| AltTroll a întrebat:

Ateilor, ce cautati in categoria "religie"? Prin definitie, un ateu este o persoana fara religie. E ca si cum m-as plimba toata ziua prin categoria "auto & moto", neavand permis sau masina si as posta argumente de duzina de genu' "masinile polueaza", "e mai sanatos sa umbli pe jos", "sute de oameni mor anual in accidente auto, prin urmare, masinile ar trebui interzise".
Deci daca voi va declarati atei, adica persoane fara religie sau credinta religioasa, de ce va intereseaza ce se posteaza aici?

Răspuns Câştigător
| Dandanache a răspuns:

Era o baba, in statia de tramvai, si, cum nu vedea prea bine, intreaba o tanara ce numar are tramvaiul care vine.
Tanara: – Este nr. 13, mamaie!
Baba: – Eeee, lasa, ca stiu eu ce scriu astia! Ca, acum vreo doua zile, treceam pe langa un gard si scria p*** si cand am intrat, era depozit de lemne!

Stiu, frate, scria religie si cand ai intrat, te asteptai sa gasesti osanale in versuri. Cand colo, ce sa vezi, atei. Problema e ca aceasta categorie nu delimiteaza utilizatorii, ci subiectul. Asadar, oricine are ceva de zis despre religie, de bine, de rau, aici poate sa o faca.

22 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Cand am postat primam ea intrebare cu "Credeti ca Dumnezeu exista?" la categoria aceasta ma asteptam sa fie cea mai controversata, da nu a fost sa fie.

NOname
| NOname a răspuns:

Potrivit nickname - AltTroll. Exact asta exprimă întrebarea ta.

Categoriile sunt pentru toţi utilizatori, iar un nefumător (care este numit de către fumători anormal şi defect şi ameninţat cu chinuri veşnice) are tot dreptul se vorbească despre efectele negative ale fumatului.

| RAY a răspuns:

Exemplu prost, daca eu nu fac parte dintr-un partid politic nu am voie sami exprim parerea despre el, trezeste traim in democratie nu isi convine mutate in comunism

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ai dreptate nu e oracol

| Miauti a răspuns:

Poate majoritatea sant atei-evrei

Si in al doilea rand ce cauta un crestin in aceasta categorie?

| mariaalessandra a răspuns (pentru Miauti):

Scrie: intrebari din categoria religie; crestinismul e o religie, deci ce cauta un crestin in aceasta categorie/?!

| Miauti a răspuns (pentru mariaalessandra):

Pai asta ma intreb... crestinismul e singura religie din lume?

| mariaalessandra a răspuns (pentru Miauti):

Nu, dar si noi avem dreptul sa intrebam despre religia noastra.Si eu am gasit si intrebari date de musulmani, deci nu suntem singura religie de aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu amuzamentul.ti se rupe maciuca cat de amuzanta e rubrica religie.deduc,ca ateii au un simt al umorului dubios daca nu ciudat.stiam ca umorul e apanajul celor teligenti.da ma indoiesc teribil de asta afland ca ei intra la religie; sa se amuze.nu zau?

| MadaSweet18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Avem simtul umorului foarte dezvoltat cand citim toate porcariile voastre despre dumnezeu, nu toti crestinii sunteti la fel, nu vorbesc de toti dar unii sunt orbiti de miracolele facute de dumnezeu, de ceea ce scrie in biblie, etc. Unde vedeti voi miracole nu stiu chiar nu va uitati putin in jurul vostru sa vedeti cate dezastre se intampla de la o vreme. Daca dumnezeu vrea sa fiti buni el de ce face toate astea? Ca parca el era perfect si ne vrea binele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madasweet? mergi cu domnul.lasa religia crestina, crestinilor.tu mergi cu domnul.care o fi.domn sa fie.banuiesc,iti plac baietii nu? mie imi plac fetele.alea destepte, frumoase si harnice si cu simtul umorului dezvoltat.

| svartirhimnar a răspuns:

Pentru că ateii au mai multe întrebări, ca au şi ei nevoie de ceva convingător. Pe lângă asta, au şi opinii, doar nu te aşteptai ca la rubrica asta să se facă slujbă.

| DiamondEyes a răspuns:

Trebuie sa ne cerem voie sau ce?

| Polonic1 a răspuns:

Faci cumva discriminare pe baza de religie?

| FaraSareDoi a răspuns:

Credinciosule, nu e bine sa arunci cu pietre in oamenii care nu cred in povesti. Acesti oameni au nevoie de dovada. Nu pot crede in nimicuri... Nimeni nu poate spune cu exactitate daca exista sau nu Dumnezeu. Fiecare e cu credinta lui. Fiecare are dreptul sa comenteze si sa isi dea cu parerea. Si argumentele tale despre masini sunt strict parerile tale si nimeni nu are dreptul sa te contrazica, pentru ca aia e parerea ta. Fiecate om e cu ideile lui. Unu' crede, altu' nu. Nu e treaba ta sa le comentezi credintele.

| MadaSweet18 a răspuns:

Eu intru la aceasta categorie deoarece asta e cam singura categorie la care ma amuz, sunt postate toate tampaniile si povestile de adormit copii mici.

| CristiB93 a răspuns (pentru MadaSweet18):

Esti tu 100% sigura ca sunt povesti de adormit copiii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MadaSweet18):

Mai sa fie la Mada ce si-a schimbat profilul c abia o mai recunosti:p

| MadaSweet18 a răspuns (pentru CristiB93):

Avand in vedere ca nu cred in dumnezeu, da sunt sigura.Tu crezi in toate tampaneniile scrise in biblie? Ok nu cred in dumnezeu dar nu sunt impotriva crestinilor dar sunt unii care exagereaza, cand vorbesc ceva dau citate din biblie ca exemplu.Sunt doar impotriva bisericii, consider ca biserica manipuleaza foarte multa lume si cred ca stii si tu cum sunt preotii ( daca mergi la biserica nu inseamna ca esti si credincios ).

De unde ma stii tu pe mine? Eu de curand mi-am facut cont pe TPU laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru MadaSweet18):

Inseamna ca te-am confundat cu alt utilizatorlaughing

Sigur m-ai confundat laughing