| andreiadrian0123456789012 a întrebat:

Nebanuite sunt Caile Lui Dumnezeu Creatorul!:Care credeti ca este Calea?

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Depinde de fiecare om. Pentru unii Calea e scurtătura de la birt spre casă și viceversa.

5 răspunsuri:
| andreiadrian0123456789012 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Am apreciat gluma si v-am dat raspunsul castigator, dar totusi la modul serios, care este Calea?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru andreiadrian0123456789012):

La modul foarte serios depinde de fiecare. Și am spus serios că unii consideră Calea, mersul zilnic la birt și întoarcerea pe 3 cărări acasă pe mod repeat.
Pentru alții reprezintă acumularea de averi. Unii o vor interpreta că evoluție spirituală concentrandu-se asupra sinelui pe când o parte vor alege dedicația fata de ceilalți și ajutorarea lor. Nu exista neapărat un răspuns bun. Este o întrebare complexa. Am fost lăsați liberi să decidem ce cale apucam și evident, in funcție de aceasta decizie sa culegem roadele sau nu.

| andreiadrian0123456789012 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Urmariti va rugam, raspunsurile noastre pentru ca ne e greu sa va explicam demonstram si dvs ca Dumnezeu nu exista.

Wow. Adică tu întrebi ce reprezintă Calea. Și după le spui celor care au răspuns ca îți e greu sa ne demonstrezi că Dumnezeu nu exista?

Pai nu stau frate sa vb cu semi-docti. Daca ți-e greu sa explici înseamnă că nu deții destulă informație sa argumentezi. Nu mă interesează Dzeu. Dezvolta crearea universului. Folosește fizica cuantica și atomica. Imberbule