Ma gandeam la Iov dupa ce am raspuns.
Oricum, Satan nu vindeca si dupa cum am mai spus, boala apropie omul de Dumnezeu.
Nenorocirea sau boala poate veni de la diavol sub diferite forme, unele dintre acestea fiind foarte bine mascate?
HIV & AIDS cei cu această boală o fac conştient cine e devină?
Acestă boală existăHIV & AIDS e o boală grea cei cu această boală o fac conştient cine e devină? sincer. noi suntem devină că noi am ales! DECI- viaţa e scurtă, gustul e lung'''*
Nu prea sunt de la Satan. Bolile sunt ultima mila a lui Dumnezeu asupra celor pacatosi. Deseori bolile apropie oamenii de El.
Iov 1-12numai asupra lui sa nu intinzi mana." Si Satana a plecat!
Sa te vad eu pe tine ca ai cancer, esti pe moarte si spui asta, cat de absurd poti gandi
Mila lui dumnezeu? deci un copil care are cancer si sufera are parte de mila e din partea lui dumnezeu
Dumnezeu conform bibliei a creat totul, satana nu a creat nimic, iar dumnezeu e indiferent, nepasator si are un singur popor cel evreu dar nici de ala nu prea pasa, in concluzie nu exista dumnezeu e doar in imaginatia voastra
Nu stiu ce as zice in caz de boala, dar stiu ca multi bolnavi se consoleaza cu rugaciunea.
Cum se sa se consoleze un copil cu gandul ca poate muri de la o varsta frageda dar dumnezeu i face un favor