Depinde de fiecare om. Pentru unii Calea e scurtătura de la birt spre casă și viceversa.
Am apreciat gluma si v-am dat raspunsul castigator, dar totusi la modul serios, care este Calea?
La modul foarte serios depinde de fiecare. Și am spus serios că unii consideră Calea, mersul zilnic la birt și întoarcerea pe 3 cărări acasă pe mod repeat.
Pentru alții reprezintă acumularea de averi. Unii o vor interpreta că evoluție spirituală concentrandu-se asupra sinelui pe când o parte vor alege dedicația fata de ceilalți și ajutorarea lor. Nu exista neapărat un răspuns bun. Este o întrebare complexa. Am fost lăsați liberi să decidem ce cale apucam și evident, in funcție de aceasta decizie sa culegem roadele sau nu.
Urmariti va rugam, raspunsurile noastre pentru ca ne e greu sa va explicam demonstram si dvs ca Dumnezeu nu exista.
Wow. Adică tu întrebi ce reprezintă Calea. Și după le spui celor care au răspuns ca îți e greu sa ne demonstrezi că Dumnezeu nu exista?
Pai nu stau frate sa vb cu semi-docti. Daca ți-e greu sa explici înseamnă că nu deții destulă informație sa argumentezi. Nu mă interesează Dzeu. Dezvolta crearea universului. Folosește fizica cuantica și atomica. Imberbule
Spune Mantuitorul Hristos:
"Eu sunt Calea, Adevărul si Viata. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine" Ioan 14:6
Tot felul de nebuni.
De ce exista atatea Galaxii, planete? De ce atatea religii?
De ce a fost personificata Natura in religii? Nu cumva scoate la iveala tot felul de neputinte?
Cu tot respectul domnisoara sau doamna Ania, dar ati avut dvs.personal vreo revelatie? Ati demonstrat-o Stiintific medical adica la doctor?
Daca nu puteti raspunde la intrebari punctual ci evaziv delirand atunci ma ne obligati sa credem in niste oi ratacite gen Iisus Cristos?
Atunci suntem o planera de nebuni. El e referința pentru data nașterii din certificatul tău de naștere. O planetă întreaga ne-am stabilit erele dupa El.
Am citit o carte a unor medici care au studiat ce se întâmplă in creier cand oameni zic ca au revelații ai au zis ca se înregistrează ceva similar ca si atunci cand apare un obiect nou in câmpul vizual. Au mai sous ca diferența dintre bolnavii psihici care vad sau aud diverse chesrii si cei ce ce spun ca au primit revelarii e ca bolnavii psihici sunt cumva victima acelor voci, sunt xhinuiri de ele, nu por alege sa nu le auda intim ce cei ce spun ca au revelații, se întâmplă de câteva ori in viață, sunt pentru ei xele mai fericite si inaltatoare momente, pe care le păstrează in aminture ca pe un tezaur, si in general societatea ii respecta si admira penrru asta.
Convingerea mea e ca cea mai mai importanta funcție a creierului e aceea de a inteecepta mesaje de la Creatorul nostru. Si eu am fost agnoistico-atee cativa ani si la sugestia cuiva l-am provocat pe Creator și daca exista sa mi se reveleze. Am scis la intrebarile mele cum m-am împăcat cu El.
Din lipsa de revelație.
Calea este Unică - și constă în inversarea sensului de curgere a Conștiinței = scufundarea spre Centrul Ființei. Adică este Drumul pe care îl parcurgem în mod involuntar când trecem din starea de veghe în starea de somn profund fără vise - doar că acest Drum trebuie parcurs în mod voluntar.
Diferența este că atunci când acest Drum e parcurs în mod involuntar obținem inconștientul = somnul profund fără vise - dar dacă Drumul este parcurs voluntar vom obține Supraconștientul = Cunoașterea de Sine.
AsgaardSephiroth,la inceput v-ati batut joc de alcoolici de viciosi iar acum de bolnavi de prostie de mine! Inseamna ca sunteti dominator blasfemic si nu va constientizati vedeti barna de om perfect! Pacat!
Faceti monolog, mi-ati dat ignore!
Eu nu am dat ignor niciodată nimănui.