E problema ta daca zice ca eu am scris asta,dar te rog eu sa te uiti pe site-ul ala, sa vezi despre ce e vorba, sa intri pe link ca vad ca nu te lamuresti.Eu nu spun lucruri inchipuite si nu am nici interesul sa o fac,si dupa cum vezi nu numai persoana respectiva a avut problema asta, ci si alte persoane, dar practic ma doare fix undeva de ce crezi tu atat timp cand eu stiu ca am dreptate si ca sistemul deficitar din Romania nu e in stare sa organizeze un recesamant corect.
Stai sa ne pricepem ca ne intelegem ca surdul cu mutu. Deci tu ai dat niste citate de pe un site? Eu am ramas in minte ca tu ai tras chestia respectiva si de aici confuzia dar nici tu nu ai specificat Deci suntem la Pace
''Mai devreme am vazut pe un blog din intamplare acest comentariu.'' Am specificat in intrebare ca e de pe un site. Oricum nu vreau sa ma mai cert cu tine pe tema asta, nu are nici un rost.
Ma doare undeva de recensamantul lor si mai ales in ideile lor preconcepute.Cica sa nu mintim la recensamant, dar nici sa nu spunem adevarul atunci cand deranjeaza.
Plin de oameni batuti in cap si incapatanati care nu pot concepe prin mintea lor de carton ca mai exista persoane ca nu cred in ceea ce cred ei.Ar merita batuti si sa li se faca o clisma cu o drujba, si pentru cei mai credinciosi, cu o drujba sfintita.
Accept multe, dar sa-mi fie impus ceva nu accept, eu nu ma duc si incerc sa schimb gandirea nimanui, asta astept in schimb.
Ce s-a intamplat cand a venit fasola ala persoana? A inceput razboiul eschivarilor, am spus sa-mi arate si mie ce prostii is pe acolo, cate intrebari sunt, el a spus nu ca nu ii legal, imi venea sa-i spun, "dar cand nimeni nu se uita si ai oportunitatea sa faci ceva ilegal in beneficiul tau, atunci nu mai este legal?", oameni ipocriti, dar atat de ipocriti incat in loc sa aiba ipocrizie in sange, ei au sange in ipocrizie.Am spus din prima, ateu, el "poftim?", da, m-ati auzit bine, ateu.Stramba din nas, trece acolo ceva, cine stie ce a scris si trece la buletin si ca sa-l aduc sa-mi treaca numele real acolo.Ii spun numele, el o tinea cu buletinul, ca trebuie sa se convinga el, aici mi-a sarit tandara urat de tot, un bucsit la colt, un coborat din cocotier, un lingator de timbre, vrea sa se impuna in fata mea.S-a vazut ca mi-a sarit mustarul si a cerut sa vorbeasca si cu stapanul casei.Nu m-a mai interesat de ce a urmat, m-am dus la mine si am lasat stafeta la altii sa se enerveze cu toti moflistii.Aflu mai tarziu ca mi-a fost dat buletinul si cica mi s-a luat si CNP-ul.Nu inteleg de ce a fost luat si ala, dar cand sefii de la recensamant sunt astfel http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A7dVbmJfzvw, nu am ce comenta.
Popa ala care a venit cu blagoscovenia si cu bagatul in seama, ca sa nu-i scada reputatia si credinta in fata sefului cel mare ca are atei in parohie, merita sa fie atacat de un hibrid intre arici, furnicat si sconcs.De unde pana unde stia el ce ai declarat tu acolo? Si mai ales de ce-l interesa pe el, sau crede ca persoanele cu alte credinte ii pocesc renumele de hot si neplatitor de taxe?
Ultima oara cand a venit o fata bisericeasca la mine, au fost doua fetiscane de la Martorii lui Iehova si ele au avut parte de o privire mai mult decat buna.Bat ele la usa si deschid eu usa, din prima sunt pironit cu bible in jugulara, "Tu sti cine este mantuitorul tau?", la care eu "Cum adica, nu ma recunosti? Ii chiar aici".As fi vrut sa le propun sa le sfintesc oleaca, dar au plecat repede.
