1.Dumnezeu nu stie nici un om care sa nu fie pacatos si sa n-aiba nevoie de mantuire!
2. Dumnezeu nu stie nici un loc mai bun decat CERUL!
3. Dumnezeu nu stie nici un loc mai rau decat IADUL!
4. Dumnezeu nu stie nici un moment mai bun, in care sa fii mantuit decat AZI!
5. Dumnezeu nu stie nici un alt nume prin care sa fii mantuit, decat ISUS HRISTOS!
Este un paradox. Dumnezeu "nu" le stie pentru ca de fapt nu exista!
Foarte buna predica! Si o lectie buna de viata!
Multumesc, Ema pentru remember! O zi placuta
Uite, lasand la o parte toate diferentele de opinie din cauza parerilor diferite ce le avem, vreau sa iti pun o intrebare, si ti-o pun fara nici cea mai mica urma de interes ascuns. doar ca eu gandesc logic, si cel putin asa vreau sa cred, prin urmare nu inteleg un lucru: dintre toate religiile, una singura este adevarata, religia x. acum, eu zic ca aia ii a ta. tu spui ca mergi la cer. apoi, ma gandesc ca daca tu spui asta, toti fratii tai de credinta spun asa, ca merg la cer. avand in vedere ca toate celelate sunt false, inseamna ca mai devreme sau mai tarziu, vor fi distruse. voi mergeti la cer, langa Isus. acolo ce ve-ti face? conform cu Apocalipsa 5:9, 10 cei ce merg la cer vor fi regi si preoti alaturi de \isus peste pamant. acum vine intrebarea: peste cinde de pe pamant? ca, cei buni sunt in cer, cei rai (totalitatea religiilor + atei) distrusi. ve-ti stapani peste un pamant pustiu? un rege nu are nevoie de spupusi? mai este rege fara supusi?
Asa cum am declarat nu ma uit pe net ca sa raspund la intrebari puse acolo dar exista intr-adevar ceva care nu se stie cum a aparut in univers, este vorba de pactul izvorat in Lucifer. In rest, nu exista ceva de care Dumnezeu sa nu stie.
Lasa-ma. ce tampenie, cums a nu stie?! de fapt la voi, la credinta voastra se poate orice, chiar si lucrurlie ilogice.
Am ascultat pe sarite sa vad care sunt acele lucruri de care vorbesti. Acel video descrie aroganta, nesimtirea si tupeismul cu un strop de prostie. Si va mai mirati ca "oamenii aia rai numiti atei" se iau de religia si de ideile voastre bolnave.
Vad a iti place mult sa te iei de crestini si sa ii faci prosti si nebuni...
Profesor: puteti sa-l vedeti pe Dumnezeu?
clasa: nu
profesor: puteti sa-l atingeti pe Dumnezeu?
clasa: nu
profesor:atunci, inseamna ca nu exista
un student ridica mana si spune:
elev: domnule, va puteti vedea creierul?
profesor:nu
elev: puteti sa va atingeti creierul?
profesor:nu
elev:ok, inseamna ca nu aveti creier
Cum sa nu stie Dumnezeu aceste lucruri cand El e atotstiutor? Logica asta e un chin...
Uita-te la tot ce te inconjoara. ce dovada mai vrei? crezi ca totul este produsul evolutiei?
http://www.tpu.ro/......ra-fiilor/
EmaS te-ai intors? Unde ai fost atata timp? Credeam ca ai murit si te-ai dus la dumnezeu.
1.Sa fie tata
2.Sa faca legi
3.Sa fie logic
4.Sa creeze o lume perfecta
5.El nu stie ca nu exista