| AlTheConquerorOfHeaven a întrebat:

Inainte de potop oamenii traiau in jur de un mileniu si aveau timp sa se bucure sa inteleaga viata. Astazi muncim mult si traim in jur de un secol, de 10 ori mai putin si suntem judecati la tot pasul de parca suntem toti rai. Pai ce dreptate divina e asta, nu ca sunt razvratit dar Isus a trait pana acum cel putin 2025 de ani iar eu cel putin ma chinui zi de zi sa traiesc si cu diverse probleme si o sa ma astepte moartea. Cum vi se pare? Vor fi oare raspunse vreodata rugaciunile noastre sau le rostim in zadar si nu le aude nimeni si sunt luate in ras?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic ca erau fericiti daca prindeau 25 ani

| sierra1 a răspuns:

"oamenii traiau in jur de un mileniu"

hai pe bune, tu chiar crezi ce zici?

| AlTheConquerorOfHeaven explică (pentru sierra1):

Nu stiu daca chiar cred dar cand ma gandesc la asta mi se face ciuda, nu ar fi o mare nedreptate fata de noi daca Dumnezeu ii lasa pe vremea aia sa traiasca in jur de 800-900 de ani in medie? In zilele noastre trebuie sa ne para rau pentru orice pacat, dar la noi nu se gandeste deloc? Ce inseamna 50-60 de ani? Ca abia te destepti un pic in viata si gata trebuie sa imbatranesti si sa mori. Cine isi bate joc de noi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Oamenii au decazut. Nu s-au mai conectat la Divinitate, nu au mai comunicat cu Dumnezeu.
De asta durata vietii a scazut (am auzit si eu ca traiau sute de ani, nu chiar 1 mileniu).
Iar viata din prezent este o urmare a actiunilor noastre, de alta data. Din alte vieti, cine stie?

"ce dreptate divina e asta"? Nu putem sti, dar putem avea incredere ca Dumnezeu stie cel mai bine cum sa imparta dreptatea.

"Vor fi oare raspunse vreodata rugaciunile noastre" Eu cred ca Da.
Mai mult decat rugaciunile noastre.

| EestiSodalane a răspuns:

Daca iubesti atat de mult viata ti-o vei pierde asa cum ti-a zis deja Iisus. Citeste Noul Testament și Psalmii dacă vrei să știi ce înseamnă viața în Hristos care vine cu bucuria și nădejdea ei

| AlTheConquerorOfHeaven explică (pentru EestiSodalane):

Am citit dar tot nu sunt bucuros.

| EestiSodalane a răspuns (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

Poate am uitat sa mentionez ca trebuie sa fii atent la ce citesti

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Matei 24:12-13 VDC
[12] Și, din pricina înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mai mulți se va răci. [13] Dar cine va răbda până la sfârșit va fi mântuit.

| 1RealSoul a răspuns:

Absolut nimic! Nu este rostit în "zadar" dacă în inima noastră și sufletul nostru este într-adevăr cu Adevărat Dumnezeu și lisus Hristos! Și nu ne batem joc de sufletul și inima altor oamenii nevinovați!

Orice rugăciune orice rugăminte vom aveam de la Dumnezeu și lisus Hristos dacă vine cu Adevărat din inima sufletul evlavia cuviință noastră se poate îndeplini noi oamenii trebuie să înțelegem că sufletul nostru inima notari valorează! mai mult decât ne putem na seama vreodată! și dacă le vom da în schimbul la banii faimă opulența nebunia și prostia! Pierdem iremediabil totul!