Intelegi tu gresit semnificatia acestor cuvinte! Isus se referea la omenire nu la EL, adica prin El a venit inceputul si va veni sfarsitul omenirii! Deci e nonsens ce zici tu acolo... Cum putea sa faca Inceputul Sfarsitul?
si aceste cuvinte sunt doar cuvinte, deci un cuvant cum poate trai iadul?
cum am zis, intelegi tu gresit semnificatia acelor cuvinte! Alfa si Omega inseamna inceput si sfarsit! Nu inseamna ceva fizic existent, sunt doar 2 cuvinte ca oricare doar cu o semnificatie aparte!
De ce a aparut atat de tarziu Iisus Cristos? Inainte in Vechiul Testament era haosul iadul drama! Nu e oare evolutia?
Cu tot respectul, dar incercati sa raspundeti la toate intrebarile si raspunsurile la obiect punctual nu evaziv si gresit!
Nu pot sa cred ca esti atat de prost...
Vechiul Testament nu e despre ce s-a intamplat pe pamant? Eu ce am zis? Ca imparatia lui Dumnezeu nu are o evolutie, adica in cer nu pe pamant viata oamenilor! Iar daca cineva intarzie sa vina asta nu inseamna evolutie! Nici nu ma mir ca pui astfel de intrebari
Intrebarile si raspunsurile mele sunt corecte perfecte, nu sunt prost.
Liberul arbitru este imposibil, cu totii avem predispozitii mesaj genetic.
Democrit vorbeste despre natura ca este compusa din ATOMI si GOL.
Termenul Atom este Sustantivist nu explica nimic despre Adjectivism, Verbalism, etc. Aristotel vorbeste de SUBSTANTA PRIMARA si SUBSTANTA SECUNDARA. Doar prin acesta substanta secundara descoperim INFERENTE care ne ajuta sa deducen concluzii. Argumentul conteaza nu ceva ce este informal.
Cand adaugi si partile astea termenului Atom vei vedea ca exista atomi si atomi. Incepi sa adaugi Specia si Genul adica partile cualitative.
Asa cum in Literatura ai mai multe genuri pe care le poti determina si clasifica, asa poti sa diferentiezi si atomii.
Tú ai posibilitatea sa Alegi ce gen de viata iti place. Eu empiric poate sa fie controlat de Eu trascedental.
Daca in modelul Atom-Gol punem golul sau discontinul la granita dintre atomi si alegem alt model care vorbeste de Spirit-Atom ci nu de Atom- Gol. Putem sa spunem ca spiritul este continul lui Atom. Adica vorbim de un continuism atomic in care exista alte naturi mai spirituale. Teoría relativitatii lui Newton are alte Legi Fizice decat cele Deterministice sau Cauzale.
Asa este, Nu esti prost, (scuzele mele) doar neinformat in legatura cu tot ce tine de Dumnezeu, dar asta nu va fi o scuza cand vei muri si vei ajunge la judecata!
Creatorul Dumnezeu este Prea Bun dar e neputincios si e pedepsitor?
Isus e" alfa si omega" e o metafora, adica e începutul si sfârșitul, adica e etern.
Studiati va rog raspunsurile mele si incercati sa raspundeti la obiect punctual pentru ca pe contul trecut suspendat nu mi-ati raspuns pana sa il suspende!