| BetaAlfaGamaDelta a întrebat:

Am si eu o intrebare.Cui i s-a aratat Sfanta Treime? Sunt si eu cruios.Am ca si variante urmatoarele persoane.Solomon,Avram si Zaharia.

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

In anul 1904, Sfantul Ioan de Kronstadt scria in "Jurnalul" sau:

"De doua ori, in intreaga istorie a omenirii, s-a aratat Dumnezeu in Treime inaintea ochilor omului, prima oara Sfantului Avraam, la Stejarul din Mamvri, aratand marea mila a lui Dumnezeu fata de neamul omenesc, iar doua oara, pe pamant rusesc, Sfantului Preacuvios Alexandru de Svir". deci Avraam 100%

9 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Cui s-a aratat? Cu siguranta niciunui om in deplinatatea facultatilor mentale.Trebuie sa fii,cred,hecta-fumat,ca sa incepi sa vezi Dumnezei, porumbei carismatici si luminosi, si Iisusi, si sa crezi ca ai o revelatie divina. Sfanta Treime nu s-a aratat nimanui, e o scornire dezgustatoare facuta sa tina in frau hoardele de crestinopati.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Nu s-a aratat nimanui pentru ca nici macar cuvantul treime nu apare in Biblie, pentru ca Dumnezeu nu este o trinitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfanta treime s-a arata lui ioan botezatorul la apa iordanului si tutulor celor pe care-i boteza el, cand a fost botezat Iisus, si glasul tatalui, a vorbit iar duhul sfant a coborat in chip de porumbel.iar tatal a zis; acesta este fiul meu preaiubit, in care am bineplacut.sau ceva de genul asta.e mult de atunci.

| Darcos a răspuns:

Parerile sunt impartite intre Avraam si Solomon...

Întrebări similare