Da,ai dreptate Ema multi nu-L cauta si de aceea nici nu-L aflu pe El.
Uite fericitul Augustin ce spune:
"Doamne, ajută inimii mele să Te dorească
Dorindu-Te să Te caute,
Căutându-Te să Te găsească,
Găsindu-Te să Te iubească,
Iubindu-Te să încetez a mai păcătui...
Ne indeamna sa ne sarguim sa-L cautam pe Dumnezeu ca gasindu-L sa ne aflam fericirea, caci de la El vine.Cautandu-L mai devreme sau mai tarziu i-L vom afla, trebuie doar putin efort!
Doamne ajuta!
"Alo,spitalu socola?
Am dat de cineva aici care cica l-a gasit pe d-zeu,da...da...s-o trimit la voi?
Sa vina si cu el?
Cum adica care el...d-zeu
Ok, am sa-i zic."
Auzi, am vorbit cu niste baieti, cica vor sa-l vada si ei pe d-zeu, suna-i la nr. asta 40 (32) 430.920.
Mai degraba nu vor sa-l cunoasca, pentru ca azi Dumnezeu, prin intermediul predicarii pe intregul pamant se face cunoscut, dar oamenii nu vor sa asculte de el si normele biblice.Matei28:18-20
Sant redusi.sufletul tipa de dorul lui Dumnezeu in viata omului.dar acesta e interesat doar sa asigure hoitului putrezicios tot cei place,mancare, bautura, somn si sex. droguri printre altele.iar astea pentru suflet triste simtaminte genereaza; invidie, ura, prostie.superficialitate,lene,saracie,mandrie.astea toate distrug si trupul si sufletul.
Stiai ca in cartea lui Enoh este mentionat numele Azazel? Acest personaj i-a aratat nu mai stiu eu ce locuri lui Enoh, nu mai am chef sa o recitesc in acest moment. Azazel reprezinta unul dintre cei 3 regi ai Iadului.
qgenius153 întreabă: