Așa e și cu Dumnezeu, îți mă-ta că a auzit de la bunica și tot așa că altfel nu s-ar gândi nimeni că există un zeu.
Oricum, vezi partea bună, primesc cadouri.
Mai e o poveste cu care suntem mintiti de mici.Ai auzit de D-zeu? Trist ca peste minciuna asta nu trecem.
Nu cred asta. Nimeni nu este inselat toata viata si nimeni nu insala toata viata.
Cei care sunt inselati mai si insala, iar cei ce insala mai sunt si inselati
Mie intotdeauna mi s-a parut o prostie povestea cu Mos Craciun. E menita sa schimbe semnificatia adevarata a Craciunului, cea religioasa, sa amageasca copiii, sa ii faca suspiciosi si sa-i traumatizeze si pentru ce? Pot primi cadouri si fara o minciuna stupida, ba mai mult, le-ar aprecia mai tare daca ar stii ca sunt din partea parintilor.
Vaan cheez? fiica mea de 10 ani,dupa ce i-am spus toate povestile posibile,cand ii spuneam ca nu mai stiu nici una,fiindca multe le-a citi ea,imi spunea; inventeaza.pot spune ca ii placeau mult cele inventate, si ne amuzam copios, fiindca la 8-9 ani stia sa faca diferenta si avea imaginatie.nu o deranjeaza cu nimic povestea cu mos craciun si nu considera ca o mint.deci fii pe pace.copii sunt inteligenti si stiu sa discearna. daca tu esti teligent si rational, copii tai vor fi mult mai mult de atat.o sa te miri singur de asta daca nu chiar o faci deja.