| fuzzy6 a întrebat:

De ce crestinii nu pot fi niciodata oameni cu mintea deschisa? Eu una nu cred sa cunosc foarte multi crestini care sa accepte alte religii sau non-religii (ateismul, in special) fara comentarii.
Eu una sunt deista (cred in Dumnezeu, dar nu cred in toate SF-urile cu minuni) si ma amuza, dar in acelasi timp, ma enerveaza, catalogarea acestor atei drept oameni fara Dumnezeu. Da, sa zicem, ca asta sunt de fapt.
Dar, multi nu vor sa priceapa si pace, ca daca esti ateu, nu esti un om rau. Nu doar ateii au tatuaje. Am vazut pe la tv destui crestini care si-au tatuat sfinti. Nu doar ateii fumeaza/beau. Stiu si de preoti care fumeaza. Nu doar ateii umbla dupa bani, ucid, fura, etc. De ce nu vreti sa pricepeti ca ateii nu sunt oameni rai? Ca sunt doar oameni care nu cred in religie/Dumnezeu si atat. Asta nu inseamna ca nu respecta anumite reguli morale sau ca sunt toti criminali si drogati.

32 răspunsuri:
| Vladuthz a răspuns (pentru MortemAeternum):

Cum te poti raporta din punct de vedere teologic daca tu nu crezi in dzeul crestin?

| MortemAeternum a răspuns (pentru Vladuthz):

Pai cunosc biblia, iar eu ti-am spus ca nu poti sa fii neutru cand vine vorba de Dumnezeu, ori esti cu El ori esti impotriva Lui, indiferent daca tu crezi sau nu.Ti-am spus sunt la categoria religie deci mi se pare normal sa vorbesc din punct de vedere teologic.