anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de des va rugati, are vreun efect. Si eu am cerut ajutorul de cateva ori divinitatii, l-am primit dar am platit un pret prea mare asa ca am renuntat sa o mai fac. nu stiu daca mai e cineva caruia ii este teama sa se roage

Răspuns Câştigător
| Moisie a răspuns:

Totul depinde de cui te rogi!
Daca te rogi falsului Christos adica lui Lucifer stapanul Iadului, asa cum se roaga toti crestinii care nu inteleg ca Dumnezeul lor este Dumnezeul veacului acesta, adica Diavolul, sa nu te mire ca ai patit ceea ce ai patit.
Incearca sa intelegi ca Dumnezeu te ajuta ERXACT atata cat te ajuti tu singura, si pentru ca sa poti sa te ajuti singura trebuie sa ai o minte limpede, si o fire decisa, energica si indreptata inspre pozitiv, adica atat de pozitiv incat sa infrunti si sa combati raul prin toate mijloacele

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Moisie):

Esti cumva unul dintre martorii lui Iehova? Si aici ati intrat? rolling on the floor

| unprietenaproape a răspuns (pentru Moisie):

Desi nu sunt de acord cu prima parte a mesajului tau, iti multumesc pentru sfat

| Moisie a răspuns (pentru unprietenaproape):

Si eu iti multumesc pentru funda!
Si chiar daca nu esti de acord cu o anumita parte a mesajului, retine ca este un adevar care se poate demonstra, si retine ca religia crestina nu este decat o facatura politica pentru a manipula, controla si beli material oamenii, controlul se face prin spovada, adica prin autodenunt si turnatul informatiilor culese celor de la SRI!

| buzeduulci a răspuns (pentru Moisie):

Sa iti faci un control la cap. cred ca ai buba la creier :*

| Moisie a răspuns (pentru buzeduulci):

Tu crezi toate idioteniile! Esti cumva oltean sau esti doar trepanat?

| buzeduulci a răspuns (pentru Moisie):

Ce conteaza?

16 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Rugaciunile sunt inutile, vointa omului nu, cei care s-au prins au zis "ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se intample".

| sublime89 a răspuns:

Nu ma mai rog deloc acum. Candva ma rugam si eu des, dar n-a avut niciun efect, cum era de asteptat. Aceleasi lucruri se intampla si daca te rogi, si daca nu, asa ca ce rost are sa te rogi? Doar sa pierzi vremea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa stii multe despre rugaciune,dorinta, gand, autosugestie, si puterea cuvantului, ca sa pui o astfel de intrebare.tu esti in pom draguta.mai invata si o sa vezi ca rugaciunea nu e; a cere si a ti se da.e mai mult decat atat.muuult mai mult.iar teama vine din prostie. leapada-te de ea.

| unprietenaproape a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu m-am referit la rugaciuni (poezii) asta fac doar credinciosii. Nu prea ma numar printre. A ruga= a cere, primi, ajutor, am intrebat daca dzeu va ajuta

| anonim_4396 explică (pentru unprietenaproape):

Pai depinde cum vezi problema in relatia ta personala cu creatorul.DA.pe mine ma ajuta.si nu ca as fi eu vreun harnic in rugaciune si neclintit in credinta.mai sant si altele.

| AndraRox a răspuns:

Mi-as dori sa stiu ce inseamna acest "pret prea mare"...

| Netrider a răspuns:

Ai grija cum si ce vrei sa ceri. e indicat sa ceri ceva ce e bine si nu prejudiciaza pe altii.
teama nu e buna, te blocheaza.

| veverushca a răspuns:

As fi curios sa aflu ce pret ai platit, nu de alta dar asta imi cam suna a inventie mai ales cand afirmi " un pret prea mare". Te-ai rugat, ai primit ce ai dorit si apoi ti-a taiat gatul sau cum? Nimanui nu ii este teama sa se roage.

| unprietenaproape a răspuns (pentru veverushca):

Nu e nici o inventie. Daca ma rog, dupa patesc mai rau

| bamboochea a răspuns:

Teama? De cine? Daca o luam asa! Orice faci e PACAT! nu dau exemple ca gandesti si tu! Eu sincer nu ma rog, doar ma gandesc ce as vrea! de multe ori am primit ce am vrut!
Inca ceva! Dumnezeu nu e in ceruri! E IN TINE!