In Romania, tara tuturor imposibilitatilor, nu ma mai mira nimic, ce conteaza ca eu sunt ateu? De ce trebuie mintit? Vrea sa stie biserica cati are sub influenti si pe cine se poate baza pentru donatii? Se trimit mai multe lumanari si aghiazma de pe muntele Athos daca exista majoritate? Daca tot este sa mint, sa mint ca sa primesc ceva, nu doar sa dea bine.
Am dat de pe un site conversatia dintre persoana respectiva si recenzorul si am intrebat aici pe TPU daca este bine ce a facut respectivul recenzor, ce e asa greu de inteles, s-a deviat deja prea mult de la subiect in aceasta intrebare.Si nu mint ca sunt ateu, recunosc ca sunt ateu, si care e problema?
Viata-i si asa scurta. Daca nu o putem lungi, hai s-o facem lata
Nu confunda ateismul cu imoralitatea. Noi ateii nu avem nevoie sa fim amenintati cu iadul pentru a nu fura, sau a nu ucide, si la fel, nu avem nevoie sa ni se promita viata vesnica pentru a face fapte bune. Moralitatea nu are legatura cu religia.
Tu esti genul ala de persoana obsedata de religie care ar fi in stare sa si omoare pentru ea, gen AnghelB.Numai in Romania mai gasesc oameni ca tine,ne intoarcem la primitivism,sa ne omoram pentru religie, te rog frumos sa te duci tu in statele civiliate din vest sa vezi cum se respecta reciproc oamenii indiferent de rasa sau de religie.Dar noi traim in Romania, tara poamanagiilor care vor sa le cada bani din cer.Asa te invata pe tine Biblia,sa fi rasist si sa jignesti persoane de alte religii? Oare nu ne putem si noi intelege o data civilizat? Si cum sa ti se para corect cand parerea unui om nu este respectata,asa poate ti se pare corect si ca se fura la greu in tara si ca se comercializeaza droguri, de asta ce mai zici? De aia am ajuns de rasul Europei, in tara asta totul e pe dos si unii ca tine ar putea trai la fel de bine in tarile bananiere.
Cred ca ai inteles gresit, e un CITAT de pe un BLOG.Nu sunt eu persoana respectiva care a purtat aceasta conversatie cu recenzorul.
Oare mai ratati nu sunt poamanagii care se duc la biserici si asteapta sa le cada bani din cer,oare mai ratati nu sunt popii care pacalesc pe fraieri si se imbogatesc pe zi ce trece? Ce viitor sa aiba tara asta numai crestini obsedati si fara nici un folos.Pur si simplu eu nu cred in Biserica Romana,am si eu o gandire a mea si consider ca e posibil sa exista un fel de creator,ori Big-Bang ori o zeitate absoluta, dar in nici un caz ceea ce cred majoritatea romanilor si sa inchina sa le cada pomana din cer, e parerea mea si te rog nu mai jigni pentru ca nu esti cu nimic superior altei persoane doar pentru ca ai o religie diferita.
Pai tu ce dovezi ai ca exista Dumnezeul asta si spre exemplu Alah sau alti zei nu exista,cand imi aduci o dovada rationala ca exista Dumnezeu atunci o sa iti dau si eu dovezi ca exista ''zeitatea absoluta''.Asa si milioane de musulmani sunt prosti ca nu cred in Dumnezeu sau ce? Poate si popoarele astea fac la fel,dar oare americanii,englezii,francezii se fac de ras umbland prin biserici sa i o sarma de pomana,categoric NU, dar atat timp cat noi ne comparam cu saracii Europei, asa o sa fim si noi.Sunt satul de politicienii care isi fac campanie electorala prin biserici, exemple avem destule pentru manipularea a mase intregi de oameni de catre preoti pentru a vota o anumita persoana.
Stiu, eu nu sunt ateu, dar mi s-a intamplat la fel. A sarit peste intrebarie de gen: Aveti difiultati de...
Datele personale, ultima scoala, iinternetul si semnatura