Stii ceva?
Era mult mai bine inainte.
Imi pare rau, dar dumneata privesti lumea dintr-o perspectiva gresita si numai alegerea ta iti influenteaza conceptia. Dar daca nu ai dreptate?
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Eram candva...
http://www.youtube.com/watch?v=XVc-wenTb14&list=UUMR6xUWA7sv3nMiLs_xoWIg
Asa este, era mai bine inainte, acum 2000 de ani. Pe vremea cand nu exista crestinism si homosexualii erau considerati oameni.
NU exista asa ceva. Si filozofii greciei au combatut si au fost impotriva imoralitatii. Apropo, stiai ca APoloniu, Platon, Aristotel, Tucidide, SOlon Atenianul, Filo din Laris si Plutarh si-au prezentata conceptia despre Dumnezeu.
Sa fie oare numai coincidente?
Mda...In fine, si eu daca as vedea doua persoane de acelasi sex iubindu-se in public as ramane holbandu-ma.Nu pentru ca am ceva cu ei.Pur si simplu nu sunt obisnuita cu ideea.Multi nu suntem...Ar fi ceva nou, m-as uita ca vitelul la poarta noua.
Dar, sa iubesti si sa fii iubit/a de persoana pe care o iubesti e cel mai placut sentiment. Daca unele persoane pot simti asta doar pentru. oameni de acelasi sex, cine sunt eu sa nu le dau voie?
Sa se iubeasca si sa fie fericiti.
Dar, putini sunt cei care chiar au orientarea acesta sexuala.Multi sunt asa pentru a parea diferiti/de curiozitate/au avut experiente neplacute cu persoane de sex opus/nu isi identifica bine sentimentele/simt doar atractie sexuala/etc.
Adica da, oricine poate experimenta daca simte nevoia, adolescenta e perioada in care nu esti sigur/a de nimic, dar, doar putini sunt cu adevarat homo.
Si din partea mea pot adopta copii.Copii abandonati in orfelinate de cupluri hetero.In familii homo ar creste mai bine decat in orfelinatele din Romania, unde sunt abuzati, traiesc in conditii mizerabile si sunt dati afara la 18 ani.
Ai dreptate, ei vorbeau despre sfanta treime, in special ca au trait cu mult inaintea crestinismului...stai putin, ceva nu se leaga.
Cred ca dupa ce l-ai batut nu s-a mai apropriat de vreun barbat.
Cred ca deja mult prea mult sa permitem hoosexualilor sa adopte copii. conditiile sunt triste, dar exista ALTE solutii, copilul e foarte usor influentabil, si nu trebuie sa creasca cu ideea ca a fi homosexual e ok, sau sa accepte toate frustrarile homosexualilor.
Mi se pare penibila ideea, adica sunt familii din afara care se chinuie sa adopte un copil din Romania, iar noi ii dam in familii de homosexuali... serios? adica laso in **** mea de treaba, hai ne batem joc de ei pentru ca sunt orfani sau ce
Chiar nu imi pasa ce face cu viata lui, dar fi homalau la tine acasa.dar in alte locuri... te controlezi
Atunci nici heterosexualii nu ar trebui sa se sarute in public.Nu as putea sa-mi sarut prietenul in discoteca de fata cu toti. : ))
Iti dau dreptate cu faptul ca un barbat care se saruta cu un alt barbat e scarbos de vazut.
SOlon afirma ca " va ve ni oarecare pe acest pamant...va sfarama hotarul fara vindecare...si spre inaltime va suferi"
Tucidide :" Dumnezeu este Lumina spirituala si Lui I se cuvine lauda...El este singurul Domn si Creatorul Universului"
Chiar si Platon sustinea ca 'Vechiul este nou si noul este vechiul...Una se imparte in Trei si Trei in Una"
Apoloniu din Rodos: " EU vestesc in Trei pe un Singur Dumnezeu Stapanitor, al Carui netrecator Cuvant va fi conceput de o Fecioara nevinovata"
Iar Plutarh a spus ca "Mai presus de Cel peste toate nu se cugeta altceva...ca Intelepciunea si Cuvantul lui Dumnezeu cuprinde toate marginile pamantului"
When did you choose to be straight? http://www.youtube.com/watch?v=QJtjqLUHYoY bun, acum sa fiu on topic.
1. agnostica.
2. da si nu, depinde de situatie. dar asta nu inseamna ca imi permit sa le decid viata.
3. da.
4. da.
5. da.
6. hell yeah!
Pardon nu despre asta.
SOlon afirma ca " va ve ni oarecare pe acest pamant...va sfarama hotarul fara vindecare...si spre inaltime va suferi"
Tucidide :" Dumnezeu este Lumina spirituala si Lui I se cuvine lauda...El este singurul Domn si Creatorul Universului"
Chiar si Platon sustinea ca 'Vechiul este nou si noul este vechiul...Una se imparte in Trei si Trei in Una"
Apoloniu din Rodos: " EU vestesc in Trei pe un Singur Dumnezeu Stapanitor, al Carui netrecator Cuvant va fi conceput de o Fecioara nevinovata"
Iar Plutarh a spus ca "Mai presus de Cel peste toate nu se cugeta altceva...ca Intelepciunea si Cuvantul lui Dumnezeu cuprinde toate marginile pamantului"
Despre DOmnul Iisus Hristos care se va naste din Maica DOmnului. La asta au facut ei referire...
1 ateu lipsa credintei in zeii
2 da si nu depinde, orice viata merita sa traiasca parerea mea mai ales ca asta e ultima si singura desi as fi cam contra
3 desigur ca, gandeste la cate bolii sunt, fete mici gravide asta a fost o minune a stiintei
4 da sunt de acord sexul eu nevoie umana, de ce sa ma insor sa fac sex ar fi aiurea man, dar nici raspandirea boliilor sexuale nu sunt de acord sau cu mintirea fetelor ca vreau relati cand de fapt sex cum o fac multi, sper ca ai inteles ideea femeia nu-i o jucarie de unica folosinta care sa o folosim cand avem nevoie de sex
daca erau locuri de munca, educatie nu era nici aia tot din cauza dsaraciei e si aia
5 si cimpanzeii o fac in diverse pozitii chiar fata in fata,fiecare face ce vrea,anal nu,ca da hemoroizi, bolii, oral cancer in gat, eu nu vb tampeni asta e dovedit, sa facem cum o faceau stramosi nostri fata in fata asa mi se pare ok, sttiai ca parul pubian protejeaza organismul de multe boli? desi vezi totul are o logica man
6 desigur ca da, cu toti suntem bisexuali doar ca refuzam sa credem asta parerea mea, se stie ca barbati si femeile au inclinati spre propiul sex, depinde de persoana si persoana, societatea nu ne lasa sa ne exprimam asta e adevarul, nb sarbaori fericite
Nu poti fi agnostica in vid, lipsa cunoaasteri inseamna si lipsa credinti in zeii desi atee agnostica
1 Cred in Dumnezeu.Nu cel crestin.Nu prea cred in iisus.
2 si da si nu
3 cred ca da
4 dap
5 cred ca da
6 dap
1. Ateu
2. Da, inainte de a i se forma constiinta fatului.
3. Da, care ar fi problema?
4. Da.
5. Nu-s perversiuni sexuale, deci, da.
6. Nu. Nu sunt homofob, dar nici nu incurajez dereglarile mintale.
1.b
2.b
3.a
4.nu-mi pasa de ceea ce fac altii.totusi as alege b
5. bleah...fiecare face ce vrea
6. nu
Buna
1. Sunt Crestin
2.Nu, nu sunt.
3.Nu
4.Da, sunt.
5.Da, de ce nu...
6.Da, nu am nimic.
Isaia, de data asta te înşeli (fără a juca un rol).
Există religii fără zei (cum ar fi budismul), la fel cum pot exista credinţe în divinităţi (proprii, personale) fără religii, care sunt un set de dogme, ritualuri...respectate de un grup de oameni.
Poţi să crezi în ceva al tău, imaginar şi abstract, şi atât, fără a avea vreo religie.
Degeaba eşti obraznic, Isaia. Doar demonstrezi că nu înţelegi pe deplin unele noţiuni.
Panteismul, de exemplu, nu este o religie, ci o concepţie filosofică, care are în ea şi o noţiune de "divinitate", o concepţie, potrivit căreia divinitatea se identifică cu întreaga natură.
Şi eu de mâine pot să încep să cred că poate (peste 50%) există pe undeva ceva divin - fără să mă rog, să mă dau cu capul de pământ, să sar într-un picior şi alte alea - dar asta nu va însemna că aş deveni religioasă. Aş deveni cel mult credincioasă.
Religie - 1. Sistem de credințe (dogme) și de practici (rituri) privind sentimentul divinității și care îi unește, în aceeași comunitate spirituală și morală, pe toți cei care aderă la acest sistem; totalitatea instituțiilor și organizațiilor corespunzătoare; confesiune, credință. ♦ Fig. Crez, cult. 2. Disciplină predată în școală, având ca scop educarea și instruirea elevilor în spiritul religiei (1) date. – Din fr. religion, lat. religio, -onis, germ. Religion.; Credință în existența unei forțe supranaturale (care implică un ansamblu de acte rituale) și adorarea ei; formă a conștiinței sociale caracterizată prin credința într-o divinitate, într-o ființă supranaturală, creatoare și guvernatoare a cosmosului și prin oficierea unui cult; confesiune; Ansamblu de idei, sentimente și acțiuni împărtășite de un grup și care oferă membrilor săi un obiect de venerare, un cod de comportament, un cadru de referință pentru a intra în relație cu grupul și universul.
http://dexonline.ro/definitie/religie
Esti confuz! Sigur ca pot crede in Dumnezeu fara sa am o religie. Nu e o credinta religioasa, ci o convingere filosofica. Religia nu a pus monopol pe Dumnezeu.
♥Iulicious♥ întreabă:
Apache întreabă: