce nu mai vine odata sfarsitul lumii si Isus? De ce tot amana Dumnezeu? Noi chiar nu contam deloc pentru el?

25
Răspunde Raportează
anonim200000000001
în 30 Martie | anonim200000000001 întreabă:

BUNAAAA! Am o intrebare ft serioasa, m-ar ajuta sa imi raspunda un preot sau cineva care cunoaste bine atributiile lui sau chiar cineva extrem de credincios si eu sunt, dar nu imi dau seama.

10
Răspunde Raportează
FreddieM
în 30 Martie | FreddieM întreabă:

Stimați credincioși, cum combateți împotriva propriilor păcate? Cheers

23
Răspunde Raportează
Zhr
în 29 Martie | Zhr întreabă:

Ce religie este cea mai rea? Eu cred că toate.

38
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 29 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Dupa cat timp raspunde Dumnezeu rugaciunilor? Vreau sa incep sa ma rog pentru ceva si vreau sa stiu cat timp o sa dureze.

5
Răspunde Raportează
RAY
în 29 Martie | RAY întreabă:

Ce credeți că mai face Dumnezeu,Iisus,Sfântul duh? Apropo am citit Biblia ebraica in romana,e cam la fel ca vt, am citit și Coranul dar prea des se spune supunere și versete de frica

6
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 27 Martie | Sawarekh întreabă:

Am avut 2 vise infricosatoare, as vrea sa stiu daca considerati ca sunt inste semne de la Dumnezeu. 1) Am visat ca eam intr- un apartament si era un om cu, coarne de berbec iar altul mare si blanos...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
MihaiPopescu445
în 27 Martie | MihaiPopescu445 întreabă:

Salut TPU! Scriu acest mesaj pentru a va cere o părere despre următorul lucru: M- am pus sa dorm liniștit, am ajuns sa visez că sunt într- o mașină, am făcut accident și că m- am dus. Când...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Albus1831
în 26 Martie | Albus1831 întreabă:

Salut TPU! Am și eu o întrebare, este păcat să faci repetiții pentru călușar dacă nu ești în postul Crăciunului?

15
Răspunde Raportează
sabin89
în 26 Martie | sabin89 întreabă:

Alain de Lille, un teolog francez care a trăit în urmă cu vreo opt sute de ani, a afirmat că, citez (în engleză): "God is an intelligible sphere, whose center is everywhere and whose circumference...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 26 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Voi cum vedeți conceptul de Rai si Iad? Vad o grămadă de filmulețe pe YouTube în care majoritatea se postează spunând povesti despre Rai si despre Iad și le descriu în detaliu! Nu spun ca toate...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
IvanMihai
în 25 Martie | IvanMihai întreabă:

Buna. Ce este de fapt sufletul? Sufletul este magnetism, este curent electric, este energie, este contienta, este altceva? Majoritatea religiilor, inclusiv in biblie, spun ca in momentul in care ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 25 Martie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva, si daca da, cum a reusit sa scape. Acum doua zile am visat ca fac eu o crima si ascund cadavrul. Iar in noaptea aceasta am visat ca a fost o furtuna...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 24 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Cum sa chem Numele Domnului dar sa si-mi raspunda?

10
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 24 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Oare oamenii au schimbat invatatura lui Isus? Am gasit niste evanghelii din care reies alte lucruri.

2
Răspunde Raportează
IvanMihai
în 23 Martie | IvanMihai întreabă:

Buna. Am citit recent un articol iehovist: https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp- m/1990327#h=22 Citat din articol: 17. Ce recunosc două surse catolice despre «suflet»? 17 Chiar şi New Catholic...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 23 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Ati vazut ce urgii ne asteapta daca e sa fie reala Apocalipsa? De ce este Dumnezeu atat de maniat?

9
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 23 Martie | DaciaRomania întreabă:

Face cineva pe aici studiu biblic acasă, duminica?

9
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 23 Martie | DaciaRomania întreabă:

De ce unii spun că nu contează cum te îmbraci pentru biserică, ci doar e importanta starea sufletului? Eu zi că importante sunt ambele, nu? Cum adică?

3
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven

Cei vii pot fi afectati de moartea a doua?

6
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven

Credinciosii infocati sunt asa pentru ca vor sa fie nemuritori?

3
Răspunde Raportează
ValicaMaria
în 22 Martie | ValicaMaria întreabă:

Buna seara sa spunem că am auzit niste clopote și au tras de 4 ori al- patrulea a sunat cum mult că celelalte au sunat doar puțin de 2 ori celelalte și nu știu pare ciudat și straniu că era pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 20 Martie | sabin89 întreabă:

"Pământul cu tot ce este pe el va arde" - Se referă la un război mondial purtat cu arme nucleare?

22
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 19 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

De unde au martorii lui Yehova asa multi bani? Primesc multe donatii din statele unite?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Martie |

Deci pocăiții unii dintre ei cel puțin zic un lucru ce mi- a atras atenția:Că ne putem mântui chiar din viața aceasta doar prin credință în Domnul Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu. Cum adică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie |

Am o întrebare așa de curiozitate:Cred in Dumnezeu, in Iisus, mă rog, L- am chemat pe Dumnezeu să îmi dea răspunsuri dar efectiv nu L- am visat niciodată.Niciodata.Am trecut și trec prin momente...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Effy35
în 18 Martie | Effy35 întreabă:

Lumina de la Ierusalim care se aprinde din senin este o escrocherie religioasă? De ce nu au voie credincioșii să afle cum se produce fenomenul aprinderii luminii la Ierusalim?

48
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 17 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Satana i- a spus lui Isus ca toate imparatiile si bogatia lumii i- au fost date in stapanire iar Isus nu l- a contrazis. Deci e adevarat? Intrebarea este, Dumnezeu i- a dat Satanei toata lumea si bogatiile...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Effy35
în 17 Martie | Effy35 întreabă:

Care este diferența dintre un credincios și un religios? Că tot aud printre creștini că religia ortodoxă este credința adevărată.

34
Răspunde Raportează
AlTheConquerorOfHeaven
în 17 Martie | AlTheConquerorOfHeaven întreabă:

Ce s-a intamplat cu ingerii care au coborat din cer pentru femei inainte de potop caci banuiesc ca nu au murit toti innecati? Oare au zburat in spatiu si au pus bazele unor rase extraterestre?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Martie |

Îmi plac cristalele și cât de cât cristaloterapia.Are ceva daca port cruce din cristal la gat? Cred și în Dumnezeu, mă rog etc.

3
Răspunde Raportează
1hellotpu1
în 16 Martie | 1hellotpu1 întreabă:

Am spus din greșeală "Iisus" și cuvântul p#c#tosul lângă când mă rugam. Este blasfemie împotriva Lui? Este păcat, nu?

4
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 16 Martie | Maryyyaa întreabă:

Hello. Azi-noapte l-am visat pe fostul meu parinte duhovnic de la care am plecat de acum 2 ani. Credeți că este un semn sa ma întorc la el sau vrea sa îmi transmită ceva?

2
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 15 Martie | IL0VEDINER0 întreabă:

Este ceva rău să mergi cu iubitul la biserica? Am mers astazi la o slujba si toata lumea se holba la noi de parca cine stie ce făceam. Este ceva lege nescrisa sau păcat?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie |

Îmi doream mult și eu să studiez medicina la fel ca verișoarele mele, mă vedeam medic/doctor pentru că îmi place, mă atrage domeniul dar nu pot din cauza anxietății severe și depresiei pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie |

Voi ați citit Biblia/ Noul Testament? Ce impact a avut asupra voastră citirea lor?

2
Răspunde Raportează
RAY
în 14 Martie | RAY întreabă:

Nu este responsabilitatea creștinilor în a iubi aproapele?

17
Răspunde Raportează
emastanciu
în 13 Martie | emastanciu întreabă:

Stie careva unde se tine regionala olimpiadei de religie cultul Penticostal in Prahova?

1
Răspunde Raportează
denisa0728
în 12 Martie | denisa0728 întreabă:

Bună seara, în ultimul an am început să mă confrunt cu paralizia în somn. Context, am doar 14 ani, sper ca totuși să mă luați încă în serios.In luna Iunie a anului precedent părinții ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
linarkfts
în 11 Martie | linarkfts întreabă:

Bună! Ma gandesc sa ma apuc sa citesc biblia. Am mai citit puțin din ea(versete și câteva intamplari), dar nu am citit- o pe toată. Eu ma duc la biserica și tin post, iar faptul ca nu am citit biblia...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
RAY
în 11 Martie | RAY întreabă:

Se implica Dumnezeu în mod activ în prezent?

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie |

Ce faci când nu prea mai ai speranța în viața?

16
Răspunde Raportează
Andr33damaschin7
în 9 Martie | Andr33damaschin7 întreabă:

Doamne Ajută! ???????? Am fost acum câțiva ani la un părinte, singurul lucru pe care mi- l aduc aminte este ca avea un baston (toiag) cu care lovea de pământ din când în când. Vă rog frumos,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 9 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Îmi poate explica mie in detaliu care sunt toate credintele crestin protestante și care este diferența dintre ele? Spre exemplu recent am auzit ca adventiștii de ziua a șaptea nu prea sunt de acord...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Martie | DaciaRomania întreabă:

Sincer, voi ați avut voie sa va îmbrăcați cum voiați duminica pentru biserică când erați copii /adolescenți sau părinții va făceau tot felul de reguli, etc? De exemplu ce?

4
Răspunde Raportează
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 16 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina ati alege pentru 45. 000CHF?
    18 răspunsuri
  • Kqnfiwbcin
    trimisă acum 20 ore

Kqnfiwbcin întreabă:

Tricoul in blugi sau peste? Vouă cum va place mai mult sau cum purtați mai des?
    10 răspunsuri
  • Al3xandra95
    trimisă acum 22 ore

Al3xandra95 întreabă:

În Sfântul Altar de la noua Catedrală din București se va intra doar azi sau se mai poate intra și de mâine? Mulțumesc!
    9 răspunsuri
  • fsiena97
    trimisă acum 19 ore

fsiena97 întreabă:

Buna, de cateva zile ma tot uit la ore duble 1111 sau 1212 sau 0101. Nu prea cred in semne de la univers, da stie cineva ce inseamna orele astea? Mersi!
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.253
  • Întrebări: 3.952.431
  • Răspunsuri: 17.649.694
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 51 minute
Ce zici de un quiz?
Taylor Swift

Taylor Swift

Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?

Start quiz
Categorii
  • 651.976 Adolescenţi
  • 55.554 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.758 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.027 Conversaţii