| Florentina666 a întrebat:

Cine imi explica ce reprezinta asta " Cu Dumnezeu pe perete iar cu Satan in suflet"?

P.S.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

La fel ca "Degeaba te lauzi ca esti destept cand dai dovada de prostie".
Degeaba spui ca esti credincios, ai icoane, te duci la biserica, etc, daca tot ce faci tu este sa dai dovada de rautate, sa minti, sa inseli, sa furi, etc.

5 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ăștia suntem noi oamneii.
De câte ori nu ți-ai dorit să i se întâmple ceva rău unei persoane pe care n-o placi? Și în același timp, ai pretins că ești creștin...

| T0T a răspuns:

Cred ca se refera ca trebuie sa fim prefacuti, ca sa obtinem ceea ce ne dorim.

| Mayar a răspuns:

Asta e definitia masonilor rolling on the floor))) Aproape

glumesc. poate - inseamna ca individul se afiseaza ca este de partea lui dumnezeu si de fapt e un drac si jumatate.

Adica pare a fi inger, zambeste, e amabil, mai situ eu ce chestii face, cand de fapt e un prapadit, mincinos si om malefic.

| Dorugar a răspuns:

Zicala asta se refera la totii preotii ortodocsi care in bisericile lor au pe pe pereti sfinti si Dumnezei, dar in inima lor nu au decat dorinta de bani obtinuti nu printr-o munca utila societatii ci din activitatea de a insela si jefui cat mai multi prosti care din prostie frecventeaza biserica fara sa asculte de Isus care le zice sa NU mearga la biserica ci sa se roage lui Dumnezeu de acasa din intimitatea camerei lor (vezi Predica de pe Munte)

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut! Se referea la faptul ca multi dintre noi spunem ca il iubim si credem in Dumnezeu dar in realitate facem lucruri rele si pacatoase adica fumam, consumam alcool excesiv ne umplem trupul cu Tutun Droguri iar Dumnezeu spune ca Trupul este Templu Sufletului.
La asta se refera Cu Dumnezeu pe Perete iar cu Satana in Suflet!