| ForJesus a întrebat:

DE CE oameni cauta o religie și nu o Relație cu Hristos?

Căci prin credința din inimă se capătă neprihănirea, și prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire, după cum zice Scriptura: „Oricine crede în El nu va fi dat de rușine."

Astfel, credința vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.

Eu nu am găsit nimic de religie în Biblie în afara de:
1.Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.
2. Dacă crede cineva că este religios, şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică.

Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învățăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.

Ați desființat frumos porunca lui Dumnezeu, ca să țineți datina voastră si aţi desfiinţat Cuvântul lui Dumnezeu, prin datina voastră. Şi faceţi multe alte lucruri de felul acesta! Marcu 7:9-13

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare! O seara binecuvantata draga mea Ema.

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu am gasit scris ca singurul care o poate face este Isus Hristos! Martin Luther dupa ce si-a luat doctoratul in teologie a ajuns la concluzia ca nu o religie ci o relatie personala bazata pe dragoste iti aduce mantuirea.,,

| ForJesus explică (pentru EmaS):

Slăvit sa fie Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos care și-a dat viata pentru noi ca noi sa avem Viata veșnică!
El este Calea, Adevărul și Viata!

| EmaS a răspuns (pentru ForJesus):

Ce mare har ca L-am primit pe El! http://www.youtube.com/watch?v=4o9aNNM8hu8&feature=related

| EmaS a răspuns (pentru Raniia):

Multumesc,Domnul sa te binecuvanteze draga mea. http://www.youtube.com/watch?v=LLzpef7WdSI

| Raniia a răspuns (pentru EmaS):

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare! O seara binecuvantata draga mea Ema.

| Mihai26 a răspuns:

Mama, sunteti bolnavi