| Torah a întrebat:

Cum se numeste tatal lui Iisus, dar tutorele sau, cine sunt mama si fratii lui Iisus?

funda tot no dau

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Toti cei ce fac voia lui Dumnezeu sunt frati cu Domnul Isus.Stiu ca a mai avut frati. Iacov, Iosif, Simon si Iuda.

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poti sa iti pastrezi funda pentru tine, nu este nici o problema!laughing
JHWHE-Eu sunt Cel ce Sunt!
Cel care exista prin Sine insusi.
In Vechiul Testament intalnim mai multe nume ale lui Dumnezeu.* Iehova Iire - Domnul poarta de grija - ( Fac. 22, 14 ),
* Iehova Nisi - Domnul Steagul meu - ( Ies. 17, 15 ),
* Iehova Salom - Domnul pacii - ( Jud. 6, 24 ),
* Iehova Sabaot - Domnul ostirilor - ( I Sam. 1, 3 ),
* Iehova Tidchenu - Domnul neprihanirea mea - ( Ier 23, 6 ) etc.

Cel mai des Dumnezeu se descopera lui Israel sub numirea:

* Iahweh Yelohim Israel - Domnul Dumnezeul lui Israel - ( Jud. 5, 3

Mama lui Isus este Fecioara Maria.

| Torah explică (pentru EmaS):

It's ok( nu am precizat ca vreau numele originar / regionalism), Numele Tatalui si al celui ce la custodit sunt mai mult decat suficiente happy de aia am intrebat si cine sunt fratii sai si cine ii este mama. fara nume El ce a raspuns, la aceasta intrebare happy

| Torah explică (pentru EmaS):

"Toti cei ce fac voia lui Dumnezeu sunt frati cu Domnul Iisus." Asta doream sa aud, Amin.

| niculetu a răspuns (pentru EmaS):

Tatal legal al lui Isus (tatal vitreg) este Iosif, nu Dumnezeu l-a cresut pe Isus ci Iosif impreuna cu Fecioara Maria, mama sa. Fratii lui, din partea lui Iosif sunt Iacov, Iosi, Iuda si Simion, mai avea si 3 surori, Estir, Maria si Solomeea tot din partea lui Iosif pentru ca acesta inainte de Feciara Maria a fost casatorit cu Salomeea, abia dupa ce a murit Salomeea preotii i-au logodit pe Fecioara Maria si Iosif.De aceea se numea Domnul fiul lui Iosif si frate dupa trup al fiilor acestuia, pentru ca impreuna cu ei a vietuit. Daca gresesc corecteaza-ma!

| EmaS a răspuns (pentru Torah):

Toti cei ce fac voia lui Dumnezeu sunt frati cu Domnul Isus.Stiu ca a mai avut frati. Iacov, Iosif, Simon si Iuda.

| doctorandus a răspuns:

Cel mai probabil este ca pe tatal lui Isus il chema Tiberius Iulius Abdes Pantera.

| Torah explică:

Cum se numeste tatal lui Iisus, dar tutorele sau, cine sunt mama si fratii lui Iisus?
Iisus, i-a spus lui Dzeu ava adica tata, Mariei femeie ( isa> gen 2:22, 23 explica ce inseamna femeie femeie )... dar e alt discurs, a'ti enumerat o multitudine de nume desi eu am cerut unul si acelasi( lasa care este numele mamei si cum se numesc fratii Lui, dar CINE SUNT MAMA SI FRATII LUI IISUS? ) atunci cineva a spus :" Toti cei ce fac voia lui Dumnezeu sunt frati cu Domnul Isus."
potrivit bibliei, are dreptate.

| Closca_Nicusor-Cezar_1992 a răspuns:

Tatal lui Iisus este Dumnezeu, nu a avut tutore astea sunt niste prostii inventate de adventistii aia care nu au nici o treaba cu religia.