| Titel18 a întrebat:

Am vazut pe net ca multe firme au ascuns numarul 666? De ce? Sa le dea Satana faima si noroc sa faca bani?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
21 răspunsuri:
| Iunix a răspuns:

Exemple?

| danay72 a răspuns:

În Biblie 666 are legătură cu imperfecțiunea accentuată. Satan oricum conduce lumea, nu are nevoie de un număr ca sa influențeze pe cineva. 1ioan5:19

| Matthew1995 a răspuns:

Nu exista Satan, iar numarul 666 nu are legatura cu nimic, este un simplu numar, ca oricare alt numar, nu are nimic special.

| drutzix a răspuns:

Troll. Esti 140% troll

| Clorox a răspuns:

La varsta ta nu trebuie sa te uiti la My Little Pony sau ceva de gen? Lasa chestiile astea ca nu-s pentru toti! (Sa inceapa cearta, va astept laughing)

| LDCCristi a răspuns (pentru elcobra):

Https://www.youtube.com/watch?v=nxnuqpMuhFc se refera la astea cred

| Matthew1995 a răspuns (pentru LDCCristi):

Nu ma poti convinge, degeaba incerci. Eu nu cred in chestiile astea, daca un om se naste cu 6 degete in loc de 5, o sa zici ca este Satan in persoana?

| Dandanache a răspuns:

Iti dai cat de tampita e "teoria" asta cand ajungi la Coca-cola. Serios, coditele de la "o"?

| LDCCristi a răspuns (pentru Matthew1995):

Eu nu ti.am zis ca as putea sa te conving, ti, am aratat la ce se refera baiatu ala

| Matthew1995 a răspuns (pentru LDCCristi):

Am observat asta, dar am crezut ca voiai sa incerci si sa ma convingi.

| Inferno a răspuns:

Ce te face sa crezi ca nu este vorba de numarele 999?

http://www.intuitivejournal.com/spiritual-meaning-of-999/

Sau poate e vorba de restul de sapte numere posibile de trei cifre pe care le poti obtine din 9 si 6? Cum ar fi 969, 696, etc...
http://www.sunsigns.org/angel-number-696-meaning/

Sau poate e vorba de orice alt numar de "n" cifre pe care imaginatia il poate crea din nimic.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Nu exista niciun Satana.
Crestinii erau mai analfabeti pe vremuri si au inteles gresit cand au furat textele evreilor.
Intreaba mai bine un evreu ca sa te lamuresti.

| Iunix a răspuns (pentru LDCCristi):

Am văzut tâmpenia aia de videoclip și e total o prostie. În multe cazuri nici măcar nu găsește un 6 corect și arată un 6 invers, care e de fapt 9 -_- sau un 6 culcat, un 6 invers ( ca în oglindă ) etc. Iar acum unu va observa că am scris 666. Dacă 666 e un număr așa „ satanist " de ce nu-l scoate nimeni, adică să fie înlocuit de un alt simbol. A da, pentru că doar cretinii cred așa ceva.

| KodrutZ a răspuns:

Nu, ci ca sa aiba ce comenta imbecilii.