| ADN30 a întrebat:

Ce speranta exista pentru cei dragi care au murit?

Răspuns Câştigător
| ada92 a răspuns:

Ioan 5:28, 29: „Nu vă miraţi de lucrul acesta, pentru că vine ceasul când toţi cei din mormintele de amintire vor auzi glasul său [al lui Isus] şi vor ieşi afară".
Revelatiaa 21:3-5 "Atunci am auzit un glas puternic de la tron care zicea: „Iată! Cortul lui Dumnezeu este cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi popoarele sale. Şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. 4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moartea nu va mai fi. Nici jale, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi. Lucrurile de odinioară au trecut". 5 Cel ce stătea pe tron a zis: „Iată! Eu fac toate lucrurile noi!" Şi mai zice: „Scrie, pentru că aceste cuvinte sunt demne de încredere şi adevărate!"
Aceasta speranta minunata ne ofera Dumnezeu daca ascultam de el

32 răspunsuri:
| tomthecat a răspuns (pentru miculprint):

În primul rând, nu se vorbeşte cu "mă" şi nici cu "bă" că nu suntem pe uliţă ci pe un site unde trebuie să ne comportăm CIVILIZAT iar dacă tu nu ştii să fii un om civilizat, poţi să înveţi măcar de-acum înainte, niciodată nu este prea târziu...

Nu mai discutăm de expresii cum ar fi :
"eşti prea prost" sau "ca să nu te simţi mai prost decât eşti"...

Tu vorbeşti acum cu un "prost" care ştie să scrie şi să se exprime corect în limba română, în timp ce tu, marele "deştept" ai UN LIMBAJ DE MAHALA şi o scriere a unui om fără nici un fel de pregătire. Hai să-ţi prezint câteva mostre de "deşteptăciune" ca să vezi chiar tu cu ochişorii tăi :

"ia zi mi si mie" în locul formei corecte "ia, ZI-MI şi mie"

"ia o logic" în locul formei corecte "IA-O logic"

"ia vezi cum ztimize pe oameni" în locul formei corecte "ia vezi cum îi TRIMITE pe oameni"

"am să ţi spun" în locul formei corecte "am SĂ-ŢI spun"

"au să i dea datorie" în locul formei "au SĂ-I dea datorie"

"Svuza ma" în locul formei corecte "SCUZĂ-MĂ"

"asta nu i place lui Dumnezeu" în locul formei corecte "asta NU-I place lui Dumnezeu"

În concluzie, unde este învălmăşeală mai mare?!? În capul meu SAU ÎN CAPUL TĂU? Chiar nu eşti în stare să fii coerent în exprimare şi atent în redactarea unui text postat pe Internet?

În mod normal, dacă ar fi să judec după modul nepermis în care m-ai jignit (deşi nu meritam deloc acest tratament mizerabil) ar trebui să nu-ţi mai răspund deloc şi să te ignor complet.

Spre final, îmi ceri scuze (deci până şi tu îţi dai seama că ai sărit calul şi ai exagerat cu jignirile) dar eu mă întreb dacă nu cumva vei proceda la fel şi în viitor (mă aştept la orice).

DEPINDE DE TINE dacă vei mai primi vreodată vreun răspuns de la mine... Dacă regreţi sincer din toată inima şi-mi promiţi că nu se va mai repeta, vei găsi în mine un partener de dialog iar lupta nu va fi între noi doi (ca persoane) ci va fi o luptă a argumentelor solide. Violenţa de limbaj NU ÎNLOCUIEŞTE ARGUMENTAŢIA, înţelegi?!?

P.S. Locuieşti cumva în RFG (Rahova - Ferentari - Giurgiului)?!?

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare