Totul din jurul nostru dovedeste existenta lui Dumnezeu, numai ateii nu vad asta! Cat despre raul de pe pamant, pai exista si in cer raul care se cheama iad dar si asta dovedeste de existanta lui Dumnezeu pentru ca cerul este imparatia lui Dumnezeu iar acolo binele si raul sunt separate, cum ar fi Raiul si iadul! Pe pamant nu poate fi asa ca suntem pe un loc neutru unde traieste atat binele cat si raul laolalta. De ce nu sunt separate si aici? Pentru ca pamantul nu este imparatia lui Dumnezeu, chiar daca este creatia Lui, aici ne-a lasat liberul arbitru ca sa vada cine crede in El si cine nu, asa ne poate separa dupa moarte...
Hilar că ți-a dat fundă deși l-ai contrazi. Omul e schizofrenic rău, nici nu știe la ce dă fundă. Nu ii mai dati atenție
Ai inteles tu gresit intrebarea! El de fapt intreaba ca este confuz iar eu l-am lamurit, nu l-am contrazis de aceea mi-a dat funda! Tie daca cineva iti da o palma tu ii dai o bomboana, nu- i intorci si tu palma? Asa si in cazul de fata, era confuz sau curios si a intrebat, daca se simtea contarzis atunci nu-mi dadea funda ci ma ignora sau cine stie, daca era ateu poate ma si injura...
Nu e confuz, e schizofrenic rău
E amuzant?!
Va face fericit drama iadul necazul semenilor dvs?! Ati umilit demonizat comunismul ca pacat dar calaismul de pe Negativ e imoral moral?
Omule nu înțeleg ce spui și vorbesc serior. Vorbești ca un schizofrenic. Nu pricep ce spui. Învață să vorbești clar.