| AlexutzZa_5303 a întrebat:

Buna TPU happy, stiu ca asta nu este un lucru bun, dar imi puteti spune va rog cateva blesteme care sa dea roade sau macar cum se platesc acele slujbe la Biseria pe cineva sau ceva de genu? thinking

5 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Se pare ca ai scris in bataie de joc fara sa ai habar ceva din Dumnezeiestile Scripturi.Pe noi ne invata sa Binecuvintam nu sa blestemam,pe noi ne invata sa ne rugam si pentru dusmani. Poti sa te duci la Sf Biserica cu ce blestem vrei, contra cui vrei si o sa iesi cu coada intre picioare si cu ea pe sub burta ca amaritii aia de ciini.Nu va citi nimeni bazaconiile tale, sau Parintele cind va citi se va ruga sa le dea minte la cap si intelepciune celor care au facut rau.Cu alte cuvinte blestemul tau se schimba in binecuvintare.
Apoi :
Dumnezeu a binecuvintat creatia lui, tu nu ai voie sa blestemi si nici sa ispitesti pe Domnul

| NinelHell a răspuns:

Stii dar totusi insisti.Te mananca cocoasa?

| AlinaaAli a răspuns:

Nu stiu cum se fac lucrurile astea insa un singur lucru pe care il stiu ti-l spun!
tot ce vei face cu rautate impotriva cuiva,se vor intoarce pe tine si familia ta,copii tai,frati, etc
asa ca mai bine stai in banca ta!winking
daca ai ceva cu cineva spune-i in fata, nu te injosi sa faci asemenea lucruri pe care le fac doar frustratii care nu sunt in stare sa isi rezolve singuri problemelewinking

| qazwsxedcrfv a răspuns:

Blestemele si vampirii nu exista.

| HasekiHurremSultan2 a răspuns:

surprise...Ce oameni sunt in ziua de azi...surprise