anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de tata siar pedepsi fiul vesnic in chinuri groaznice?

Răspuns Câştigător
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Un tată în care.a intrat diavolul, probabil.

Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul nostru.
Acum inteleg de ce ai ales acel username.

| Angel0 a răspuns:

Chiar nu-ti dai seama ca te contrazici singur?
Esti penibil.

| Angel0 a răspuns:

Usernameul tau se refera cumva la http://www.tpu.ro/utilizator/aiuuk?

| Polaris a răspuns:

Nu-nțelegi, mă, eroticule... asta, ereticule, că Iisus e Tatăl și Tatăl e Iisus, dar Iisus e fiul Tatălui, deci Iisus e tatăl lui Iisus.
Și dacă luăm ce spune panteismul, Dumnezeu, adică Iisus, adică Duhul Sfânt, e tot și toate.
Deci Iisus a făcut sex cu Iisus ca să-l nască pe Iisus.
NU PRICEPI, IDIOTULE?!

| Adrianetc a răspuns (pentru Polaris):

Inteleg ca esti ateu, ca prin "inteligenta" ta ai dovedit cum ca Dumnezeu nu exista, Daca nu vrei sa aflii adevarul, cum ca Dumnezeu este singurul care poate sa ne mantuie sufletul, TACI, esti degeaba mai copilule ocupi spatiul degeaba.

| Polaris a răspuns (pentru Adrianetc):

Înțeleg că nu găsești amuzante lucrurile absurde.
Ceea ce e trist, pierzi mult haz din viață.

Și lipsa dovezilor și argumentelor => inexistenței acelui lucru. Cam așa funcționează, fiu al lui Adam. Și vorbesc strict de divinitățile TUTUROR religiilor. Încă n-am o siguranță certă în ce privește existența acestui "Dumnezeu", dar ar fi jignit (dacă ar putea fi jignit - vezi, iar absurd!, oh, I love it!) dacă l-ați compara cu vreun dictator care-și cere înfometat ofranda.

Existenta lui Dumnezeu nu sta numai prin semne si minuni, tu semeni ca fariseii si carturarii, vor mereu dovezi, trebuie sa ai o legatura stransa cu Dumnezeu sa-l simti, si pentru inceput putina credinta, Eu mi-am facut datoria ca crestin sa-ti spun aceste lucruri dar normal ca nu crezi avand in vedere ca nu ai avut o farama de religie in familie.

| Polaris a răspuns (pentru Adrianetc):

Am avut atât în familie cât și la școală. V-am înghițit prea mult voma teistă, creștinilor.

Tu nu faci diferenta dintre credinta adevarata, si traditii inutile, mai gandeste-te.

| RAY a răspuns:

Groaznic, da vezi zeul evreu te arde vesnic ca nu-i esti sclav o viata si nu dai cotizatia de 10% la pocaiti si nu ajuti pe popa sa-si faca vila omul s-a apucat deja de fundatia ei pacatosule

| Alphawolf a răspuns:

Am ras cu lacrimi. Ha ha... Unde dai si unde crapa! Oare ce ai inteles tu din aceasta intrebare? Ha ha...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma neleguitilor? lupii pot sa rada? am incurcat-o.am mai auzit eu o chestie de genul; de atata lup, prinde a musca si oaia.vine sfarsitul lumii, ce mai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un tată iubitor. Trebuie să știi ca Tatăl lui Isus Cristos l-a trimis pe Acesta ca jertfă de răscumpărare pentru păcatul lui Adam.

| catalynx a răspuns:

In primul rand rezolva problema de ortografie si apoi mai vorbim, vezi ca si-ar se crie corect

Răspuns utilizator avertizat
| rotaruia a răspuns:

Un tată care consideră că fiul său ar trebui pedepsit veșnic în chinuri groaznice.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru rotaruia):

Un tata fara scrupule.

Întrebări similare