| AdiBogdann a întrebat:

Femeile cu naravuri ușoare, merg in Iad daca nu se pocăiesc? laughing

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu merge nimeni nici unde,ce sens ar avea să trăiește veșnic? Ar deveni un chin veșnic că și viața nemuritoare,in starea in care suntem noi nu putem exista veșnic nici o lume hedonista nici Intr o lume a suferinței, iadul nici măcar nu e pomenit in biblie, căci o data ce mori nimeni numai știe și nici nu vei mai știi vreodată, citește vechiul testament, religiile interpretează Biblia în mod mincinos

| 1onurReal1 a răspuns:

Nu există! Nu există! om! în toată firea pe pământul! ăsta fără de păcate! încetați! terminați să mai acuzații femeile, fetel, de "năravuri" de aseamenea! fapte! Când spuneți! Acuzații o fată! O femeie! De asemenea păcate! NeAdevărate! Aducețivă! Aminte! De faptul că aveți o Mamă! o soră! Ce nu cred că var convine! Ca alți, oligofreni!
să aducă la persoana! La inima! L a sufletul lor nevinovat! Cu Adevârat! Asemenea! NeAdevăruri!

Pe câte vină au ele! Noi! Bărbați! Băieții! Avem cu Adevârat! De cel puțin 2 ori! Cel puțin 2 ori! Mai mare vină decât ele! La noi este instinctul animalic! Mult mai mare decât la ele! Noi bărbați suntem cei mai! Mari păcătoși! Nu faceți greșeala! Nu faceți prostiia! Nu faceți nesimțirea! Nu faceți răutate asta! fiindcă nevoia năravurilor,! Cea mai mare este la noi! Bărbați! Nu mai arătați cu degetul! Către oamenii! Nevinovați! Nu mai faceți asta! Păcatul ăsta este mare! mare! De tot! și o dată ce cade pe umerii voștri! Nul vei mai putea da jos de pe umerii voștri!

Nu am putut înțelege nici până în ziua de astăzi! Dece noi oamenii! Am ajuns în halul ăsta de rău! de ne întrecem între noi care mai decare! Este mai desfrănat!, mai "sfânt" mai "evlavios" mai "drep" mai "corect" mai "curat" mai "bun" de ce este atăta! Ură "oarbă"! între noi! oamenii! înțeleg! Uni dintre noi! Știu sigur îi simt! îi văd pe dinăuntru lor! Inima și sufletul, cum îs însetați să-ți facă rău voiți! Dar noi care am mai rămas ca oamenii! Dece așteptăm! Cu atăta răbdare! atâta liniște ca cineva dintre noi să calce strâmb, să facă o mică greșeală, ca apoi să-l călcăm pe cap, să-l arătăm cu degetul, să-l umilim, să-l înjosim, chiar atâta plăcerea vă aduce, toate prostiile astea, fără de niciun sens! Cu toți avem năravuri ușoare! Păcate grele! Haideți să nu ne mai dăm "sfinți" între noi!

Când Isus Hristos! A venit între noi! oamenii! Ce făcut el! Vați întrebat vreodată? Nea judecată? A venit săne judece? Nu! Ce făcut? A iertat! A iubit pe vrăjmașul său! La iertat și iubit cu Adevârat pe oamenii! cei puratu! Lui Dușmănie! "Moartea"! Lui nea mântuit! Pe toți! Nea salvat cu Adevârat pe toți! Dacă el fiind fiul lui! Dumnezeul! Tatălui nostru! Nu nea judecat! Nici pe cruce! Noi de ce trăim cu atâta dușmănie între noi! Cu atăta! Atâta prostie! De nu se mai termină o dată, prostia asta! A loat Isus Hristos! Piatra în mână? Voi de ce aveți piatră în mână! Pe cine vreți să judecați voi! Când voi sunteți cei cu Adevârat de judecat!

Ce i-a spus Isus Hristos! Lui iuda! Prietene! Pentru ce ai venit! Matei 26:50 Isus nu l-a înfruntat! Nu la gonit! Nu la judecat! cu ură sau dispreț pe Iuda! deși! știa! ce urma să facă el! L-a numit prieten! ceea ce este tulburător! îi oferă în continuare o șansă! de întoarcere! Iar uni "oamenii"! Au ajuns să ia viața altor oamenii! Nevinovați la doar un cuvânt zis greșit sau fără intenție, sau la doar o glumă! Neam înrăit! și asta nu-i deloc da deloc de bine! Nam venit să chem la pocăință pe cei drepți! și pe cei păcătoși!(luca)5:32 iubițivă vrăjmașii voștri, binecuvântați, pe cei ce vă blestemă! Faceți bine celor ce vă urăsc! și rugați-vă pentru cei ce vă urăsc! și rugați-vă pentru cei ce vă asupresc și prigonesc! 5:44

Ce le-a spus Isus Hristos! Celor care au păcătuit! în potriva! duhului! sufletul lui! trupului lor!

Isus le spune celor carea păcătuiesc! Te iert nu te condamn! Pocăiește-te și urmează-Mă! El oferea iertarea și speranță Adevârată! Dar! Cere pocăința! sinceră Adevârată! Isus Hristos! le-a spus oameniilor! care păcătuiau, voiți intenționați! Te văd exactă cum ești! și nu fug de tine! Pocăiește-te! Nu pentru că ești condamnat și pentru că ești iubit cu Adevârat! Adevărul de va face cu Adevârat liber! Păcatul te înrobește! orbește, chinuie, umilește, te chinuie, îți distruge! Sufletul! Inima! Sănătatea mintală! Păcatul întunecă! Cu Adevârat și real sufletul, inima, mintea oameniilor! îi supune! îi face sclavi! Obsedați! Ajung să nu-și mai poată controla Viața! Păcatul îngenunchează! Sufletul, inima, mintea! oricărui om!

Întrebări similare