In primul rand rezolva problema de ortografie si apoi mai vorbim, vezi ca si-ar se crie corect
Un tată care consideră că fiul său ar trebui pedepsit veșnic în chinuri groaznice.
Groaznic, da vezi zeul evreu te arde vesnic ca nu-i esti sclav o viata si nu dai cotizatia de 10% la pocaiti si nu ajuti pe popa sa-si faca vila omul s-a apucat deja de fundatia ei pacatosule
Am ras cu lacrimi. Ha ha... Unde dai si unde crapa! Oare ce ai inteles tu din aceasta intrebare? Ha ha...
Nu-nțelegi, mă, eroticule... asta, ereticule, că Iisus e Tatăl și Tatăl e Iisus, dar Iisus e fiul Tatălui, deci Iisus e tatăl lui Iisus.
Și dacă luăm ce spune panteismul, Dumnezeu, adică Iisus, adică Duhul Sfânt, e tot și toate.
Deci Iisus a făcut sex cu Iisus ca să-l nască pe Iisus.
NU PRICEPI, IDIOTULE?!
Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul nostru.
Acum inteleg de ce ai ales acel username.
Înțeleg că nu găsești amuzante lucrurile absurde.
Ceea ce e trist, pierzi mult haz din viață.
Și lipsa dovezilor și argumentelor => inexistenței acelui lucru. Cam așa funcționează, fiu al lui Adam. Și vorbesc strict de divinitățile TUTUROR religiilor. Încă n-am o siguranță certă în ce privește existența acestui "Dumnezeu", dar ar fi jignit (dacă ar putea fi jignit - vezi, iar absurd!, oh, I love it!) dacă l-ați compara cu vreun dictator care-și cere înfometat ofranda.
Existenta lui Dumnezeu nu sta numai prin semne si minuni, tu semeni ca fariseii si carturarii, vor mereu dovezi, trebuie sa ai o legatura stransa cu Dumnezeu sa-l simti, si pentru inceput putina credinta, Eu mi-am facut datoria ca crestin sa-ti spun aceste lucruri dar normal ca nu crezi avand in vedere ca nu ai avut o farama de religie in familie.