| Pantera2012 a întrebat:

Magie satanista la varful Puterii Udrea frecventeaza un vrajitor schiop
Vrajitoarea Lucretia: "E un vrajitor care nu e tigan, langa Buzau. Se fac descantece sa nu iasa lumea-n strada, de saracie" * "Se fac si slujbe cu lumanarea intoarsa" * Grupul de vrajitori descinde din Laila, ghicitoarea lui Ceausescu * Lucretia a prezis boala lui Basescu, dar si victoria lui

Agentia de Investigatii Media a obtinut o declaratie de la celebra vrajitoare Lucretia Minca (in foto, cea din dreapta, are 40 de ani), dupa ce aparusera cateva zvonuri ca Elena Udrea apeleaza la magie. Ceea ce ne povesteste Lucretia pare sa provina dintr-un ev mediu, cu practici sataniste. Nu iti vine a crede ca un om politic, un om de stat, un ministru foarte apropiat de putere poate recurge la astfel de practici. O spunem din capul locului ca am incercat sa stam de vorba si cu Elena Udrea pe aceasta tema, dar am fost refuzati, considerandu-se ca Agentia noastra ataca puterea si regimul prezidential. Am considerat insa ca este foarte important ceea ce ne-a spus Lucretia si ca, poate, Elena Udrea va da o replica pentru mass-media intr-un organ pe care-l considera apropiat de putere.

Lucreţia Mincă: "Elena Udrea merge la un vrăjitor şchiop din Buzău, care nu e ţigan. Se fac descântece să nu iasă lumea în stradă de sărăcie. În cinci mănăstiri se fac slujbe cu lumânarea întoarsă..." laughing rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor deci am avut dreptate ca sunt Satanistii Basescu si Udrea eu sunt Ortodox nu sunt Satanist deci Elena Udrea crede in vrajitorie cat de proasta e mai e si increzuta laughing rolling on the floor

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu crezi că râzi singur ca ştiu eu cine?
Dacă nu crezi în vrăji care e esenţa întrebării tale de cacao?

| Arthur a răspuns:

Ortodox eşti cum sunt eu popă catolic, unde ai văzut tu prostiile alea pe care le-ai postat ( cele cu lumânările ) trimite poze deşteptule să văd şi eu cum arde o lumânare întoarsă.

| Arthur a răspuns:

Şi dacă vrăjitorul nu era şchiop îl înscriau în partid cei din USL?

| Arthur a răspuns:

Tu te ocupi cumva cu arborele genealogic a tuturor ţiganilor? Am văzut că ai date şi te preocupă, sau e o problemă personală?

| Arthur a răspuns:

Şi dacă nu era şchiop şi era ţigan sau dacă era şi ţigan şi şchiop ai fi scris satanist cu S mic?

| Holocaust a răspuns:

Cred că o să fac o vizită la vrăjitorul ăsta şchiop, şi ţie, dacă locuieşti prin apropiere.Am chef de tăiat chestii inutile.

| EvangelineDS a răspuns:

Ai cazut in cap la nastere?

Întrebări similare