| Dorotheia a întrebat:

Eu am fost la cumparaturi si am gasit o biblie, ii spun doamnei de la lidl si dansa cheama paza. Eu am luat biblia si am sunat la un nr ce il gasisem in biblie dar nu a raspuns nimeni, deja domnul de la paza luase biblia. Dupa cateva minute ma suna nr la care am sunat si ii spun, domnul vine sa o ia, eu am stat afara in fata la lidl. Vorbisem cu o cunostinta si vad pe domnul cu biblia mergand spre o masina. Eu imi iau la revedere de la cunostinta mea si merg la domnul si ii spun, eu sunt doamna care a sunat si spune ok, multumim si il intreb as putea sa o iau eu daca doamna a lasat-o in lidl si domnul ii spune soției sale si mie, biblia era pentru tine. Si domnul spune ca sunt chemata să vin acasa. Dupa iau telefonul si o sun pe mama mea si ii povestesc iar ea imi spune, acesta este un semn ca Dumnezeu este langa tine. Oare sa fie adevarat, este un semn si pe langa toate aceste întâmplari biblia are un snur si este la o anumita pagina si putinul din snur ramas este indoit spe o alta pagina, oare sa fie pentru mine? Mentionez că eu am fost binecuvantată la baptisti și când m-am casatorit m-am botezat la ortodocsi, nu vreau rautăti ca raspunsuri, vreau oameni seriosi, mulțumesc.

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

In mod sigur Dumnezeu vrea sa citiți Biblia.

| sierra1 a răspuns:

"un semn ca dumnezeu este linga tine. Oare sa fie adevarat... vreau oameni seriosi "

cinstit vorbind, toată scrierea ta e o incâlcitură infinită (mă rog...de 8 ori) de ăla a spus, aia a spus, bla-bla-bla din care nu se ințelege nimic.

Concluzie : semnele lu' pește!

| 19flo79 a răspuns:

Dacă ai trecut de 25 de ani, nu ar trebui sa consideri un semn orice coincidență!
Este bine să ai credință dar trebuie să te maturizezi.
Iar felul în care scrii este unul groaznic.
Să știi că nu ti-am spus nimic cu răutate, ți-am spus doar ce am observat și am fost sincer!

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Da, da, Dumnezeu te cheamă la El, Dumnezeu iubește ființa ta și vrea ca-n inima ta să locuiască El, sunt impresionat în ce mod minunat ți-a vorbit Dumnezeu, asculta glasul Lui... Dumnezeu să te binecuvinteze

Întrebări similare