| Notmyaccount a întrebat:

De ce este Fecioara Maria considerata fecioara din moment ce a intretinut relatii sexuale?

39 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru danut):

In Biblie spune asa ca Dumnezeu stia ce fel de om o sa fi in viata asta pe pamant inainte ca tu sa te nasti si stia si ce fel de viata o sa ai.
Capitalismul e facut sa consume la nesfarsit pana cand nu va mai ramane nimic. Nu judeca ca sa nu fiti si voi la randul vostru judecati.

Parintele Arsenie Boca spunea asa, ca vor veni vremuri foarte grele si va veni vremea cand o sa va intoarceti cu totii cu fata catre carte (Biblia) iar atunci cand va veti da seama va fi deja mult prea tarziu.
De ce? pentru ca sunteti deja prosti la cap.

| danut a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

"De ce? pentru ca sunteti deja prosti la cap."
Oau, nu stiam ca sunt prost la cap. credeam ca sunt la picioare.
Parintele asta al tau spunea exact ce scrie in Biblie dar un lucru NU a spus, ca toata credinta lui Nu este conform Bibliei, interesant. Oare cine o fi doar prost?

"Nu judeca ca sa nu fiti si voi la randul vostru judecati."
A spune REALITATEA NU este o judecata ci doar realitatea CRUDA, pacatului TREBUIE sa-i spui pe nume, NU sa-l cocolosesti ca sa fi "BUN" ci sa dea bine pentru pacatosi.

Ma rog, eu am spus ce a zis Arsenie Boca acolo si atat, dar serios acum atunci cand ne vom da seama va fi deja mult prea tarziu pentru ca nimic nu mai poate fi reparat.

Danut lumea e o curva poti sa te astepti la ori ce din partea oamenilor.

Omenirea nu duce lipsa de cunoastere ci de REFUZ care intr-adevar o va duce la FINALUL fara rezolvare (prea tarziu), dar nu este lipsa de cunoastere ci de refuzul "cunoasteri".

Poti spune ca Lumea il IMITA pe LIDERUL ei spiritual, dracu.

| Notmyaccount explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Da' eu nu glumeam. Chiar ma interesa de ce este asa. Cum nu a intretinut relatii sexuale, daca a nascut un copil?