Păi...au inventat totul.
*sunt de la T/A şi poate aţi auzit că e ''război'' între categoria asta şi T/A''.
Pai unele informatii au fost scrise de cei care au trait in perioadele de care sunt scrise in Biblie, scriitori au avut viziuni si au ramas anumite scrieri.
Crestinii si altii pretind ca de la Dumnezeu! Desigur daca nu este asa ei au avut la indemana izvoare istorice din care s-au inspirat! Unii au trait chiar in acele vremuri deci stiau ce se intampla in acea vreme..Acum daca le-au inflorit sau nu acele evenimente, fiecare crede ce vrea!
Ştii,dacă nu ai văzut am zis la sfârşit că sunt de la T/A şi noi acolo glumim pe orice subiect...Şi am o întrebare ''Prostia doare?'. Sper să-mi răspunzi că tu te confrunţi cu ea în fiecare zi.
Nu am nevoie de unul dar tu sigur ai nevoie de un psiholog! Adica tu incerci sa ma contrazici si sa ma jignesti dar nu aduci nici macar un argument ca sa ma scoti prost prin argumente nu prin jigniri! Habar nu ai de cine, cand si pe ce baze a fost scrisa Biblia! Nu sti absolut nimic dar comentezi doar ca sa te aflii in traba! Eh vazand acestea eu am dreptul sa te fac proasta si inculta deoarece ai demonstrat ca esti! Dar tu cu ce drept jignesti daca habar nu ai de niciunele care includ aceasta categorie?
Şi tu eşti de la T/A, nu? Da am văzut, dar mai stau vreo 2 zile ca să-i enervez.
Nu-s de la T/A. Sunt de peste tot
Stiam despre razboi ( initiativa lui @Exile). Continuati, va rog!
Mă omu' lui Dumnezeu(că asta pretinzi a fii) tu nu întelegi că e un ''război''...şi eu am postat asta la mişto?! Dar cum ai putea înţelege când tu eşti bătut/ă în cap de mic/ă...
Eu voi continua, dar ăsta/asta nu înţelege că eu am pus asta la mişto...
Pai postarile tale la misto denota prostie! Am gresit cu ceva?
Daca va arunca o privire pe la categoria T/A, va intelege!
Ştiu,dar ce poţi să-i ceri.Prostu' prost rămâne până moare!
În capu' ăla al tău sec da...şi sunt de acord cu mihaela33, dacă ai arunca o privire la T/A vei înţelege.
Am pus o intrebare si mi s-a raspuns.T/A e plina de copii frustrati imaturi carora nu este necesar sa le mai raspund! Cand vei creste si vei depasii nivelul tau atunci poate te voi mai baga in seama!
Frustraţi sunteţi voi cei de la ''Religie''.Voi doar vă rugaţi şi vă luaţi de oamenii normali care glumesc.Eu termin aici pentru că nu poţi să înţelegi că răspunsul meu a fost pus la mişto...
Unele scrieri provin din perioade contemporane cu Iisus, au fost scrise de persoane care l-au cunoscut pe Iisus sau au auzit despre acesta chiar daca nu au avut contact direct cu El, altele sunt scrieri profetice ale oamenilor care sustin ca Dumnezeu i-a ales pentru a continua misiunea inceputa de acesta. Sper ca aceasta curiozitate a ta a fost satisfacuta!
Totul se bazeaza Daniel a prezis victoria grecilor asupra persilor cu aproximativ un secol inainte. Tot pe baza scrierilor lui Daniel evrei l-au lasat pe Alexandru Macedon sa intre in Ierusalim, pentru ca stiau ca nu i se vor putea impotrivi. Inceputul si sfarsitul Imperiului Roman sunt prezise tot de Daniel. Iisus a profetit cu cca. 30 de ani mai devreme distrugerea templului si statului evreilor. In Apocalipsa, Isaia etc este prezis refacrea statului Israel. Imi pare sa-ti spun dar la capitolul istorie oamenii de stiinta nu prea gasesc contraargumente foarte puternice impotriva religiei. Tocmai de aceea majoritatea istoricilor sunt agnostici sau credinciosi intr-o anumita religie. Cei care sunt atei s-a vazut ca scoteau teorii fara sa aiba o baza doar ca sa atace.
Exact asta fac crestinii cand nu stiu sa raspunda la ceva! Cam ceea ce faci tu acum
Nu ma uite ce fac eu.iti tai elanul prostesc nedandu-ti aa la moara pentru ineptiile tale.dar faceti voi ateii.va dati zmei fiindca santeti nesiguri, fricosi, si lasi.noi crestinii avem o vorba in biblia asta noastra.nu aruncati pietrele pretioase in picioarele porcilor.vor calca pe ele.tu ce faci cu pietrele pretioase? A.pentru tine nu sant pretioase? pai nici pentru cei ce le calca.dai inainte.nu se stie cum iese ceva pana la urma.stii cum e daca te scremi!
Hm, Hm... http://www.tpu.ro/......e-cu-asta/
Uita-te la moiloyta :))
Deci nu nu vrei raspunsuri, vrei cearta:))
http://www.google.ro/......tp?/search
Nu mai ii dau impportanta e doar un copil prost care probabil sufera de vreo boasa psihica nu-mi dau seama!
Deşteptule, doar pentru că ea e de la T/A nu înseamnă că trebuie să ne jigneşti pe toţi. Dar nu-i nimic, e ceva normal pentru un copil de 12 ani supărat pe viaţă.