| lifeForJesus a întrebat:

Credința are un caracter exuberant... nu poți sa-L găsești pe Dumnezeu și sa taci.
Vrei sa te bucuri de nașterea lui ISUS și sa îl cunoști personal și sa ai o relație cu El?
In cea mai importanta carte din lume( Biblia) scrie de 375 de ori " Nu te Teme ". Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile. Increde-te in El si " Nu te Teme
Sărbători fericite va doresc!
God bless you! happy

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Da nu poti tacea dupa ce ai gustat din dulceata divina,dupa ce Isus a pus balsam vindecator pe ranile tale,dar totodata nu poti asista la intrebarile nebune ale unora si altora,nu e bine sa intri in dispute. Dumnezeu asa ne invata prin cuvantul Sau. Ca dupa a doua mustrare, sa te departezi de omul respectiv! nu poti baga credinta pe gat nimanui deoarece este ceva personal! Dumnezeu cheama cine aude sa vina, cine nu sa stea in nepasare si in minciuna!
2 Timotei : 2 - 16 Fereşte-te de vorbăriile goale şi lumeşti; căci cei ce le ţin vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu.

23 Fereşte-te de întrebările nebune şi nefolositoare, căci ştii că dau naştere la certuri.

Dar de întrebările nebune, de înşirările de neamuri, de certuri şi ciorovăieli privitoare la Lege, fereşte-te, căci sunt nefolositoare şi zadarnice(Tit 3:9)

7 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Credinta are un caracter personal si interior. Ca taci sau nu, e alt subiect. Sarbatori fericite!

| lifeForJesus explică (pentru cristacheceliute):

Tu la-i găsit pe Dumnezeu?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Tu ai venit pe TPU sa ni-l prezinti?

Domnul expert nu e în stare sa răspundă la întrebare și o da cu alta?
Pai bineînțeles ca taci dacă nu-l cunoști!
Sigur ca nu poți sa vorbești dacă nu ști, nu-i asa? happy
Sarbatori fericite!

| cristacheceliute a răspuns (pentru lifeForJesus):

Esti agresiv si ce faci tu aici nu are legatura cu Dumnezeu. Probabil te gadila la orgoliu sa te joci de-a profetul pe net; daca n-as crede in Dumnezeu n-ai avea sanse sa ma convingi asa, cu atat mai putin cu cat vii cu atitudinea asta. Dumnezeu este omniprezent, e in tot ce exista, si vii tu sa te lauzi ca l-ai gasit si ca daca te urmez mi-l arati?! Nu vrei sa-mi vinzi cumva si aerul pe care-l respir? Mai bine mergi cu colindele, e momentul potrivit happy Sarbatori fericite!

"Esti agresiv" "te joci de-a profetul pe net" WoW ce cuvinte tariiii ai scos din tine...cum ai ajuns aici? Am profetit eu ceva si nu stiu? NU trebuie sa ma urmezi pe mine ci pe Isus...NU cred ca ti-am cerut asta!
Am spus eu cumva ce vreau sa-ti vand ceva? de unde ai scos asta?
Tu crezi că Dumnezeu exista și bine faci, dar și dracii cred… și se înfioară!
Crăciun fericit! happy

| cristacheceliute a răspuns (pentru lifeForJesus):

Ti-a scapat un detaliu: TPU este pentru intrebari, nu pentru provocari. N-ai autoritatea sa ceri nimanui nimic. Cei care credem ne-am descurcat si fara "indrumarea" ta pana acum iar pe cei care nu cred nu ii vei convinge cu atitudinea asta. De unde vii cu texte gen "vrei sa-l cunosti personal pe Iisus si sa ai o relatie cu EL?" tu iti dai seama ca in orice alt context ar avea conotatii sexuale si nu faci decat sa atragi glume tampite? Asociezi credinta cu afirmatiile tale si cu niste expresii care nu suna deloc bine, apoi provoci dispute inutile. Sincer, pari a fi venit pentru altceva. Gata, e ultimul raspuns aici.