| benny7 a întrebat:

Dacă am ştii precis data morţii noastre ce am face altfel, schimbăm religia sau ce?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu as schimba nimic, probabil as aprecia ceea ce am mai mult, stii ce e cel mai important in viata? isi spun asa ca om care a trecut prin moarte, cel mai important sunt cei dragi sa stii sa i respecti si sa i iubesti

| benny7 explică (pentru RAY):

Mulţumesc! Aşa este...

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Stii ce imi place la tine, ca spui multumesc de fiecare data, esti ca un German in privinta asta, si noi spunem danke des oder bitte

Trăim și ne străduim pentru cele mai bune, sperând pentru cele mai bune.ok*

| DoctorWh0 a răspuns (pentru RAY):

Ai murit cumva și ai reînviat?

| RAY a răspuns (pentru DoctorWh0):

Nu am inviat omule, era sa mor

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

Și eu de vreo 4 ori, dar pe când sperasem că mor... tot viu îs sad. Și nu îs depresiv, și nici nu aș avea motive să-mi doresc moartea happy.

| RAY a răspuns (pentru DeyCj):

Ce de 4 ori man?

Da da. Trei accidente de mașină, și unul de bicicletă(ce să fac dacă am avut încredere într-un DHS de downhill(adică chinezărie făcută în România), pe care l-am pus la treabă și mi s-a rupt cadrul în plina coborâre).Cu cele de mașină, două pălit pe trecerea de pietoni, da pălit bine nu așa, și unul la impact în curu la altă mașină.
„Adorabilă" experiență.Așa că nu numai Cristos poate învia că și eu laughing).

Naspa man, ai fost in coma? nu ti frica de moarte?

Nu, dar nici multe nu mai aveam.Nu mi frică de moarte, pentru că moartea e doar o transformare, nu e nimic de temut, în asta.Prin moarte sufletul se eliberează de corpul fizic.

Tu crezi in suflet?

Un rănspuns sincer la un nivel superior, şi eu la fel ca om...
THANKS MAN*

Da.Sufletul împreună cu spiritul este partea metafizică a ființelor vii.

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeyCj a răspuns:

Personal, mi-aș organiza viața de așa natură încât să-mi duc lucrările de orice natură sunt ele la bun sfârșit, astfel să părăsesc corpul împăcat, că mi-am realizat tot ce mi-am propus, și nu am lăsat nimic neterminat.

| AC4S4 a răspuns:

Nu ajută cu nimic schimbarea religiei la mântuire.
Gândește-te că toată viața trăiești în necredință știind cât mai ai până mori. Crezi că atunci când o să vrei să te pocăiești o să o faci sincer? Dacă o faci doar pentru că se apropie moartea, nu e sinceră acea pocăință.

| benny7 explică (pentru AC4S4):

Da asa e...

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Te pot bazai? daca ai stii ca mori maine esti convins ca ai intra in imparatia lui iisus?

Întrebări similare