Iubirea de bani este radacina tuturor relelor; si unii, ravnind dupa bani, au ratacit de la credinta si s-au strapuns cu o multime de chinuri." (1 Timotei 6:10)
Suntem destul de recent evoluati din animale neinteligente, creierul nostru inca nu s-a despartit de instinctul animalic.De fapt, aia nu e ura sau rautate, pur si simplu ei actioneaza dupa instinctul lor, vor sa domine, exact ca animalele, asta-i explicatia.
Banuiesc ca te referi la faptul ca tu consideri ca lumea e nedreapta cu tine.
Daca stai sa te plangi nu rezolvi nimic!
Vezi-ti strict de viata ta si totul o sa fie bine!
Daca stai sa asculti ce spune "x" si "y" despre tine, e o pierdere de vreme!
In viata sunt probleme mult mai grave decat barfe, dusmanii, invidie!
Trage un ochi pe un site de stiri si ai sa vezi acolo adevarate drame: copii care mor, pacienti care stau in spitale dar nu au medicamente etc.
Fiecare e liber sa faca ce vrea, de aceea e rea, si e mai usor sa faci rau decat bine
Acum lumea nu maia re motiv sa continue in pacat pentru ca Isus a murit pentru noi sa nu mai fim slclavii Pacatului. Raul duce in iad.
Explicaţia Bibliei la această întrebare este că, din motive întemeiate şi pentru o perioadă limitată, Dumnezeu i-a permis lui Satan să conducă această lume.
1 Ioan 5:19 - "Ştim că provenim de la Dumnezeu, dar întreaga lume zace în puterea celui rău (adică Satan)".
Asta niciodata nici eu nu am inteles-o!
Sunt rai, egoisti si invidiosi deoarece exista o lupta de a ne cistiga existenta si vezi si tu ca sa fi corect, cinstit si bun e foarte greu in ziua de azi, daca esti asa nimeni nu te baga in seama si majoritatea te injosesc si zic daca tu ii dai la ala aia, du-te ma de aici ca tu nu furi, taci ma ca asa si asa si daca nu esti ca ei nu esti bun pentru ca ei cred ca asta e bine sa fi rau si egoist si fara inima, dar in biblie scrie asta: "Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele, rău, care spun că întunericul este lumină, şi lumina, întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă, şi dulceaţa în loc de amărăciune!" -Isaia 5:20
Si dintre care vrei sa fi?
Eu cel putin niciodata nu am inteles la oameni asta:
Faptul că se plictisesc de copilărie, se grăbesc să crească….iar apoi tânjesc iar sâ fie copii; că îşi pierd sănătatea pentru a face bani iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recăpăta sănătatea.
Faptul că se gândesc cu teamă la viitor şi uită prezentul iar astfel nu trăiesc nici prezentul nici viitorul; că trăiesc ca şi cum nu ar muri niciodată şi mor ca şi cum nu ar fi trăit.
Si din pacatre asa suntem toti sa stii!
Dar ce as vrea ca oameni sa stie ar fi:
Să înveţe că durează doar câteva secunde să deschidă răni profunde în inima celor pe care îi iubesc şi că durează mai mulţi ani pentru ca acestea să se vindece; să înveţe că un om bogat nu este acela care are cel mai mult. ci acela care are nevoie de cel mai puţin; să înveţe că există oameni care îi iubesc dar pur şi simplu încă nu sţiu să-şi exprime sentimentele; să înveţe că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru şi că pot să-l vadă în mod diferit; să înveţe că nu este suficient să-i ierte pe ceilalţi şi că, de asemenea, trebuie să se ierte pe ei înşişi si ca Dumnezeu este acolo sus si gata sa-i ajute indiferent in ce situatie sunt ce probleme au, cu ce i-au gresit, unde sunt si cum sunt.
Dumnezeu e acolo pentru toti!