| FlorinnD a întrebat:

Daca nu ai nici o treaba cu religia, daca nu crezi intr-un creator, daca nu vrei sa auzi de Iisus, de Rai, de Iad.
Atunci de ce intri in aceasta categorie "Religie" sa aduci ofense? Zici ca nu te intereseaza sau nu vrei sa auzi de ea(religie). atunci zi de ce intri aici?

De exemplu eu nu ma pricep la gatit si de mai bine de doua luni de cand frecventez acest site nu am intrat in categoria "Gastronomie"

Răspuns Câştigător
| Necrophagist a răspuns:

Orice este un opiu cand exista orgoliu.Pana si pentru tine

34 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns (pentru FlorinnD):

Mă puştiule, mă faci să regret că sunt om. Termenul "ţăran" îl folosesc pentru cei ce se cred mari credincioşi şi că ei vor fii bine mersi în rai.Tre să bagi la tărtăcuţă că religie nu înseamnă credinţă şi că ateii pot venii aici.Te deranjează? Poţi pur şi simplu să ignori ateii.

| FlorinnD explică (pentru ViezurE):

Nu am nici o problema cu ateii, pot intra. oricine e binevenit, e democratie cum ar zice unii.da nu intra si adu injurii la adresa altor utilizatori...nu e mai frumos sa se vb civilizat?
PS: Pustiul de mine te intreaba cati ani ai daca nu e cu suparare.imi alini curiozitatea?

| AliceThai a răspuns:

Nu vorbesc decat pentru mine: asta e (cred) un sit de intrebari si raspunsuri si oricine poate da un raspuns sau pune o intrebare, indiferent daca ii place subiectul sau chiar daca stie ceva despre acesta happy

| CandyTetris a răspuns (pentru DoruMircescu):

Religia e o filosofie.straight face.