| TiffanyTpu a întrebat:

E păcat să faci sex oral?

42 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns (pentru NGheorghe):

Cine se aseamănă se adună. Luaţi-vă o cameră, băieţi!

| NGheorghe a răspuns (pentru NOname):

Hotii, mincinosii, talharii si criminalii se aduna, esti varza.
Daca s-ar aduna cine se aseamana la gen atunci, pe Terra, linia ecuatorului ar separa femeile de barbati.

Da pe aia cu "cine nu se aseamana... la sex... se inmulțește" o stiai?
Idioato, sau idiotule, sau de orice gen ai fi, ia-ti tu o oglinda!

NOname
| NOname a răspuns (pentru NGheorghe):

Iubesc moralitatea şi iubirea creştină. love struck

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Nooo,stii ce ma gandesc eu? Ori NGheorghe si VreauSaZborCatreStele sunt una si aceeasi persoana, ori se e vorba de soilidaritatea masculina si misoginism! CA am un fler...mama mama laughing
Si ti-ai primit si portia de insulte cu care esti deja obisnuita, corect laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu neaparat pacat poate periculos! Atata timp cat partenerii se cunosc foarte bine au varsta adecvanta, sunt curati si lipsiti de inhiditii se poate accepta si acest tip de sex!

NOname
| NOname a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dap, normalitatea tpuistică. love struck

| Exilee a răspuns (pentru Fatamuntilor):

NU am conturi multiple. De fapt mai am 1 cont, dar pe care nu l-am mai folosit. Cand mi-am cerut scuze, ma straduiesc sa nu repet greselile, sau daca o fac (din neputinta sau cand nu am alte alternative deoarece SUNT OM) atunci le repet, dar nu in aceeasi masura.

| Danaberciu a răspuns:

E grav daca am ajuns sa punem asemenea intrebari,da raspunsul, nu scrie in biblie ca e pacat pentru ca nu se stia pe atunci termeni de sex oral, apropo, sexul anal nu te intereseaza daca e pacat sau nu? vad ca te intereseaza perversiunile, sado maso nu te intereseaza? deci sinonimul la intrebarea ta suna asa, perversiunile sant pacat?

| andreiu77 a răspuns:

Asa se zice

| Grigoras_Anisoara_1984 a răspuns (pentru Theo94):

Neau trecut prin gurita, exact cite ti-au trecut si tie

| Grigoras_Anisoara_1984 a răspuns:

Nu e pacat ce intra in gura, dar ce iese din gura

| Mihai_Danila_1954 a răspuns:

Este un credincios nu face așa ceva ⛪?

Întrebări similare