Necredinta incalca regulile pe care le impune Dumnezeu( Crede, dar nu cerceta) Si da, e vorba de liber arbitru, Dumnezeu nu te obliga sa faci nimic, tu decizi! dar ca orice actiune, are si o reactiune! e ca si cum ai injura pe cineva, normal ca si persoana respectiva iti va raspunde! Asa se intampla si aici: Dumezeu te lasa sa alegi, dar te pedepseste pentru faptele rele!
Este un mod de-al educa! Fiecare isi educa copilul cum vrea! Eu nu cred ca este un lucru rau sa-mi invat copilul sa faca fapte bune si sa creada in Dumnezeu!
Da, ai dreptate! Credinta e ceva personal, dar necredinta este incalcarea legii lui Dumnezeu! Sunt atatea dovezi ca exista Dumnezeu, iar unii( ca si tine) nu cred! De ce? pentru ca prefera sa nu creada si sa-l blameze pe Dumnezeu!
Nu ma dau mare cu credinta, eu doar incerc sa-i aduc pe cei ca tine pe calea cea buna!
In alta ordine de idei, eu nu te-am facut,, batut in cap'' pentru ca ai alt mod de a gandi! fiecare gandeste cum vrea, eu am incercat sa te ajut sa mergi pe calea cea dreapta! Dar faptul ca tu nu vrei, e strict problema ta! Sa ai o zi frumoasa!
Cum poti ca in ziua de azi,sa consideri normal sa ai un STAPAN,de buna voie si neconditionat? Cum te poti injosi si desconsdera astfel,ca entitate care gandeste si actioneaza pentru progres si civilizatie? E jalnic, de trei ori jalnic, ca in sec.XXI, sa consideri ca scopul tau in viata este sa ai un STAPAN, indiferent cine ar fi el.
Daca eu nu am mai mult de 10 ani, inseamna ca tu nu ai mai mult de 4 ani, dupa felul in care gandesti si te comporti! Si da, credinta mea este cea corecta, exista un singur Dumnezeu care pe unii ii inzestreza cu o capacitate de intelegere, iar pe unii nu! Asta e, se pare ca te numeri printre cei mai putini inzestrati! si daca tu consideri ca-ti poti educa progeniturile si fara Dumnezeu e strict problema ta! Fiecare face ce vrea pana la urma si traieste cum vrea! Tu alegi drumul tau, eu il aleg pe al meu si nu impun nimanui credinta mea, ci doar o sustin! Daca tu nu crezi e treaba ta! Probabil tu visezi ca ai cazut pe Terra nu pentru ca DUmnezeu ti-a dat viata, ci pentru ca ai cazut din vreo naveta spatiala sau ca ai evoluat din maimuta! oricum e treaba ta ce crezi! Educa-ti tu copiii fara Dumnezeu si fara fapte bune si o sa vezi ce o sa iasa! Sa ma cauti atunci cand vei avea copii si acestia vor deveni criminali in serie, hoti sau drogati si sa vedem atunci cine a avut dreptate! Eu momentan nu am copii, dar asa cum am fost eu educata de parinti si de bunici, asa o sa-mi educ si eu copiii!
Este moral sa ii spui despre faptul ca daca se joaca cu focul se va arde? Dar ca, daca se joaca pe balustrada si cade de la balcon va suferi enorm, poate chiar va muri? E moral sa ii spui ca va fi nefericit daca fuge de acasa si se inhaiteaza cu oamenii strazii?
Dragul meu, adevarul nu va face nimanui rau. Este normal sa ii spui ce este bine si ce este rau, sa inteleaga consecintele pentru amandoua inainte de a decide ce isi doreste. Problema nu este la copil ci la adultul care el insusi se complace, ducand o viata care nu duce nicaieri...
Durerea cea mai mare, la sfarsit, nu va fi chinul din iad, e important de inteles, ci despartirea de Dumnezeu. Asta este cea mai mare drama pentru un suflet care a fost creat din Dumnezeu si care nu poate fi fericit departe de El. Vei afla asta daca citesti Biblia pe indelete...
In educatia unui copil nu intra povestiri despre iad. Insa am si eu o intrebare. Cum il feresti de priza sau de oala clocotita? Il previi cumva sau te gandesti la sechele?
Doar un retardat face așa ceva, iar rezultatul va fi unul din următoarele: criminal în serie, delicvent, pedofil, necrofil sau preot.
Salut. Indoctrinarea se face inca de la o varsta frageda, fiindca asa omul poate fi manipulat mai usor la o varsta inaintata. Sunt niste lucruri urate legate de biserica si crestinism, sunt de mult pe TPU in razboi cu cre(s)tini. Daca vrei iti ofer mai multe informatii! BAFTA