Hotii, mincinosii, talharii si criminalii se aduna, esti varza.
Daca s-ar aduna cine se aseamana la gen atunci, pe Terra, linia ecuatorului ar separa femeile de barbati.
Da pe aia cu "cine nu se aseamana... la sex... se inmulțește" o stiai?
Idioato, sau idiotule, sau de orice gen ai fi, ia-ti tu o oglinda!
Nooo,stii ce ma gandesc eu? Ori NGheorghe si VreauSaZborCatreStele sunt una si aceeasi persoana, ori se e vorba de soilidaritatea masculina si misoginism! CA am un fler...mama mama ![]()
Si ti-ai primit si portia de insulte cu care esti deja obisnuita, corect
Nu neaparat pacat poate periculos! Atata timp cat partenerii se cunosc foarte bine au varsta adecvanta, sunt curati si lipsiti de inhiditii se poate accepta si acest tip de sex!
NU am conturi multiple. De fapt mai am 1 cont, dar pe care nu l-am mai folosit. Cand mi-am cerut scuze, ma straduiesc sa nu repet greselile, sau daca o fac (din neputinta sau cand nu am alte alternative deoarece SUNT OM) atunci le repet, dar nu in aceeasi masura.
E grav daca am ajuns sa punem asemenea intrebari,da raspunsul, nu scrie in biblie ca e pacat pentru ca nu se stia pe atunci termeni de sex oral, apropo, sexul anal nu te intereseaza daca e pacat sau nu? vad ca te intereseaza perversiunile, sado maso nu te intereseaza? deci sinonimul la intrebarea ta suna asa, perversiunile sant pacat?
Neau trecut prin gurita, exact cite ti-au trecut si tie
AntipaticuPreasfant întreabă: