S-o luam cu sfarsitul.
"Poti sa imi demonstrezi ca nu a exista Isus?"
Isus a existat, a fost un sectant schizofrenic. Nu a fost nici primul si nici ultimul.
Si acum inceputul, ca in rest e doar vorbaraie. Ce legatura are Big-Bang-ul sau evolutia cu veridicitatea Bibliei?! Niciuna. Chiar daca sunt total eronate asta nu inseamna ca Biblia e adevarata. Oricum astea sunt niste teorii relativ noi, faptul ca Biblia e doar o poveste tampita e cunoscut cu mult inainte.
"Daca tu poti sa imi dovesti ca nu exista Dumnezeu, atunci eu pot sa iti dovedesc ca exista Dumnezeu."
Eterna tampenie...dar de ce nu m-ai pus sa demonstrez ca nu exista "spiridusul roz cu ouale mari", ca tot aia e?
"A aparut asa singur din nimic?"
Pai intreaba-te spiridusul tau cum a aparut? Ca pana la urma acceptand ca spiridusul n-a fost creat ar trebui sa fii primul care sa sustina ideea ca nu e necesar un creator...
Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor!
Sunt protestanţi nu mai e nevoie de explicaţii...
"Cine a facut acest Big-Bang? Cine a declansat acest Big-Bang?"
Daca te referi la Teoria Big Bang atunci ea s-a dezvoltat in decursul a ani de cercetare pe baza a nenumarate observatii.
Daca te referi la numele teoriei atunci el a fost utilizat pentru prima data de astronomul britanic Fred Hoyle.
Daca te referi la inflatie atunci separarea fortei nucleare tari de forta electromagnetica a fost factorul declansator.
Stai linistit ca am mai multe notiuni legate de acest subiect decat tine. In plus nici nu conteaza cum a aparut ci cine au fost colonizatorii si ce au facut ei. Despre asta e vorba. Iar procesele despre care vorbeam s-au petrecut pe toata durata expansiunii teritoriale a SUA spre vest, nu doar la momentul formarii.
andreiadrian0123456789012 întreabă: