Dumnezeu in dragostea Sa ne poarta pe bratele Sale in fiecare zi.El se ingrijeste de toate nevoile noastre, si ne-a pregatit un loc in cer.
Sti ce bucurie ar fi daca as vedea oamenii cu zambete cand ma vad in biserica nu cu ura sunt multi ipocriti pocaiti si sti asta cred ca dintr-o o mie daca unu nu e fals
Nu este padure fara uscaturi.Perfectiunea este numai la Dumnezeu.
Http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/14/
Ioan 14
1. Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine.
2. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc.
3. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.
4. Stiti unde Ma duc si stiti si calea intr-acolo."
5. "Doamne", I-a zis Toma, "nu stim unde Te duci; cum putem sa stim calea intr-acolo?"
6. Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.
7. Daca M-ati fi cunoscut pe Mine, ati fi cunoscut si pe Tatal Meu. Si de acum incolo Il veti cunoaste; si L-ati si vazut."
8. "Doamne", I-a zis Filip, "arata-ne pe Tatal, si ne este de ajuns."
9. Isus i-a zis: "De atat vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu, dar: "Arata-ne pe Tatal"?
10. Nu crezi ca Eu sunt in Tatal, si Tatal este in Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatal, care locuieste in Mine, El face aceste lucrari ale Lui.
11. Credeti-Ma ca Eu sunt in Tatal, si Tatal este in Mine; credeti cel putin pentru lucrarile acestea.
12. Adevarat, adevarat va spun ca cine crede in Mine va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea, pentru ca Eu Ma duc la Tatal;
13. si orice veti cere in Numele Meu, voi face, pentru ca Tatal sa fie proslavit in Fiul.
14. Daca veti cere ceva in Numele Meu, voi face.
15. Daca Ma iubiti, veti pazi poruncile Mele.
16. Si Eu voi ruga pe Tatal, si El va va da un alt Mangaietor, care sa ramana cu voi in veac;
17. si anume Duhul adevarului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru ca nu-L vede si nu-L cunoaste; dar voi Il cunoasteti, caci ramane cu voi si va fi in voi.
18. Nu va voi lasa orfani, Ma voi intoarce la voi.
19. Peste putina vreme, lumea nu Ma va mai vedea, dar voi Ma veti vedea; pentru ca Eu traiesc, si voi veti trai.
20. In ziua aceea, veti cunoaste ca Eu sunt in Tatal Meu, ca voi sunteti in Mine si ca Eu sunt in voi.
21. Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui."
22. Iuda, nu Iscarioteanul, I-a zis: "Doamne, cum se face ca Te vei arata noua, si nu lumii?"
23. Drept raspuns, Isus i-a zis: "Daca Ma iubeste cineva, va pazi Cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi. Noi vom veni la el si vom locui impreuna cu el.
24. Cine nu Ma iubeste nu pazeste cuvintele Mele. Si Cuvantul pe care-l auziti nu este al Meu, ci al Tatalui, care M-a trimis.
25. V-am spus aceste lucruri cat mai sunt cu voi.
26. Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu, va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.
27. Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.
28. Ati auzit ca v-am spus: "Ma duc, si Ma voi intoarce la voi." Daca M-ati iubi, v-ati fi bucurat ca v-am zis: "Ma duc la Tatal"; caci Tatal este mai mare decat Mine.
29. Si v-am spus aceste lucruri acum, inainte ca sa se intample, pentru ca atunci cand se vor intampla, sa credeti.
30. Nu voi mai vorbi mult cu voi; caci vine stapanitorul lumii acesteia. El n-are nimic in Mine;
31. dar vine, pentru ca sa cunoasca lumea ca Eu iubesc pe Tatal si ca fac asa cum Mi-a poruncit Tatal. Sculati-va, haidem sa plecam de aici!
Nu putem niciodata sa-i multumim indeajuns lui Dumnezeu! Totusi, pe langa faptul ca ne da atatea noi mai facem si pacate multe...si cand facem ceva bun el este multumit! chiar daca am gresit candva
Uneori,cand suferim vrem sa murim sau il condamnam pe Dumnezeu,dar nu ne gandim ca mai tarziu tot noi vom fi fericiti, nu ne gandim la faptul ca El ne face sa suferim ca sa ne fie mai bine mai tarziu! Nu ne gandim ca este spre binele nostru...
De cate ori primim ceva ar trebui sa mergem sa-i multumim la Biserica, nu sa fim egoisti ca nu avem mai mult!
sa-i multumim pentru ce avem...pentru tot ce ne-a dat si pentru tot ce ne-a facut!
Ei bine,majoritatea nu facem asta, nu`I multumim, dar Il condamnam cand sufeim sau nu avem ceva!
Mantuitorul este "Calea, Adevarul si Viata"(Ioan 14, 6).
Oare lui Dumnezeu Ii putem multumi vreodata indeajuns pentru binefacerile pe care ni Le face, pentru faptul ca ne-a dat viata, ca ne tine in viata si ca ne tine sanatosi plus alte si alte bunatati pe care Le trimite?
== încearcă poate vei reuși
Zi de zi mor de foame copii in africa si asia. Bebelusi ard de vii in maternitatea Giulesti, sau mor inecati in cristelnita la botez. Dumnezero nu e in stare sa-i salveze pe niciunul. Oameni cuminti si nevinovati sunt loviti de masina pe trecerea de pietoni. E atat nedreptate in lume incat trebuie sa fii dus cu capul sa mai crezi ca exista d-zeu. Si la atatea tragedii tu sa crezi ca d-zero trebuie iti dea tie noroc la lot. Sa fim seriosi d-zero a fost creat de oameni iar o lume fara religie e o lume mai buna.
Mantuitorul nu e calea, adevarul si viata. Isus e minciuna, iluzia si viata traita degeaba.
)
Nu ii putem multumi niciodata Domnului pentru cate face pentru noi si pentru semenii nostri, insa trebuie mereu sa ne rugam Lui, sa lasam totul in voia Sa si sa ii multumim, cu toata neputinta noastra
Oricate multumiri am aduce Lui Dumnezeu, nu e de ajuns. El a facut, face atatea lucruri minunate...nimeni nu poate fi ca El. Cel mai frumos lucru e ca L-a dat pe Isus, singurul fiu, sa moara pentru noi(pacatosii), ca noi sa avem viata vesnica. Ni s-a dat o sansa! Dar in ziua de azi, oamenii nu mai i-au in seama asta. Ne gandim la ''Mos Craciun'' in loc de Isus, nasterea Mantuitorului! Suntem in intuneric...
Odata ce incerci sa fii un om bun, cred ca Dumnezeu este multumit, pentru ca El stie ca pe lumea asta nu o sa mai existe un om care sa nu aive pacate...asa ca eu cred ca il putem multumi pe Dumnezeu chiar daca nu in totalitate
Nu stiu, tot ce stiu este ca trebuie sa incercam prin faptele pe care le facem sa incercam sa Ii multumim