Depinde de fiecare om. Pentru unii Calea e scurtătura de la birt spre casă și viceversa.
Am apreciat gluma si v-am dat raspunsul castigator, dar totusi la modul serios, care este Calea?
La modul foarte serios depinde de fiecare. Și am spus serios că unii consideră Calea, mersul zilnic la birt și întoarcerea pe 3 cărări acasă pe mod repeat.
Pentru alții reprezintă acumularea de averi. Unii o vor interpreta că evoluție spirituală concentrandu-se asupra sinelui pe când o parte vor alege dedicația fata de ceilalți și ajutorarea lor. Nu exista neapărat un răspuns bun. Este o întrebare complexa. Am fost lăsați liberi să decidem ce cale apucam și evident, in funcție de aceasta decizie sa culegem roadele sau nu.
Urmariti va rugam, raspunsurile noastre pentru ca ne e greu sa va explicam demonstram si dvs ca Dumnezeu nu exista.
Wow. Adică tu întrebi ce reprezintă Calea. Și după le spui celor care au răspuns ca îți e greu sa ne demonstrezi că Dumnezeu nu exista?
Pai nu stau frate sa vb cu semi-docti. Daca ți-e greu sa explici înseamnă că nu deții destulă informație sa argumentezi. Nu mă interesează Dzeu. Dezvolta crearea universului. Folosește fizica cuantica și atomica. Imberbule
andreiadrian0123456789012 întreabă: