| EmaS a întrebat:

Ai putea sa faci o mica schimbare in viata ta? De exemplu sa nu lasi sa treaca nici o zi fara sa faci un bine. Sau sa spui o vorba de incurajare, de mangaiere, sa oferi un zambet.

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

E foarte usor sa faci un rau,dar mai greu este sa faci un bine!
Vorbele pot chiar sa ucida,pot sa darame, suflete. Vorbele au putere!
Dumnezeu e bunatate si El ne invata cum trebuie sa ne purtam, sa vorbim si El sa ne ajute sa putem deosebi raul de bine!
O zi binecuvantata si insorita!

42 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Să fac bine pentru? Cu ce mă ajută pe mine asta?

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Nimic nu se compara cu sentimentul ca esti util, o fericire si bucurie care iti umple inima de pace.Merita sa incerci!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Nu vreau să mă simt util. Nu îmi oferă nici o satisfacţie.

Dar poti sa incerci.Nu cred eu ca esti atat de dur precum vrei sa pari.

Nu vreau să par dur. Doar că nu văd rosul de a face un bine unui necunoscut.
De fapt, am făcut odată un bine...i-am dat lu FucktheSystem o ţigară de la mine din pachet...se pune?

Stii,eu cand dau bani la cersetori le spun sa nu isi cumpere tigari sau bauturi alcoolice de ei, pentru ca eu ii dau in numele Domnului Isus.Nu se pune tigara.

FucktheSystem nu-i cerşetoare. I-am dat ţigară ca să-i fac un bine, pentru că şi ea mi-a dat din berea ei.

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Știu că nu e bine să fumezi dar nemernicul ăsta m-a amenințat cu cuțitul la gât că dacă nu îi iau țigarea pe gratis mă omoară. sad

| EmaS explică (pentru FucktheSystem):

Trebuie sa ii faci o reclamatie la politie ca te-a fortat sa fumezi!

Poi dacă mă duc la poliție mă iau pe mine nu pe el, deci prefer să evit secția de poliție. În schimb poate o să-l tai cu drujba.

Vezi Ema, ea mă ameninţă cu moartea. A uitat că am fost prieteni, şi acum vrea să mă omoare. Eu de ce să stau degeaba şi să nu o forţez să fumeze până moare?
Şi nici măcar nu are dovezi că am forţat-o să fumeze confused

| FucktheSystem a răspuns (pentru Woodenpints91):

Dovezile sunt în plămânii mei.
P.S. Data viitoare să-ți iei Dunhill negrubatting eyelashes

| NoChanceForUs a răspuns (pentru FucktheSystem):

Măi copii, de ce-o băgați în dilemă pe biata Ema?
(De ce se bagă singură în dileme știm prea bine)

| Woodenpints91 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dacă pentru o zi mi-am luat 2 pachete, pentru 3 îmi iau vreo 5-6batting eyelashes
Şi nu, nu dunhill negru că nu am bani de dunhill negru!

| FucktheSystem a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Ce ai dudă creață? Nu băgăm pe nimeni în dilemă, nu știi că suntem plătiți să facem reclamă la țigări și cum nu merge cu frumosul folosim psihologia inversă: „Nu e bine, eu am fost obligată așa am devenit dependentă dar știu că nu e bine și totuși iubesc tutunul love struck "

| FucktheSystem a răspuns (pentru Woodenpints91):

E clar, o să mori! Trei zile de muzică, țigări, alcool și marijuana. Is this heaven?
Oricum, iau eu Dunhill și-ți dau și ție că ești mic și eu trebuie să am grijă de tine.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pe mine nu mă deranjează big grin
Si nu uita fălcuţele!

Bine,daca nu va pocaiti va dau la politie.Pe amandoi.Deci,veniti cu mine la bisrerica?

Ăsta e șantaj, lui Dumnezeu nu-i place sad

| NoChanceForUs a răspuns (pentru EmaS):

Ema dragă,mai înțeapă-te cu-n ac să te dezumfli de frustrare.
Tu vrei să zici că te duci la poliția din comuna ta zicând: „No știți,unii de pe un forum au zis că fumează,duceți-vă și arestați-i!"
De la tine aveam pretenții,Ema,te știam femeie serioasă,capabilă să porți o conversație decentă și să convingi omul prin argumente,nu amenințări puerile.Mă dezamăgești, my deer, God is not proud at all.

| EmaS explică (pentru NoChanceForUs):

Tu ai auzit de gluma? Si nu locuiesc in comuna.

... nici el nu era serios.
Sau cel puțin așa cred luând în considerare că te-a făcut căprioară.

No da-i pace!

Ce să-i dau pace că ar trebui să-l bântui! Mi-a dat un link cu un joc de mă dor ochii și m-am mai și enervat, merită bântuit!

Mă pâri Emei? No pentru asta mâine dimineață când te duci la școală te prind și te asasinez.

Păcat că este deja prânz!

| EmaS explică (pentru NoChanceForUs):

Nu,te rog sa o lasi in pace!

Te-am bătut doar o singură dată de când ne știm, dar jur pe Dumnezeu că de data asta te joc în picioare!

Haide măi, așa ceva nu se publică straight face
Eu nu mai ies cu tine când ești beat că atunci te-am rugat să nu-mi dai la față și tu...

Tu esti in poza de la profil? Esti frumoasa.

Îmi pare rău, dar tu mă forțezi să mă comport așa! Știi prea bine că nu suport să fi așa sfidătoare!

Eu sunt sfidătoare? Tu ești violent! Nu-ți mai fac cartofi prăjiți dacă continui așa straight face

| NoChanceForUs a răspuns (pentru EmaS):

Să vezi ce frumoasă o să fie după ce o aranjez cu câțiva pumnidevil

Asa, invata-l minte! Pune-l sa isi faca singur.

Poi e în stare să-și facă singur? Ăsta moare de foame dacă nu bagi în el!

| hate1t4ll a răspuns:

Asa si ?

| Polaris a răspuns:

Acord zâmbete după gust.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Buna,uite o intrebare care am postat-o acum 2 min. daca vrei, da-ti cu parerea in legatura cu ea mai ales in legatura cu cei ce pun intrebari foarte influientabile la catgoria religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As putea.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Deci? Ce sa inteleg? Pot, dar nu vreau? Haide, stiu ca esti un baiat bun. De la Cristi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai usor intra o camila prin gaura unui ac ca un bogat in imaparatia domnilui, cum voi pocaiti sunteti materialisti e clar ca veti intra in iad asa ca ema decat sasi pierzi timpul citeste biblia si fa ce a spus acolo Iisus, de ce ai nevoie de masinii, vile daca mergi la domnul? Iisus a fost bogat? isi reamintesc ca Iisus era un sarac care predica gratis nu pe cotizati de 10 la suta, adevarul e ca nimeni nu respecta ce scrie in biblie