Eu de multe ori am zis-o,moarte la penticostali,adventisti, crestini, sau baptisti.Animale proaste majoritatea dintre ei,si nu m-as mira daca exista destui oameni ce justifica anumite crime,pe considerentul ca "asa le-a zis Dumnezeu". Partea nasoala e ca pentru idioti ca penticostala aia, nu mai exista scaunul electric, ca nu merge deloc varianta ostracizarii ce a tot suferit-o.
De fapt dacă te iei după Biblie, ai comite multe crime...
Creştinii care n-au citit integral Biblia să nu comenteze.
Un crestin adevarat clar nu ar face asa ceva. Oricum ca mama, trebuie sa fi fost bolnava psihic, de a putut comite o asemenea urgie. Dar cineva care aplica intr-adevar Biblia nu face acest lucru deoarece stie ca Dumnezeu condamna categoric astfel de comportamente.Dar nu ma mai mira nimic pentru ca Biblia a profetit ca in ultimele zile vor fi astfel de oameni, cu trasaturi animalice. 2timotei3:1-5
Oameni cu trăsături animalice? Adică?
Oameni cu un caracter care este chiar mai rau ca un animal. Daca de exemplu, un caine nu si-ar omora puiul, din nefericire unii oameni fac asta. Unii oameni au ajuns mai rau ca animalele, in sensul ca ajung sa faca unele urgii fara sa mai tina cont de ratiune, doar din instinct ca animalele.
Eu aş omorî oameni din plăcere. Tot animal sunt?
Sa nu mai spui nici macar in gluma acest lucru.Sa stii ca astfel ii deschizi o portita de intrare celui rau si Doamne fereste, la o cearta sau la o betie poti sa omori pe cineva si apoi sa iti pierzi linistea si libertatea.
Eu nu cred în cel rau, deci nu văd cum mă poate afecta asta. Singurul motiv pentru care nu o fac este că-mi pierd libertatea. Linişte o să am mereu.
NUUU.crestinii sunt sfinti nu criminali.crminalii fac asa ceva.astia sunt rai, nu sunt credinciosi, deci nu se tem de nimeni si deci omoara.deci criminalii omoara copii decapitati.deci nu crestinii.deci cat esti de ciudat.
Ce spui tu nu are sens, sunt criminali care vizitează biserica, se roagă etc. Your argument is invalid.
anonim_4396 întreabă: