| Sara2 a întrebat:

Am avut un vis ciudat. erau niste icoane cu chipul maicii domnului si a lui iisus si parca de fapt erau niste persoane reale, si au murit si in acel moment li s-a decupat capul din icoana, cand m-am trezit m-au trecut fiori in tot corpul, poate fi un semn? sau sa il tratez ca pe un vis si atat? nu m-a ingrijorat niciodata un vis, deoarece nu am avut vise atat de dubioase niciodata

8 răspunsuri:
| Daavidd a răspuns:

Răspunsul meu este simplu : caută şi vezi ce spune scriptura despre icoane si despre inchinarea la ele! Cred că nu va trebui sa te inchini lor, Dumnezeu te cheama la ceva mai mult...

| Delmoniko a răspuns (pentru Daavidd):

Te cheama la psihiatrie? Ai dat vreun test psihologic vreodata?

| danay72 a răspuns:

Sunt doar vise.Azi Dumnezeu ne vorbeste prin Biblie.

| milan9 a răspuns:

Nu trebuie sa acorzi importanta viselor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca si cu superstitiile, daca le dai importanta ti se implinesc.
De ce trebuie sa fie visul asta cu o semnificatie aparte? de cate ori ai visat pana acum si nu te-ai gandit ca un anumit vis ar avea o semnificatie deosebita?

| DarkAndDreary a răspuns:

E doar un vis.

| Delmoniko a răspuns:

Mda, probabil moare crestinismul si tu esti noul proroc!

| justinko a răspuns:

Parerea mea este ca visele niciodata nu trebuie luate in seama in afara de cele cu apariti, sa le spunem divine, deoarece a crede in vise este un pacat, fiecare cum considera dar cred ca cele cu Dumnezeu ar trebui sa te intrbi macar nu neaparat sa crezi, daca ar trebui sa devi un om mai bun, nu zic ca ai fi cumva ci pur si simplu poate fi sau nu un semn acum este la alegerea ta.